Wpisy 222 305 – 222 404
6 lutego 2011 22:38 → 6 lutego 2011 23:59, 100 wpisów
A mówią że Chińczycy są wszystkiemu winni.
kasika ..miałam taką samą parkę jak Ty i mimo ,ze typowałam na sucho, to też mam jakiś niesmak 

haarp was wszystkich programuje jak macie grac i "oko Moskwy" tez.

od stóp do glow , cale mycie jak w myjni , tylko bez woskowania a zamiast tego oliwkowanie
hosia
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%Multipasko ostrzega nas ze sms z numerem 925 to oszustwo a ta reklama z lewej strony "anna zarabia 6787,85" to dopiero sciema.
Kasika grasz systemem czy nie?? sory ze pytam ale widac ze lotto zmienia cos co tydzien. ja szacuje ostatnie 7 losowan i dopiero typuje
dla mnie to juz codziennosc.. moje typy 6,9,11,13,22,24,33,37,62,64,67,
poslalem z kolezanka liczby w sobote rano , dzis facet slal na chybil i automat dal mu te liczby co skreslalem z kolezanka, pytanie jak to mozliwe? a no tak ze automat wie jakie liczby wpadna i daje ludziom na chybil te co byly wyslane wczesniej zeby nikt nie trafil .
Hefajstos dlatego ja puszczam na kilka losowan. jesli jedno lub dwa sa ustawiane to przy 6 juz nie, zreszta ja gram na niskie wygrane. takie pewnie totalizatora nie interesuja..

dlatego ja gram na 4 . we włoszech ponoc w keno nie ma gry na 3 lub 4 skreslenia za duzo wygranych a jak dasz stawke kilkakrotna oczywiscie nie na jednym kuponie tylko w kilku kolekturach....

juro mam nocke jak kogos interesuja blizsze szczegoly co oni laduja na terminale o 3 w nocy to moge nagrac na komorke.
tez gram na 4 ale puszczam stawke razy dwa ale w dwóch kolekturach. juz taki przesąd mam
zrobcie sobie 80 kartek z numerami i je losujcie z kosza. Jakim cudem nie wpadla teraz zadna 30 nie wiem. Przeczy ty normalnym zasadom prawdopodobienstwa.
do jutra do poludnia. na sucho bede losowal. Kasika . ladnie ci w okularach . Dobrej nocy .
ja przyjołem zasade ze tak juz jest. to jest tak jak 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jest mało prawdopodobne. ale jak bys puszczał 2,4,6,8,10, t masz juz szanse . ciekawe nie?
co do "szczęścia" w danej kolekturze to też zauważyłem w moim mieście, że jest taka jedna że w niej nic nie można ugrać

i nie dosc ze nic nie ugrasz to jak juz cos masz to Pani nie ma zeby Ci wydac......

Kasika a czy to wazne w jakich. moze 5 lat temu w p/słonecznych ???

Mówie do mojej zony..Kochaj mnie mniej.kochaj mnie słabiej. bo wtedy jak w przysłowiu. ale nic z tego

Ulexxa ja wygrałem raz 10000 miałem 7 w multi razy 4 ale to było uuu dawno
grosz do grosza i będzie kokosza
duże pieniądze biorą się z małych kwot
duże pieniądze biorą się z małych kwot

bajo ide spac, jutro 6.00 go to work.
cały czas mam nadzieje na powtorke. ale wychodze z załozenia ze najpierw wygrana na 4 w multi a potem za wygrana stawka w góre.
do jutra. . jutro bedzie dobry dzien

Ja niemogie nic wygrac:d choc gram raz na rok
ale niemam szczescia w takich grach
ale niemam szczescia w takich grachostatnio cos mi 31 i 61 lazi po glowie ale jakos nie wychodzi
w losowaniu
w losowaniu

hanusia.. w sumie miałaś pięć liczb trafionych 
...ehh ,żeby tak razem się złożyły do kupy 

...ehh ,żeby tak razem się złożyły do kupy 

Dopisano wygrane multi multi
kosmatek jak nie wyjda to kicha
ale ja tez bede je dawac tak dlugo az wyjda

ja wygralem 5/7 a oni oszukali mnie dla 0/7
Bonus Multi Multi: 60 000
o losie..a jak nie wyjda? to napewno masz w zapasie
cos pewnego
ale obys nadrobil straty z nawiazka

cos pewnego
ale obys nadrobil straty z nawiazka

Ja wygrałem 5z7 a oni oszukali mnie dla 0z7
..hm..7 lat grasz i 7ki wygrywales..hm..
prosty wniosek..obstawiaj czesciej liczbe 7
prosty wniosek..obstawiaj czesciej liczbe 7

top sekret to zloz szybko reklamacje
i niech pieniadze oddaja

nie daj sie i walcz

i niech pieniadze oddaja

nie daj sie i walcz

nie 7 zakladow tylko 7 liczb

,ja tez niedlugo uciekam bo

miłych snów