Wpisy 2 227 440 – 2 227 539
26 grudnia 2014 11:15 → 26 grudnia 2014 13:41, 100 wpisów
emi ..zobacz ..nie jestem miistrzuniu ..np ukradzone laptop ..potrafie zlamac...
----
http://img.fastshell.pl/images/uuuuuuuuu.jpg
---
i bios hasła tez moze
----
http://img.fastshell.pl/images/uuuuuuuuu.jpg
---
i bios hasła tez moze
witam wszystkich{{hej}niedługo będziemy zegnac stary rok i witac nowy,który oby był szczęsliwy i przyniósł duzo wygranych,ale narazie jeszcze swietujemy i niemartwmy się zbytnio co będzie potem ,cieszmy się chwilą i pakujmy brzuszkipowodzonka w losowankach{
witajcie...ja juz wygrywam, rezygnując z gier TS czego i wam wszystkim życzę
Siema najlepiej idzie mi w pewniakach ze wszystkich gier 26 miejsce a u tej dziewczyny nie byłem jeszcze w zajedzie gdzie na stypie z tatą byłem u żony brata wujka ale pojadę może kiedy tylko jak do niej zagadać albo do tej z TESCO ładne dupcie około 18-20 lat długie włosy, opie szczupłe, blondynki z trochę ciemniejszymi włosami.
brian
O matko !!!
Znowu ten Kosmita buszuje na czacie...
.......................................
Znowu ten Kosmita buszuje na czacie...
.......................................
Dawać losowanie...
.........................
.........................
Kto dzisiaj losuje ???
Przerwa na kawę, bo pustki na czacie...
.................................
.................................
krzysztof c ,bez obrazy ale zmień płytę
zakladam sie ze moreno
Krzysztof.Jeden facet jedna kobieta.Tylko to się sprawdza.I nie szukaj wśród tych ladnych.One są do niczego.Piękno kobiety jest w jej sercu.
i moze wygrana gotowa
w tomaszowie sypie sniezek
unas czynne dopiero od 15 00,zaoszczedze 5 zeta
Ale na badoo trochę pisałem z jedną dziewczyną i napisała że że się spotkać w wyznaczonym miejscu przez mnie z jutro o jeny ale to zgodzi się a jak to będzie zasadzka i po mordzie dostanę ?
widze ze masz szampanski nastrój,brian
trenuj kung-fu
krzysztof c
do odważnych świat należy
tylko przeraża mnie to co napisałeś
opie szczupłe
może tylko ci się tak wydaje ?
wzrok ludzki potrafi płatać figle , lepiej przeprowadź test
powiedz tej ze sklepu by ci pomogła wybrać sweterek lub spodnie dla siostry i niech przymierzy to zobaczysz czy ci leży
z tą od stypy to zapytaj czy umie gotować i czy mogła by ci pomóc upiec tort na urodziny twoje powiedz że wszystko masz , mąkę i swojskie jajka tylko musi ci pomóc ciasto ugnieść i śmietanę ubić . Powodzenia
do odważnych świat należy
tylko przeraża mnie to co napisałeś
opie szczupłe
może tylko ci się tak wydaje ?
wzrok ludzki potrafi płatać figle , lepiej przeprowadź test
powiedz tej ze sklepu by ci pomogła wybrać sweterek lub spodnie dla siostry i niech przymierzy to zobaczysz czy ci leży
z tą od stypy to zapytaj czy umie gotować i czy mogła by ci pomóc upiec tort na urodziny twoje powiedz że wszystko masz , mąkę i swojskie jajka tylko musi ci pomóc ciasto ugnieść i śmietanę ubić . Powodzenia
Mm 49, 7, 8, 14, 56, 5, 51, 62, 31, 54
parki
03,04,
4,05
53,54,
30,31
22,23,
44,45,
57,58,
55,56,
parki
03,04,
4,05
53,54,
30,31
22,23,
44,45,
57,58,
55,56,
to byla porada dla krzysztofa c
krzysztof c
to ty jeszcze z trzecią kręcisz ?
co do spotkania w wyznaczonym miejscu to odradzam miejsca odludne
raz że zimno i jak cie napadną i zostawią gołego to zmarznie ci ptaszyna a i ona będzie się bała przyjść bo pomyśli że masz złe zamiary .
Lepiej zaproś do kawiarni lub kina tylko musisz kasę mieć bo bez kasy to daleko nie zajdziesz . Jak do kina to wpierw zapytaj się czy chce iść do kina czy na film .
Jak do kina to pamiętaj by mieć gumki
jak na film to wybierz romantyczny lub horror , weźmiesz ją za rękę, przytulisz ją a nawet możesz spróbować skraść całusa
to ty jeszcze z trzecią kręcisz ?
co do spotkania w wyznaczonym miejscu to odradzam miejsca odludne
raz że zimno i jak cie napadną i zostawią gołego to zmarznie ci ptaszyna a i ona będzie się bała przyjść bo pomyśli że masz złe zamiary .
Lepiej zaproś do kawiarni lub kina tylko musisz kasę mieć bo bez kasy to daleko nie zajdziesz . Jak do kina to wpierw zapytaj się czy chce iść do kina czy na film .
Jak do kina to pamiętaj by mieć gumki
jak na film to wybierz romantyczny lub horror , weźmiesz ją za rękę, przytulisz ją a nawet możesz spróbować skraść całusa
zamit wpadniesz
bys puscił 1-en zakladzik na 14,00
ja nadam na wieczor
ktos wygrał unas 2 melony
zamit zawsze sie zawieszasz
jak stary komp
Witam ponownie chodziłam się przewietrzyć
Pogoda super ładnie świeci
Pogoda super ładnie świeci
to d..a,októrej wpadniesz
witam nasze pieknepanie
Trzeba się przewietrzyć,jakiś mały spacerek,jelita muszą trochę odpocząć po Świątecznych wyżerkach
Krzysztof CCCP ..czemu ty tu przychodzisz czata ,,szukasz tu samiczka tu nie jest portal randkowy lizaki ..tu jest lotto
o,k
siemka krzysztof,jackwar
powiem wam ,ze dobrze ze jest na forum taki gostek jak krzysztof c ,jest weselej i czasem trzeba wysluchac co ma do powiedzenia i bastanarka
eh ten krysztof c i jakie dupcje reki opadaja kobiety kobieteczki koteczki a nie dupcje eh choc sa i takie ze tak lubia eh
dobra spadam piec piernika tak smakowal ze mi marudza gnaja do kuchni i mam nie wylazic bez upieczonego piernika
Macie taką reklame
Travelgirls możecie tam wysłać Krzysztofa c napewno znajdzie tam swoją połowę i angielski wyszlifuje
Boję się żeby nie liznął Francuskiego
Travelgirls możecie tam wysłać Krzysztofa c napewno znajdzie tam swoją połowę i angielski wyszlifuje
Boję się żeby nie liznął Francuskiego
3,6,9,,pewniaczki,nadziś
Witam ponownie,spacerek udany,lekki mrozik i trochę śniegu,cały czas prószy-drobny.
basia 1107sorry,więcej nie będzie,niepotrzebnie wrzuciłaś
wszystkie liczby w profil
wszystkie liczby w profil