Wpisy 2 226 207 – 2 226 306
24 grudnia 2014 19:54 → 24 grudnia 2014 21:16, 100 wpisów
sam
obstawiłem 2,3,5,6,9,
czy Pani Rusiecka już nie będzie losowała? bo nie mam jej wśród prezenterów na stronie lotto
torsan
buć może
pani Rusiecka to na wychowawczym...
jak tam podjeli podpili? i czekacie na wygrane???
pewnie tak ,ale fortuna kołem się toczy
no u mnie karpik wyszedł mniam mniam...
bywajcie do losowanka...
każdy mysli że moze to dziś,ale wkoncu zawsze ktoś wygrywa,czyli w zasięgu ręki
zamit pękłeś
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 431 000
Siema wam wszystkim jak tam po wieczerzy Wigilijnej u mnie dobrze z tatą byliśmy u dziadka porozmawialiśmy dałem i tata prezenty kuzynom potem ciocia jeszcze przyjechała a potem do siebie bo mama sama by w domu siedziała. Zjadłem zupę grzybową z paczki, karpia kawałek, gyrosa kilkanaście łyżek i kawałek ciasta jakiegoś czekoladowego. A dostałem dużo słodyczy w tym min: Mersi, Raffaello, 4 paczki chipsów i wiele innych słodyczy jeszcze krem po goleniu, pasek do spodni, czapkę, buty zimowe, garnitur, 50 zł i to wszystko prezenty od mamy i taty a i alkohol piwa i smakową wódkę od dziadka 50 i wujka co u niego pracuje 100 zł a tak to 50 było podwyżka znaczy się. Ale żeby nie było ja również kupiłem mamie likier jajkowy 30% i czekoladę a tacie chrobrego i szampon a kuzynom słodycze i gry. Było dzielenie opłatkiem i życzenia a o 00:00 na pasterkę oczywiście ma się rozumieć a u was jak tam ?
Znaczy bo prezenty są ważne ale najważniejsza jest modlitwa i pójście do kościoła na pasterkę i mszę ogólnie które będą ponieważ Bóg się rodzi znaczy urodził ale to najważniejsze i oczywiście poprawa żeby być lepszym człowiekiem. Albo z tatą gdy wróciłem nasza suka waliła się z jakimś kundlem co to był za widok ale jakoś odwróceni od siebie byli.
Co wam przyniósł Święty Mikołaj ?
Ta Bóg sie rodzi ..to tak samo jak emeryt jest w Szklarskiej Porębie no ale dzisiaj wszystko wolno
MAX chłopie Wigilia nie obrażaj dobre ?
MAX Bóg się urodził ponad 2000 lat temu ale co roku obchodzimy jego przyjcie wiesz po co w ogóle ?
zapytaj tego kundla o o:00 czemu byli odwróceni od siebie
Oj skoro Bóg sie urodziła 2000 lat temu to kto jest stwórcą tego swiata
panowie ,chamujcie troche ,niejestescie sami trochę kultury niezawadzi
MAX a co ja za to mogę ?
ten sam bóg ktory jest troj jedyny ,jezus jest synem bożym
i był zawsze
jacklogan47 przecież wiem o tym że Bóg i Jezus to nie ta sama osoba choć pewnie są tacy co tak myślą co ?
Na pasterkę idziecie ?
no wlasnie
Wesołych swiąt!Wystarczy właczyc chat na Mp i juz zabawa jest przednia...Tak trzymac panowie! Pasko jest na Vigilii , to jeszcze banów nie sypnie,jeszcze raz wszystkiego dobrego na Swięta dla wszystkich Mp-asów!
idziemy na pastereczkę potem na goloneczkę
jareq08 a kto miałby dostać tego bana ?
zamit jutro sam
Zamit22 to alkoholu nie można po pasterce po maluchu wypić co przecież trzeba uczcić co ?
jacklogan47 bo tak prawidłowo to mięso się powinno jeść po pasterce prawda a ja już przed jadłem w tym dość sporo golonki.
można postu wtedy niebędzie
Krzysztof c , pisanie na forum,ze się suka waliła, jest trochę niesmaczne? Moze uzyj słowa wspolzyła lub odbywała stosunek ...ładniej brzmi
niejest zbyt wazne kto co je ale jakim jest czlowiekiem ,dobrze by jednak bylo zachować umiar przed wigilją
od czasu do czasu zuccie okiem na regulamin
Przepraszam ale to zaskoczyło mnie słowo harcerza.
Ludzie najważniejsze że wszystko chyba jest w porządku i jakoś dobrze mam nadzieję że czujemy prawda ?
krzysztof c ,jest o,k
siemka,brian
zamit odejdz od koryta bo pękniesz
a masz
piwko
jutro pozamykane
jutro sam przyjedziesz
Zagrycha jest przygotowana, to mozna dać ognia deczko, swiętujmy póki możemy i jest za co...Zdrowie wszystkich co walczą z TS-em.Jeszcze raz Wasze zdrowie
Tylko ciekawe czy będą potem małe szczeniaki o i to może być ?
Ale sobie zobaczcie i poczytajcie interesujące to jest jak jest w innych religiach min: z taką Wigilią chociażby w odłamach chrześcijaństwa.
ten znowu z tym psem ,zaczekaj do 24,00 to ci powie ludzkim glosem co zmajstrowal
siemka brian
Totalizatorze Kochany
proszę o wylosowanie moich liczb w mini lotto
mam wysłane 4 zakłady na 3 losowania
z góry dziękuję
proszę o wylosowanie moich liczb w mini lotto
mam wysłane 4 zakłady na 3 losowania
z góry dziękuję
jacklogan47 będę wtedy w kościele na pasterce a ty zresztą wierzysz w to co piszesz ? Choć ministrantem już od września poprzedniego roku nie jestem a byłem blisko 10 lat i lektorem 6 około.
zamit nieodpowiadasz na moje pytaniaobstawilem w m/m 2,3,5,6,9,/3,6,9,pewniaczki
wiewrzę
w zyciu duzo pomogla mi maryja
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Swiateczna-goraczka-w-Tesco-Kolejki-jak-za-komuny,wid,17131885,wiadomosc.html?ticaid=11409e
ale to niejest forum religijne ,delikatny temat można kogos urazic ,itp,,,.
A podobno kryzys jest albo było bo już nie czaje ludziska jak kto ktoś jeden taki powiedział.
gostek stal po karpia i dostal zawalu
awiecie dlaczego jest karp na wigilje ,bo za komuny niebylo innych ryb wszystkie zzerali ruskie byly tylko karpie i tak zostalo
sorry za błedy, ale niechce mi sie pisac tych ą ę itp,
zamit melduj sie
Zagram chyba sobie w warcaby z kimś z Internetu ?
kiedys jeden zwrocil mi uwage ,ze robie błedy ,ale komiczne jest to ze sam napisal z duzym bledem
a w szachy potrafisz
Nie niestety a jak się najlepiej nauczyć ?