Wpisy 2 226 153 – 2 226 252
24 grudnia 2014 14:20 → 24 grudnia 2014 20:46, 100 wpisów
Życzę Wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
tylko za dużo nie jeść bo będzie brzuch bolał
Cześć po raz trzeci ale złoże wam życzenia zdrowych i wesołych Świąt w końcu o północy cud się stanie Bóg się urodził ponad 2000 lat temu a wracając do życzeń zdrowia, szczęścia, pomyślności, ciepła przy stole Wigilijnym, dużo prezentów, i tego czego sobie zapragniecie a na nowy rok żeby był lepszy i bogatszy on mijającego choć na moje ten rok dość szybko minął też macie takie ważenie ? Bo ja już dostałem prezenty dużo słodyczy min. Mersi, Raffaello, alkohole różne, portfel, balsam po goleniu i 50 zł choć jeszcze do dziadka na Wigilię pojadę to tam też kasa będzie. A mamie dałem likier jajeczny bo lubi 30% i czekoladę a tacie chrobrego i szampon. A dla kuzynów mam słodycze i po grze dam o ile znajdę. A na razie najedzony jestem po golonkę zjadłem mniam dobra była.
Dal was też po skromnym prezencie którego nie dam osobiście ale proszę słodycze wirtualne i po piwku.
J-23 piękną gwiazdę zrobiłeś.
No w tym starym roku trudno będzie trzymać strategii dietetycznego jedzenia niestety ale od nowego roku trzeb a będzie zacząć poważnie działać na zrobieniem masy mięśniowej aby mieć siłę a zarówno dobrze wyglądać np. na plaży potem.
krzysztof ty juz po kolacj
Nie to bym taki jakby obiad kolacja przede mną jeszcze.
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
W czasach,gdy maszyna losujaca byla w formie obracajacego sie kola,praktycznie po k-a-z-d-y-m losowaniu Lotto byla "6",a zdarzaly sie 2,3.W Multi 10/10 wpadalo srednio raz na 3 tygodnie.Gdy zostalo wprowadzone losowanie za pomoca powietrza,ilosc wygranych 1-wszego stopnia spadla kilka-kilkanascie razy.Wnioski nasuwaja sie same:aktualnie Nie oplaca sie grac w zadne hocki-klocki TS.Szkoda kasy,a ewentualna wygrana nizszych stopni to jakies nieporozumienie,kwoty sa smiesznie niskie.....
krzysztof wesolych swiat jak i pozostalym ktorym dzis nie zyczylem 5/5 w mini10/10 w multi cala pula w pensji
http://www.wykop.pl/link/2302760/dostal-zawalu-podczas-walki-o-karpia/?utm_source=gadugadu&utm_medium=link_2302760&utm_campaign=gadugadu_element
Łącznie wypłaconych wygranych: 4 064 802,00 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 012 375
Kumulacja wyniosła 2 000 000,00 zł
Łącznie wypłaconych wygranych: 12 883 981,70 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 5 348 235
Kumulacja wyniosła 9 218 087,80 z
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 436 471,60 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 554 610
Kumulacja wyniosła 6 338 000 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 012 375
Kumulacja wyniosła 2 000 000,00 zł
Łącznie wypłaconych wygranych: 12 883 981,70 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 5 348 235
Kumulacja wyniosła 9 218 087,80 z
Łącznie wypłaconych wygranych: 2 436 471,60 zł
Przybliżona ilość zawartych zakładów: 3 554 610
Kumulacja wyniosła 6 338 000 zł
w Lotto powinna byc taka tabela wygranych:
za 3 trafienia:50-100 pln
za 4 trafienia:800-1000 pln
za 5 trafien: 20000-50000 pln
za 6 trafien: 1 lub 2 miliony dla Kazdego kto trafi.Ale w zamian za to Zero kumulacji......
za 3 trafienia:50-100 pln
za 4 trafienia:800-1000 pln
za 5 trafien: 20000-50000 pln
za 6 trafien: 1 lub 2 miliony dla Kazdego kto trafi.Ale w zamian za to Zero kumulacji......
smaze pstraga 1 raz w zycju za co ja się zabralem moglem się z zona zamienic na uszka
Serdeczne i Świąteczne życzenia dla Wszystkich od drapka
WESOŁYCH ŚWIĄT
P.S.
świątecznych wygranych przy okazji też życzę
WESOŁYCH ŚWIĄT
P.S.
świątecznych wygranych przy okazji też życzę
Najlepsze życzenia świąteczne dla Wszystkich
Użytkownik kubus88 dodał nowy komentarz w temacie:
https://www.youtube.com/watch?v=JI83xajgS-A
"W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życze zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi"
"W tych dniach tak pięknych, oczekiwanych, gdzie gasną spory, goją się rany, życze zdrowia, szczęścia, miłości, niech mały Jezus w sercach zagości. szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. kochanej twarzy, co rano budzi a wokół szczerych, życzliwych ludzi"
Ho ho ho
Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze w ten magiczny czas... Wesołych Świąt...
Czarodziejskich chwil, ciepłej, rodzinnej atmosfery, uśmiechów, zdrowia, pyszności na stole, cudownych prezentów, spełnienia marzeń i wszystkiego co najlepsze w ten magiczny czas... Wesołych Świąt...
Użytkownik 69daro dodał nowy komentarz w temacie:
When na dworze bialy snow
wtedy christmas swieta sa
christmas tree ma bombek w bród
a na table pełno food
karp fish swimming in the woda kill him bedzie very szkoda
when na niebie star zaswieci
santa leci to the dzieci
i wish zdrowia dla for you
and szczesliwy new year too !
wtedy christmas swieta sa
christmas tree ma bombek w bród
a na table pełno food
karp fish swimming in the woda kill him bedzie very szkoda
when na niebie star zaswieci
santa leci to the dzieci
i wish zdrowia dla for you
and szczesliwy new year too !
Na stole leżą świąteczne dania. Robi się ciemno - nadchodzi noc. Pod choinką stos prezentów do rozdania, w całym domu panuje świąteczna moc. Niech te święta będą dla Was i rodzin wyjątkowym czasem, spędzonym w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze świąt. Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości w nadchodzącym Roku 2015
EP grane
2
3, 13, 19, 23, 33
3
9, 19, 23, 29, 33
4
19, 21, 23, 29, 33
typowane
Mm 18, 51, 62, 28, 29, 31, 26, 52, 54, 37, 27
parki
19,20
30,31,
24, 80,
22,23,
44,45,
57,58,
55,56,
2
3, 13, 19, 23, 33
3
9, 19, 23, 29, 33
4
19, 21, 23, 29, 33
typowane
Mm 18, 51, 62, 28, 29, 31, 26, 52, 54, 37, 27
parki
19,20
30,31,
24, 80,
22,23,
44,45,
57,58,
55,56,
zdrowych,wesołych i spokojnych
świąt bożego narodzenia
wszystkim kulkomaniakom
http://www.youtube.com/watch?v=TkFUjpsuTLY
życzenia
ze Szklarskiej Poręby
ale nie śnieżnej
Aby przy wigilijnym i świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła, rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok 2015 niósł ze sobą zdrowie,
szczęście w grach losowych grającym i pomyślność.
bliskim
Wam i Waszym bliskim
życzenia
ze Szklarskiej Poręby
ale nie śnieżnej
Aby przy wigilijnym i świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła, rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok 2015 niósł ze sobą zdrowie,
szczęście w grach losowych grającym i pomyślność.
bliskim
Wam i Waszym bliskim
*** Wesołych świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych świąt! A w święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych świąt! A z Gwiazdką! - Pod świeczek łuną jasną, Życzcie sobie jak najwięcej- Zwykłego, ludzkiego szczęścia!
Użytkownik kubus88 dodał nowy komentarz w temacie:
Użytkownik zbigniew g dodał nowy komentarz w temacie:
zamit jestes
o której jutro
sam
obstawiłem 2,3,5,6,9,
czy Pani Rusiecka już nie będzie losowała? bo nie mam jej wśród prezenterów na stronie lotto
torsan
buć może
pani Rusiecka to na wychowawczym...
jak tam podjeli podpili? i czekacie na wygrane???
pewnie tak ,ale fortuna kołem się toczy
no u mnie karpik wyszedł mniam mniam...
bywajcie do losowanka...
każdy mysli że moze to dziś,ale wkoncu zawsze ktoś wygrywa,czyli w zasięgu ręki
zamit pękłeś
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 431 000
Siema wam wszystkim jak tam po wieczerzy Wigilijnej u mnie dobrze z tatą byliśmy u dziadka porozmawialiśmy dałem i tata prezenty kuzynom potem ciocia jeszcze przyjechała a potem do siebie bo mama sama by w domu siedziała. Zjadłem zupę grzybową z paczki, karpia kawałek, gyrosa kilkanaście łyżek i kawałek ciasta jakiegoś czekoladowego. A dostałem dużo słodyczy w tym min: Mersi, Raffaello, 4 paczki chipsów i wiele innych słodyczy jeszcze krem po goleniu, pasek do spodni, czapkę, buty zimowe, garnitur, 50 zł i to wszystko prezenty od mamy i taty a i alkohol piwa i smakową wódkę od dziadka 50 i wujka co u niego pracuje 100 zł a tak to 50 było podwyżka znaczy się. Ale żeby nie było ja również kupiłem mamie likier jajkowy 30% i czekoladę a tacie chrobrego i szampon a kuzynom słodycze i gry. Było dzielenie opłatkiem i życzenia a o 00:00 na pasterkę oczywiście ma się rozumieć a u was jak tam ?
Znaczy bo prezenty są ważne ale najważniejsza jest modlitwa i pójście do kościoła na pasterkę i mszę ogólnie które będą ponieważ Bóg się rodzi znaczy urodził ale to najważniejsze i oczywiście poprawa żeby być lepszym człowiekiem. Albo z tatą gdy wróciłem nasza suka waliła się z jakimś kundlem co to był za widok ale jakoś odwróceni od siebie byli.
Co wam przyniósł Święty Mikołaj ?
Ta Bóg sie rodzi ..to tak samo jak emeryt jest w Szklarskiej Porębie no ale dzisiaj wszystko wolno
MAX chłopie Wigilia nie obrażaj dobre ?
MAX Bóg się urodził ponad 2000 lat temu ale co roku obchodzimy jego przyjcie wiesz po co w ogóle ?
zapytaj tego kundla o o:00 czemu byli odwróceni od siebie
Oj skoro Bóg sie urodziła 2000 lat temu to kto jest stwórcą tego swiata
panowie ,chamujcie troche ,niejestescie sami trochę kultury niezawadzi
MAX a co ja za to mogę ?
ten sam bóg ktory jest troj jedyny ,jezus jest synem bożym
i był zawsze
jacklogan47 przecież wiem o tym że Bóg i Jezus to nie ta sama osoba choć pewnie są tacy co tak myślą co ?
Na pasterkę idziecie ?
no wlasnie
Wesołych swiąt!Wystarczy właczyc chat na Mp i juz zabawa jest przednia...Tak trzymac panowie! Pasko jest na Vigilii , to jeszcze banów nie sypnie,jeszcze raz wszystkiego dobrego na Swięta dla wszystkich Mp-asów!
idziemy na pastereczkę potem na goloneczkę
jareq08 a kto miałby dostać tego bana ?
zamit jutro sam
Zamit22 to alkoholu nie można po pasterce po maluchu wypić co przecież trzeba uczcić co ?