Wpisy 2 224 656 – 2 224 755
22 grudnia 2014 22:09 → 22 grudnia 2014 22:51, 100 wpisów
to jest piramida jak placi duzo ludzi male nie odczuwalne sumy a wygrywa szpic tego kabaretu
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
gangsterzy i filantropi
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
ralfek nie pomyślałeś że gdyby w każdym losowaniu rządził przypadek to TS miałby mniejszy zysk ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Majpan, dla mnie ważna jest nauka, której nie podważysz, a na której stoi świat
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
polecam dokształcać się w sprawach rach,. prawdopodobieństwa i losowości, jest to niesamowicie ciekawe, a wniosek jest jeden, ts nie musi robic nic żeby zarobić
to sa tylko wzory i regulki a w TS TE praw nie dzialaja he he e
ludzie,w m/m gra tysiące i brak 10-szki ,w ts siedzi kon trojanski albo inny wirus
Majpan, większość graczy przy porażce twierdzi, że ts jest zły, a ile graczy wie jaka jest szansa, że grając codziennie całe życie trafi coś?
proponuje prosty eksperyment, którego jeszcze nikt sie nie podjal bo wiedza, ze mam racje - zrob sobie maszyne losujaca, 42 kule z pilek tenisowych i losuj, aż trafisz swój kupon
ludzie w m/m gra tysiąci i zadnej 10-szki,w ts siedzi kon trojanski albo inny wirus
prawdopodobnie życia Ci nie starczy
a wtedy ja powiem - ustawiles losowanie!!
a wtedy ja powiem - ustawiles losowanie!!
sorry za podwojny wpis
wybierzcie sobie na brudno 50,dzie10siatek na brudno i zobaczycie po losowanku niewejdzie zadna cala dy10szka
nie stosunkujesz sie do moich wypowiedzi, a chcesz ode mnie odpowiedź , wolałbym obustronną wymianę
Witam! Szanse mamy mizerne. 10z80 to 1.646.492.110.120 kombinacji, a 20 z 80 , bagatela3.535.316.142.212.174.320, wiecie jak nazywają sie liczby?Lepiej się napić .Wasze zdrowie...pozdrawiam.
szacowana ilość kuponów na 10-skr. dochodzi do 200tys. zakładów a nawet nie ma 9/10 i tak jest bardzo często
Ralfek jak dobrze ciebie zrozumiałem nie ma sensu grać, więc po co grasz?
czyli pozostaje grac nz 3-;czki
Uwaga, uwaaga
Zgrywus idę z serniczkiem, czujesz ten zapach ??
Tylko się teraz za bardzo nie podlizywać
Zgrywus idę z serniczkiem, czujesz ten zapach ??
Tylko się teraz za bardzo nie podlizywać
prędzej wygram z kasparowem w szachy ,niż 10;szkę w m/m
wypijmy za lepszy czas.....,
Cześć wam tym z którymi się nie witałem a tak ogólnie już składałem ale jeszcze raz złoże tym co nie byli wtedy wesołych Świąt Bożego Narodzenia dużo przede wszystkim zdrowia, pomyślności, również szczęścia, wygranych samych wysokich w grach Lotto znalezienia pracy ci którzy nie mają, zdania ważnych różnych egzaminów w tym maturalnych i tego czego sobie zapragniecie. Po prostu przeżyjcie te święta przede wszystkim razem z Bogiem.