Wpisy 2 226 896 – 2 226 995
25 grudnia 2014 18:37 → 25 grudnia 2014 20:14, 100 wpisów
sorelka dzisiaj jest weź nie pij dobra więcej ?
http://www.tvp.pl/
>>>>>>Monet
Nie jestem zwolennikiem "malej lyzeczki",poniewaz Nie gram kursow 1,2 albo 1,3.Moje typy maja wartosci od 1,8 AKO.Pytasz czy zawsze wygrywam?Odpowiedz jest jasna:Nie,ale robiac porownanie do gier TS wyglada to nastepujaco:na 10 gier u bukmachera i TS efekt jest taki,ze w tym pierwszym jestem w stanie z 10 zlotych zainwestowanych wyciagnac 2-3-4 razy kwoty po 100 pln,a niekiedy i wiecej,natomiast z TS jesli mam szczescie to przy dobrych wiatrach moze Raz wygram 12 zlotych i kilka razy po 2 i 4 pln.Wiec jasno wynika,ze zostawianie pieniedzy w kasie Tatalizatora Nie ma sensu.A zeby domknac calkiem sprawe obstawiania u bukmachera, typuje glownie[w 70-80% handicapy w pilce recznej,koszykowce,takze punkty w kosza]Mecze pilki noznej stanowia mniej niz 30% na moich kuponach,poniewaz na nich mozna najszybciej umoczyc.
Nie jestem zwolennikiem "malej lyzeczki",poniewaz Nie gram kursow 1,2 albo 1,3.Moje typy maja wartosci od 1,8 AKO.Pytasz czy zawsze wygrywam?Odpowiedz jest jasna:Nie,ale robiac porownanie do gier TS wyglada to nastepujaco:na 10 gier u bukmachera i TS efekt jest taki,ze w tym pierwszym jestem w stanie z 10 zlotych zainwestowanych wyciagnac 2-3-4 razy kwoty po 100 pln,a niekiedy i wiecej,natomiast z TS jesli mam szczescie to przy dobrych wiatrach moze Raz wygram 12 zlotych i kilka razy po 2 i 4 pln.Wiec jasno wynika,ze zostawianie pieniedzy w kasie Tatalizatora Nie ma sensu.A zeby domknac calkiem sprawe obstawiania u bukmachera, typuje glownie[w 70-80% handicapy w pilce recznej,koszykowce,takze punkty w kosza]Mecze pilki noznej stanowia mniej niz 30% na moich kuponach,poniewaz na nich mozna najszybciej umoczyc.
krasnalka gdzieś się włóczyła???
po rodzince? a jak Mikołaj???
i jak ts???
oj wigilia była u mnie to ja dziś poszłam na szfędy po kolędzie
krasnalka to ty za księdza robiłas...
do juterka lub do losowanka...
co dziwniejsze nigdy nie kupuje tych drogich zdrapek ale tak dla jaj kupiłam i już wczoraj wybrałam
rano lał deszcz a teraz jak wracałam do domku to popadało troszeczkę
Dusiu w górze nie jest tak zimno jestem grubo ubrany
adrenalina robi swoje
adrenalina robi swoje
marek ja raz leciałam ale na motolotni mało co w gacie nie narobiłam ale potem mi się spodobało
balonen to tak ale lotnią chyba nie ,chociaż tak do końca to nie jestem przekonana bo ja lubie wyzwania może by mi się spodobało