Wpisy 2 224 207 – 2 224 306
22 grudnia 2014 14:11 → 22 grudnia 2014 17:42, 100 wpisów
krasnale ...przestaj ty pierwszy raz uspokój sie nie chwal sie samiczka
dwa lata po końcu świata mamy rok 2014 12 22 żyjemy dalej
jak dzida to dzida zmykam za kare do kuchni do garow żona z pracy wroci bedzie glodna a jak nic nie bedzie
wynalezli kalendarz czerwców hehe
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 100 000 zł
co gorsza ja wynalezom kalendarz lipców hehe
J-23 gdzie takie gupoty wyczytałeś juz 2012 mial byc koniec swiata i zyjemy jak widac nawet TS ocalal i wporawdzil pensyjke
co tam mini lepsze lotto 2 mln na dzien dobry
lotto plus tez dobre dla kazdego szóstkowicza pewny 1 mln jest
trafienie to jest dopiero 50 % problemu drugie 50 % zaczyna sie po wygranej
tomecki72 tk bez teo 1 nie ma tego 2 i problemy z glowy
caly czas mnie interesuje jak by bylo po wygranej po zmiany sa tylko trudno przewidziec jakie bo duze pieniadze wprowadzaja w zycie wielki zamet
caly czas mnie interesuje jak by bylo po wygranej po zmiany sa tylko trudno przewidziec jakie bo duze pieniadze wprowadzaja w zycie wielki zamet
ostatnio przysniło mi się takie coś " co byś powiedział rodzinie , otoczeniu skąd na to wszystko bierzesz pieniądze " bo pytac to by napewno sie pytali no i interesowali by sie mną jak nigdy dotąd
krasnale ...grasz jeszcze dalej real 20 los moze zostaniesz minusa kasa ,,,
tomecki72 ja bym nie musial nic mowic sami by sie domyslili ze cos jest kuwa nie tak hahah
tomecki72 ja moge w omim otoczeniu powiedziec maax 2zl i to bym sie obawial czy zawalu nie dostana
albin ,,,ja zeeero test MM ..a ty ..miałes testować bez real i jak tam//
krzysio testuje zestaw staly zapisany tutaj
krzysio czyli na bogato jak widze
krzysio a tam odrazu auto nawet na snikersa braknie
bynajmniej wyszles na 0 a jak sie gra i wysyla to nie takie proste
a rower bym darł do punktu ts ,a gdzie zarobek gdzie amortyzacja rowera -ech szkoda gadać
za 6 zeta to ani na dętke by nie było-dalej patafiany rócie ludziom takie wygrane
modne
https://www.google.pl/search?q=pismo+egipskie&biw=990&bih=610&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZDSYVIvME6vXyQPW3YLgDA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ
https://www.google.pl/search?q=pismo+egipskie&biw=990&bih=610&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ZDSYVIvME6vXyQPW3YLgDA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ
witam wszystkich
Brjan nie bo ktoś tu nie lubi piwa i zawsze marudzi ale zapomniałem kto
Właśnie siedzę przed talią kart tarota i szydzę sobie
z naciągaczy telewizyjnych,co nie mają zielonego pojęcia o znaczeniu kart tarota
z naciągaczy telewizyjnych,co nie mają zielonego pojęcia o znaczeniu kart tarota
Ja używam kilku wahadełek do typowa karnak do lecznia z nałogów
inny
inny
marek33 A jak pobujasz,niby to do rozruchu,będzie latało w kółko jak szalone.Wczoraj oglądałem w telewizji, o kartach Tarota i wahadełko i prowadząca popchnęła wahadełko, niby miała pomóż dzwoniącej, w pewnej sprawie a wahadełko w kółko się kręciło
lekceważąc popychającą
lekceważąc popychającą
Brian nic złego ci nie robię mogę ci tylko pomagać nie szkodzić
Brian wierzysz w klątwy to jesteś naiwniak 21 wiek
to co pokazują w tv to tylko marketing i z tego się śmieje
to co pokazują w tv to tylko marketing i z tego się śmieje
Ja dwa razy,pomogłem dziewczynie wyjść z choroby i strachu,przed urodzeniem dziecka,bo ona miała chorobę genetyczną,po przodkach
i bała się zajść w ciążę,puściłem jej wahadełko i pokazało,że urodzi syna zdrowego.Po roku ,spotkaliśmy się ,ona szła z mężem i dzieckiem w wózku,był to zdrowy ,radosny malec.Wyściskała mnie i podziękowała.Okazało się ,że chorobę miała prababcia i ona była ostatnia,która jeszcze przejęła tą chorobę,a dziecko już nie.
i bała się zajść w ciążę,puściłem jej wahadełko i pokazało,że urodzi syna zdrowego.Po roku ,spotkaliśmy się ,ona szła z mężem i dzieckiem w wózku,był to zdrowy ,radosny malec.Wyściskała mnie i podziękowała.Okazało się ,że chorobę miała prababcia i ona była ostatnia,która jeszcze przejęła tą chorobę,a dziecko już nie.
Gdy zapytałem wahadełko o liczby,zaczęło mi się kręcić w głowiei słabłem,spaliłem wahadełko i kupiłem:książkę do Tarota i karty z opisem,dlatego jak słyszę złe interpelację oznaczeń kart Tarota to mnie śmiech ogarnia
Brian
Może ci nie chciało pokazać dobrych numerów
A może stwierdziło twoje złe zamiary jak byś miał dużo kasy
Może ci nie chciało pokazać dobrych numerów
A może stwierdziło twoje złe zamiary jak byś miał dużo kasy
Hazard jest to jak człowiek chce mieć więcej kasy niż mu potrzeba
Ale jaja,położyłem na wersalce porozkładane karty Tarota,przyszła kotka i odkryła jedną kartę X buław,oznacza ona :Wiedzę