Wpisy 222 279 – 222 378
6 lutego 2011 22:26 → 6 lutego 2011 23:17, 100 wpisów
Dorotka za chwilę będe na gmail...pogadamy?

co wom powiem to wom powiem ale wom powiem. ludzie liczby skreslaja a diabli w bile na....ja. o i juz.
po dzisiejszym losowaniu 75,76 padło po raz trzeci może tez dać popis i z ta sama statystyką wystąpienia ilości razy trzy jest parka 3,10 do waszej analizy. Pozdro.

Cześć hosia 
Czasem rzucam okiem co tutaj nasi koledzy i koleżanki piszą
Jestem raczej u siebie na forum
Pozdrawiam !!!

Czasem rzucam okiem co tutaj nasi koledzy i koleżanki piszą

Jestem raczej u siebie na forum

Pozdrawiam !!!
do jutra i
dla wygranych. Jutro praca. ranek
Jak ja je uwielbiam te ranne wstawanie niech to ......

jedno co oni moga zmieniac w tych maszynkach to nie bile tylko pole magnetyczne w srodku .
Kasika.. jutro bedzie lepiej proponuje jeden zakład na 4 w multi.
po wygranej po 14-stej za 80 dyszek puścisz sobie dalej..
po wygranej po 14-stej za 80 dyszek puścisz sobie dalej..
hm.pole magnetyczne. no to trzeba do Energetyki aby im obniżyli napiecie. haha

A mówią że Chińczycy są wszystkiemu winni.
kasika ..miałam taką samą parkę jak Ty i mimo ,ze typowałam na sucho, to też mam jakiś niesmak 

haarp was wszystkich programuje jak macie grac i "oko Moskwy" tez.

od stóp do glow , cale mycie jak w myjni , tylko bez woskowania a zamiast tego oliwkowanie
hosia
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%
jestem okropnie zdegustowana tymi liczbami byłam pewna swoich liczb na 1000%Multipasko ostrzega nas ze sms z numerem 925 to oszustwo a ta reklama z lewej strony "anna zarabia 6787,85" to dopiero sciema.
Kasika grasz systemem czy nie?? sory ze pytam ale widac ze lotto zmienia cos co tydzien. ja szacuje ostatnie 7 losowan i dopiero typuje
dla mnie to juz codziennosc.. moje typy 6,9,11,13,22,24,33,37,62,64,67,
poslalem z kolezanka liczby w sobote rano , dzis facet slal na chybil i automat dal mu te liczby co skreslalem z kolezanka, pytanie jak to mozliwe? a no tak ze automat wie jakie liczby wpadna i daje ludziom na chybil te co byly wyslane wczesniej zeby nikt nie trafil .
Hefajstos dlatego ja puszczam na kilka losowan. jesli jedno lub dwa sa ustawiane to przy 6 juz nie, zreszta ja gram na niskie wygrane. takie pewnie totalizatora nie interesuja..

dlatego ja gram na 4 . we włoszech ponoc w keno nie ma gry na 3 lub 4 skreslenia za duzo wygranych a jak dasz stawke kilkakrotna oczywiscie nie na jednym kuponie tylko w kilku kolekturach....

juro mam nocke jak kogos interesuja blizsze szczegoly co oni laduja na terminale o 3 w nocy to moge nagrac na komorke.
tez gram na 4 ale puszczam stawke razy dwa ale w dwóch kolekturach. juz taki przesąd mam
zrobcie sobie 80 kartek z numerami i je losujcie z kosza. Jakim cudem nie wpadla teraz zadna 30 nie wiem. Przeczy ty normalnym zasadom prawdopodobienstwa.
do jutra do poludnia. na sucho bede losowal. Kasika . ladnie ci w okularach . Dobrej nocy .
ja przyjołem zasade ze tak juz jest. to jest tak jak 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 jest mało prawdopodobne. ale jak bys puszczał 2,4,6,8,10, t masz juz szanse . ciekawe nie?
co do "szczęścia" w danej kolekturze to też zauważyłem w moim mieście, że jest taka jedna że w niej nic nie można ugrać

i nie dosc ze nic nie ugrasz to jak juz cos masz to Pani nie ma zeby Ci wydac......

Kasika a czy to wazne w jakich. moze 5 lat temu w p/słonecznych ???

Mówie do mojej zony..Kochaj mnie mniej.kochaj mnie słabiej. bo wtedy jak w przysłowiu. ale nic z tego

Ulexxa ja wygrałem raz 10000 miałem 7 w multi razy 4 ale to było uuu dawno
grosz do grosza i będzie kokosza
duże pieniądze biorą się z małych kwot
duże pieniądze biorą się z małych kwot

bajo ide spac, jutro 6.00 go to work.
cały czas mam nadzieje na powtorke. ale wychodze z załozenia ze najpierw wygrana na 4 w multi a potem za wygrana stawka w góre.
do jutra. . jutro bedzie dobry dzien

Ja niemogie nic wygrac:d choc gram raz na rok
ale niemam szczescia w takich grach
ale niemam szczescia w takich grachostatnio cos mi 31 i 61 lazi po glowie ale jakos nie wychodzi
w losowaniu
w losowaniu

hanusia.. w sumie miałaś pięć liczb trafionych 
...ehh ,żeby tak razem się złożyły do kupy 

...ehh ,żeby tak razem się złożyły do kupy 

Dopisano wygrane multi multi