Wpisy 2 224 694 – 2 224 793
22 grudnia 2014 22:21 → 22 grudnia 2014 23:04, 100 wpisów
sorry za podwojny wpis
wybierzcie sobie na brudno 50,dzie10siatek na brudno i zobaczycie po losowanku niewejdzie zadna cala dy10szka
nie stosunkujesz sie do moich wypowiedzi, a chcesz ode mnie odpowiedź , wolałbym obustronną wymianę
Witam! Szanse mamy mizerne. 10z80 to 1.646.492.110.120 kombinacji, a 20 z 80 , bagatela3.535.316.142.212.174.320, wiecie jak nazywają sie liczby?Lepiej się napić .Wasze zdrowie...pozdrawiam.
szacowana ilość kuponów na 10-skr. dochodzi do 200tys. zakładów a nawet nie ma 9/10 i tak jest bardzo często
Ralfek jak dobrze ciebie zrozumiałem nie ma sensu grać, więc po co grasz?
czyli pozostaje grac nz 3-;czki
Uwaga, uwaaga
Zgrywus idę z serniczkiem, czujesz ten zapach ??
Tylko się teraz za bardzo nie podlizywać
Zgrywus idę z serniczkiem, czujesz ten zapach ??
Tylko się teraz za bardzo nie podlizywać
prędzej wygram z kasparowem w szachy ,niż 10;szkę w m/m
wypijmy za lepszy czas.....,
Cześć wam tym z którymi się nie witałem a tak ogólnie już składałem ale jeszcze raz złoże tym co nie byli wtedy wesołych Świąt Bożego Narodzenia dużo przede wszystkim zdrowia, pomyślności, również szczęścia, wygranych samych wysokich w grach Lotto znalezienia pracy ci którzy nie mają, zdania ważnych różnych egzaminów w tym maturalnych i tego czego sobie zapragniecie. Po prostu przeżyjcie te święta przede wszystkim razem z Bogiem.
Pasko
co do
2 224 646. Pasko 2014-12-22 (22:05)
to w MM jest
10 cyfr
i 71 liczb
co do
2 224 646. Pasko 2014-12-22 (22:05)
to w MM jest
10 cyfr
i 71 liczb
w multi ..,niepomogą zadne wykresy ,,obserwacje,, iedynie można grac na wyczucie ,, intuicja jest najlepszym tropem
A i również w nowym roku aby był lepszy nie gorszy od kończącego się i szampańskiej zabawy i radości.
krzysztof c
od kiedy ćwiczysz mięśnie
o czym pisałeś dzisiaj ???
od kiedy ćwiczysz mięśnie
o czym pisałeś dzisiaj ???
krzysztof c ,nawzajem ,wszystkiego naj,,,.
EstyMy bo najważniejszą kwestią jest wiara i to że Bóg się urodził a nie komercje typu zakupy itp. To jak ksiądz w programie Lisa mówił że często ludzie przy stole co nie rozmawiają ze sobą praiwe przez cały rok wtedy jest okazja do tego.
Na te święta co nadchodzą,
życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodzą
i niech uśmiech w Twym
sercu zawsze gości.
Wesołych Świąt!!!
życzę ciepła i miłości.
Niech Cię ludzie nie zawodzą
i niech uśmiech w Twym
sercu zawsze gości.
Wesołych Świąt!!!
emeryt z kolegą ćwiczyliśmy u niego.
Dziękuje wam za ciepłe życzenia.
No ale czy za dwa dni rodzi się Bóg, pomyśl Krzysztof_c ? ?
A wiara to taki LUKSUS, nie każdy może sobie na to pozwolić
A wiara to taki LUKSUS, nie każdy może sobie na to pozwolić
Znaczy już kiedyś ćwiczyłem u siebie różnie i u kolegi ale potem przerwa i od piątku zacząłem i ręce mnie trochę bolały. A on jakie suplenty bierze a ja chcę zdrowe bez specyfików się odżywiać białkowych bo te suplementy za zdrowe nie są prawda ?
myslę ze każdy
EstyMy to zapytam inaczej ciebie i was wszystkich po są w ogóle Święta Bożego Narodzenia no ?
Suplenty nie są zdrowe czy są ?
wiara to nie luksus ,albo ja siema ,albo nie
Nie za bardzo Jack, bowiem są ludzie którzy - z różnych powodów - nie są w stanie wierzyć
zamit na jutro 21,40 3,6,9,
czyli,,,.{{
Suplementy zdrowe czy nie zdrowe białka i inne ?
Nie chciałbym być niegrzeczna...a tym bardziej kontrowersyjna (o tej porze) ale to raczej mitrianizm (od Mitra, takie hmm bóstwo męskie) i data zbiezna i....(no i tyle wystarczy)
Poza tym baardzo lubię tradycję i Święta chrześcijańskie, żeby nie było....
krzysztof c
pytałem dlatego bo
u niektórych wzrost kości a zarazem kości kończyn
trwa do 23 roku nawet
i jeśli nie jest zakończony wzrost
to ćwicząc mieśnie
tamujesz wzrost
pytałem dlatego bo
u niektórych wzrost kości a zarazem kości kończyn
trwa do 23 roku nawet
i jeśli nie jest zakończony wzrost
to ćwicząc mieśnie
tamujesz wzrost
uważam ze żaden powod niejest przeszkodą dowiary w boga ,jedynie jakies przezycie może ta wiarę oslabic ale pojakimś czasie wzmocni się jeszcze bardziej