Wpisy 2 227 896 – 2 227 995
26 grudnia 2014 20:58 → 26 grudnia 2014 21:36, 100 wpisów
aha, bo to trochę wygląda jakby sięgały ziemi. To tylko takie wrażenie rozumiem brakuje mi czasem wyobraźni przestrzennej
Super projekty.
Przypuszczam że trzeba by było w M-3 wszystkie ściany wywalić włącznie z kiblem żeby taką cudną kuchnię zrealizować.
Przypuszczam że trzeba by było w M-3 wszystkie ściany wywalić włącznie z kiblem żeby taką cudną kuchnię zrealizować.
Pasko, te lampy sięgają od sufitu i są powyżej stołu. http://www.vibia.com/en/lamps/show/id/03454/hanging_lamps_wireflow_0345_design_by_arik_levy.html
na ale jak ktoś ma rezydencję.. to jest w czym wybierać. Mój faworyt to Future
a ja jeszcze nie mam mebli w kuchni,ale na takie pięknę to brak pieniążków
lucella a ty uczysz się albo pracujesz w tej dziedzinie,tak z ciekawości
torsan: tekst dla Ciebie http://fanomia.pl/2014/12/agata-jasinska-ze-studia-lotto/
i dajmy przykład stoi taki Pan x przy lottomacie w kolejce i mówi łysy losuje to nie gram
co do Anny Rusieckiej to niestety na razie nie słyszałem żadnych oficjalnych informacji.
Piotruś nie jestem przekonana nadal,dla mnie wydaje się to zbyteczne
Dzięki stokrotne dla wujka,olusa i innych forumowiczów a tak na marginesie dodam jestem na 5 i ostatnim roku architektury na Politechnice.
torsan: może dostała lepszą propozycję aktorską. Ostatnio realizowała się grając np. "Na wspólnej".
2 227 908. wujek74 2014-12-26 (21:11) zadupie dolne
nowatelka podstawa to zmywarka
Wujek wyjątkowo się z Tobą zgadzam.
Telewizory mogą zabrać. O zmywarkę będę jak lew walczył.
nowatelka podstawa to zmywarka
Wujek wyjątkowo się z Tobą zgadzam.
Telewizory mogą zabrać. O zmywarkę będę jak lew walczył.
lucellawidzę że przeważają białe meble w kuchni,w większości projektów,podobno teraz są bardzo modne
A u mnie tylko 2 dwie osoby i żałuję że tak późno kupiłem ,bo kiedyś też myślalem że jest zbędna. Nieprawda.
Dobry Wieczór
Wszystkich serdecznie
Mocno zmarznięta i objedzona jak nigdy prosto z tour-ne po rodzinie
Wszystkich serdecznie
Mocno zmarznięta i objedzona jak nigdy prosto z tour-ne po rodzinie
Witam! Zgodnie z "dyscypliną partyjną" zagłosowałem wg. wskazówek szefa "Pasko", niech dziewczyna ma,a co!
tzn.ja widzę sens posiadania zmywarki po każdej imprezie urodzinowej,gdzie jestem totalnie wykończona,a jeszcze muszę zmywać,ale jestem nauczona wszystko na bieżąco myć więc...
Nowatelko>> gwarantuję Ci że jeśli sobie w końcu sprawisz zmywarkę to będziesz zastanawiała się dlaczego dopiero to zrobiłaś.
lucella
projekty
trudno dalej ocenić, bo nie podajesz podstawowego parametru, którego tu nie ma
projekty
trudno dalej ocenić, bo nie podajesz podstawowego parametru, którego tu nie ma
Monet całkiem możliwena razie wszystkie takie projekty co chcę mieć w kuchni i jak są w zalążku
Dzięki fiolka,jareg 08,torsan ale będzie już teraz się cieszę przeogromnie.
nowatelko...tez kiedys tak myslałam i nigdy nie chciałam jej mieć, do czasu kiedy kupiłam
Emeryt>> nie truj PO co ci wymiary?
Jak zamówisz to dostaniesz w projekcie.
I cenę też.
Jak zamówisz to dostaniesz w projekcie.
I cenę też.
właściwie to nawet nie kupuję zastawy bo nie wiem jakie chcę meble,na razie mam kuchenkę i okap
lucella...ale bez znaczenia na jakie nazwisko? ja zagłosowałam na tę która mnie się podoba
fioła ..wez rajstopy ubierz na glowie jak 997 i przyjdz u 13maxa i sprawdz ..co robi w domu chyba ma z kim samiczka zboczersi 13maxa
chociaż tak jak ty mi mówiłeś o kuchni pod zabudowę to zmywarka nie będzie się rzucała w oczy
Nowatelka >> możesz zamówić małą taką stawianą na blat
Niedużo większa od mikrofali. Dla takiej rodzinki ja Twoja wystarczy.
Niedużo większa od mikrofali. Dla takiej rodzinki ja Twoja wystarczy.
no i po świętach...
jak ja nie lubie swiat...
nowatelka jak wygrane?
przybieżeli do Betlejem we czterech
od bieżeli na czterech
chwała alkoholowiwódce spirytusowi
a poko pijakom hej
od bieżeli na czterech
chwała alkoholowiwódce spirytusowi
a poko pijakom hej
Nowatelka>> jest od groma.
http://www.megamedia.pl/zmywarki-kompaktowe-z
http://www.megamedia.pl/zmywarki-kompaktowe-z
nowatelko...zamiast szafki wstawiasz zmywarkę i po co Ci tyle szafek
Masz fiolka takie prawo że możesz dać głos na kogo chcesz nie mam wpływu na twój gust ale możesz oddać również na mój też o ile zechcesz.
islandorko mm odpuściłam,mam mini do końca tygodnia,w ep,mam 10żł,i w kalendarzu świątecznym 50żł
nowatelka ty farciaro
isla
u mnie niestety inwestycja w zakłady w czasie świąt okazała się chybiona. Moje wskazania dały na wydane prawie 30 zeta (bo puściłam w wigilię na 6 losowań aż dwa zaklady) zwrotu całe 6 zeta
u mnie niestety inwestycja w zakłady w czasie świąt okazała się chybiona. Moje wskazania dały na wydane prawie 30 zeta (bo puściłam w wigilię na 6 losowań aż dwa zaklady) zwrotu całe 6 zeta
medusia a jak mama?