Wpisy 2 228 134 – 2 228 233
26 grudnia 2014 22:22 → 26 grudnia 2014 23:57, 100 wpisów
Lotto w realu do wygrania 2 300 000,a nie jak klepią 3 000 000
Precz z TS-em.Trzeba wreszcie złożyć protest na Polski rząd
do Strasburga za łamanie praw obywatelskich i basta.
Precz z TS-em.Trzeba wreszcie złożyć protest na Polski rząd
do Strasburga za łamanie praw obywatelskich i basta.
Nie możemy grać jak w Unii,jesteśmy w Unii Europejskiej i mamy takie same prawa, jak każdy obywatel Unii
braian w wszytkie lotereie mozesz grac czy w niemieckiem loto jest inaczej
tuska juz nie ma he he ale on winy ze sie 5 nie trafilo he he
Panowie , prawda jest taka że kiedy będziemy kupony wysyłać to zarząd czuje się bezkarny i nawet tygodniowy protest nic im nie zrobi . Potrzebna by była ogólno Polsa kampania sprzeciwu . Może wtedy media by temat nagłośniły i minister Skarbu by zmienił zarząd ale była by to zmiana stołków a nie polityki więc nic by to nie dało
Teraz jest jeszcze gorzej,jawnie ludzi oszukują i lekceważą Naród Polski.Na Sybir z nimi, w samolot i bez prawa powrotu
tomecki72 nie chodzi tylko o gry,już nam szykują podwyżki cen,a pensje mamy najniższą w Unii,jest to kary godne
Systemy gier są podobne na całym świecie, tak są zrobione żeby jak najmniej było wygranych. Różnica jest tylko taka że u nas wygrywamy grosze.No i ten ustawodawczy Śmieszny zakaz gry w loterie światowe.
Brjan a oni i tak do łameryki ciągną a nie ba sybir tam też mogą kraść jak żonka ministra i nic im nie zrobią
bo sie godzimy oto wiem o co ci chodzi dlatego o 5 lat nie pracuje w pl wole ppjechac na 3 miesiace i mam an caly rok zycia
Płacimy podatki na oszustów i kanalie społeczne:gdzie służby wewnętrzne ,które kontrolować mają i patrzeć na ich brudne,od łapówek łapy
Dobranoc i powodzenia w losowaniach.
A i kupa ludzi się znajdzie,bo mają dość tej obłudy i {{cwaniak}
Przewiduję ,że obecny rząd musi się rozwiązać na początku roku.
Przewiduję ,że obecny rząd musi się rozwiązać na początku roku.
W kraju gdzie uczciwy człowiek uchodzi za ostatniego nieudacznika, czego wy się spodziewacie ? Tu na złodzieja czyli cwaniaka własne mamusie i tatusie od małego chowają.
Brjan
się ociupinkę zdenerwował
ale nie rób tak tą lewą nóżką, bo się zgrzejesz
nie uchodzi... mrozy idą
się ociupinkę zdenerwował
ale nie rób tak tą lewą nóżką, bo się zgrzejesz
nie uchodzi... mrozy idą
Nie od dziś wiadomo,że strajk jest skuteczną metodą wymuszania różnych postulatów
Problem w tym,jak zmobilizować do tego uczestników[zwłaszcza,że 90% populacji to idioci(bez urazy)
Proponowałem tu kiedyś takie rozwiązanie-bez efektu
Problem w tym,jak zmobilizować do tego uczestników[zwłaszcza,że 90% populacji to idioci(bez urazy)
Proponowałem tu kiedyś takie rozwiązanie-bez efektu
i nie bedzie chec wygranej jest silniejsze niz splidarnosc czy jakis wielki cel
GONZAGA TRZEBA PRZEKAZAC LUDZIOM OCO CHODZI PUSCIC W ETER TRZEBA pokazac ze mamy racje itp to jest jak marketing
Protest hazardzistów przed Sejmem
Już to widzę
I te hasła:
Chcemy więcej wygrywać!!!!!
Już to widzę
I te hasła:
EstyMy
Nie chcę,żeby sie resztki swiątecznego stołu zmarnowały-Więc nie głoduję
Nie chcę,żeby sie resztki swiątecznego stołu zmarnowały-Więc nie głoduję
No to może takie hasła
Chcemy nie grać bo kantują
Pany zorganizujmy własny TS (i tu ze śmiechu zejdę ku uciesze jednej miłej pani i wcale nie wrednej)
protest się udał mniej ludzi przez to gra no to lecę puscic może wygram w końcu jest okazja i kółko się zamyka
dokladnie tak jak marcinek powiada jezeli nie ma argumentow i rozglosu ludzie dalej beda grali i tyle
Tomecki
Widzę,że niektórzy stanowczo należą do tych 90%-o których wyżej pisałem
Widzę,że niektórzy stanowczo należą do tych 90%-o których wyżej pisałem
pewnie ,że będą nawet jak dwóch graczy zaostanie to i tak można robić zakłady
nie walczyć z wiatrakami !!
lepiej przestać grać by ten problem nas nie dotyczył
lepiej przestać grać by ten problem nas nie dotyczył
Cześć jocia aj oświecasz tą wierze że hej