Wpisy 2 226 867 – 2 226 966
25 grudnia 2014 17:41 → 25 grudnia 2014 19:59, 100 wpisów
88 osób buszuje na caccie.. .
Ojej.. .
Czacie ---->> tak miało być.. .
Czacie ---->> tak miało być.. .
Cześć jak tam Święta mijają ?
W niedzielę zrobię Test na " Ekstra Przekręt ".
.........................................
.........................................
A u nas biało jest i śnieg pada województwo Warmińsko-Mazurskie.
Dobra idę bigos zjeść.
I gyrosa oj coś czuję że przytyję w ten okres i to nie mało.
" Precz z zimą ".
..................................
..................................
Zamiast żreć bigos, idż lepiej na randkę...
................................................
................................................
Czary, mary, hokus pokus...
przydałby się dzisiaj ban...
.............................................
A swoją drogą Krzysztof musisz WSZYSTKO wywlekać ze swojego życia na publiczne forum ???
" Zastanów się co robisz " ---->> to cytat z pewnej piosenki...
przydałby się dzisiaj ban...
.............................................
A swoją drogą Krzysztof musisz WSZYSTKO wywlekać ze swojego życia na publiczne forum ???
" Zastanów się co robisz " ---->> to cytat z pewnej piosenki...
Przerwa na ... kawę.
....................................
....................................
-7 ---->> tyle mrozu ma być w nocy w Suwałkach.
69aro>>> po niektorych wpisach dotyczących gry u buka odnosiłem wrażenie że masz nawet jakieś pojęcie w tym temacie.
Cóż wpis 2 226 861 a szczególnie motyw dotyczący bukmacherki każe mi wcześniejszą opinię zweryfikować. Wychodzi na to że buki właściwie rozdają pieniądze wystarczy zagrać i "kasa do rąsi" -cytując tutejszego klasyka..
Jak widzę jesteś zwolennikiem tzw "małej łyżeczki" lub badziej dosadnie "pogoni za własnym ogonkiem" .Fanów takiej metody jest około 90% z wszystkich zawierających zakłady.
I własnie dzięki tym w/w bukmacherzy mają się świetnie tak jak i te około 5 % graczy którzy w bilansie długoterminowym są na plusie.
Piszesz .. "dużo lepsza inwestycja" doprawdy? Bezwarunkowo?
To nie jest aksjomat
Każda inwestycja jest dobra kiedy zysk jest wyższy niż wkład.
...
Zawsze wygrywasz?
Pozdr.
Cóż wpis 2 226 861 a szczególnie motyw dotyczący bukmacherki każe mi wcześniejszą opinię zweryfikować. Wychodzi na to że buki właściwie rozdają pieniądze wystarczy zagrać i "kasa do rąsi" -cytując tutejszego klasyka..
Jak widzę jesteś zwolennikiem tzw "małej łyżeczki" lub badziej dosadnie "pogoni za własnym ogonkiem" .Fanów takiej metody jest około 90% z wszystkich zawierających zakłady.
I własnie dzięki tym w/w bukmacherzy mają się świetnie tak jak i te około 5 % graczy którzy w bilansie długoterminowym są na plusie.
Piszesz .. "dużo lepsza inwestycja" doprawdy? Bezwarunkowo?
To nie jest aksjomat
Każda inwestycja jest dobra kiedy zysk jest wyższy niż wkład.
...
Zawsze wygrywasz?
Pozdr.
Kryminałki z Rosji .
W Rosji wszystko może zdrożeć, oprócz ... wódki.
Na ten artykuł pierwszej potrzeby jest ustalona urzędowa cena i nie może być dowolnie zmieniana...
To wszystko w trosce o ...zdrowie miejscowych pijaków.
/ Teraz butelka wódki kosztuje 220 rubli, a w przeliczeniu na złotówki 14 zł/.
....................................................
W Rosji wszystko może zdrożeć, oprócz ... wódki.
Na ten artykuł pierwszej potrzeby jest ustalona urzędowa cena i nie może być dowolnie zmieniana...
To wszystko w trosce o ...zdrowie miejscowych pijaków.
/ Teraz butelka wódki kosztuje 220 rubli, a w przeliczeniu na złotówki 14 zł/.
....................................................
Oluś...
TS dochodzi do ...kresy swojego żywota...
Oby to nastąpiło jak najprędzej.. .
TS dochodzi do ...kresy swojego żywota...
Oby to nastąpiło jak najprędzej.. .
niech wymienią te maszyny do
losowań starego typu
a nie g...o na powietrze
ostatnio te liczby w mini
to raczej nie przypadek
losowań starego typu
a nie g...o na powietrze
ostatnio te liczby w mini
to raczej nie przypadek
Oluś...
Zima wpadnie do Polski maksymalnie na ...tydzień.
Zima wpadnie do Polski maksymalnie na ...tydzień.
Najedzony.
A potem jeszcze mama karpia smażonego zrobi. I jeszcze Pilznera wypiłem.
Już dwa kieliszki taty wódki co dałem wypiłem bo dał chrobrego.
Wam też poleję wirtualnie oczywiście kto co wili piwo szampan wódka na zdrowie i po upominku dla każdego. Aha i nie zapomnijcie o 19:55 obejrzeć na TVP 1 po wiadomościach Mikołajkowego bloku reklamowego i żeby nie było że pracuje w jakieś organizacji. Po prostu pomóżmy dzieciom chorym i potrzebującym chyba dobrze mówię ?
sorelka dzisiaj jest weź nie pij dobra więcej ?
http://www.tvp.pl/
>>>>>>Monet
Nie jestem zwolennikiem "malej lyzeczki",poniewaz Nie gram kursow 1,2 albo 1,3.Moje typy maja wartosci od 1,8 AKO.Pytasz czy zawsze wygrywam?Odpowiedz jest jasna:Nie,ale robiac porownanie do gier TS wyglada to nastepujaco:na 10 gier u bukmachera i TS efekt jest taki,ze w tym pierwszym jestem w stanie z 10 zlotych zainwestowanych wyciagnac 2-3-4 razy kwoty po 100 pln,a niekiedy i wiecej,natomiast z TS jesli mam szczescie to przy dobrych wiatrach moze Raz wygram 12 zlotych i kilka razy po 2 i 4 pln.Wiec jasno wynika,ze zostawianie pieniedzy w kasie Tatalizatora Nie ma sensu.A zeby domknac calkiem sprawe obstawiania u bukmachera, typuje glownie[w 70-80% handicapy w pilce recznej,koszykowce,takze punkty w kosza]Mecze pilki noznej stanowia mniej niz 30% na moich kuponach,poniewaz na nich mozna najszybciej umoczyc.
Nie jestem zwolennikiem "malej lyzeczki",poniewaz Nie gram kursow 1,2 albo 1,3.Moje typy maja wartosci od 1,8 AKO.Pytasz czy zawsze wygrywam?Odpowiedz jest jasna:Nie,ale robiac porownanie do gier TS wyglada to nastepujaco:na 10 gier u bukmachera i TS efekt jest taki,ze w tym pierwszym jestem w stanie z 10 zlotych zainwestowanych wyciagnac 2-3-4 razy kwoty po 100 pln,a niekiedy i wiecej,natomiast z TS jesli mam szczescie to przy dobrych wiatrach moze Raz wygram 12 zlotych i kilka razy po 2 i 4 pln.Wiec jasno wynika,ze zostawianie pieniedzy w kasie Tatalizatora Nie ma sensu.A zeby domknac calkiem sprawe obstawiania u bukmachera, typuje glownie[w 70-80% handicapy w pilce recznej,koszykowce,takze punkty w kosza]Mecze pilki noznej stanowia mniej niz 30% na moich kuponach,poniewaz na nich mozna najszybciej umoczyc.
krasnalka gdzieś się włóczyła???
po rodzince? a jak Mikołaj???
i jak ts???
oj wigilia była u mnie to ja dziś poszłam na szfędy po kolędzie
krasnalka to ty za księdza robiłas...
do juterka lub do losowanka...
co dziwniejsze nigdy nie kupuje tych drogich zdrapek ale tak dla jaj kupiłam i już wczoraj wybrałam
rano lał deszcz a teraz jak wracałam do domku to popadało troszeczkę