Wpisy 2 221 235 – 2 221 334
19 grudnia 2014 19:31 → 19 grudnia 2014 20:45, 100 wpisów
wujek nie wiem jak jest z kuponami ale myślę że ich rozliczają tylko elektronicznie a kupony zabierają i oddają do niszczenia .
a kto to sprawdza ile jest kuponów z wygranymi hehe to leci do kartonu i tyle
wujek a po co jest elektronika ? ty myślisz że na koniec dnia sprawdzają i zliczają wszystkie kupony wygrane ?
chyba nie musz sie z tego rozliczyc ze wyplacone ale jak nie wiem
maszyna ma wszystko w pamięci i robi wydruk . raport . kiedyś pokazywał mi gostek z kolektury wydruk na koniec miesiąca z lottomatu na którym miał nawet wyliczone ile zarobił on na sprzedaży .
jezeli byl sekanowany to sytem zatwierdza ze wyplacony i jest wydruk
medusia ..przypomnię ..wiem skąd DLL ...trzeba poszukaj w goooglach nazwano ----> nazwa dll i zaladuj tam twój system32 ..moze nie skakuje..okey ...albo szukaj tam CD vista ale stare update albo xp ..trzeba zaistaloważ 7zip i otworzyć widaC dll zrób sama i poowodzenia
Mają uprościć procedury przebywania obcych wojsk na terytorium Polski
Ma wystarczyć zgoda ministra
do czego nasz kraj dąży ?
wystarczy że jakiś chłystek od zegarka zaprosi którąś armie i ona będzie mogła wjechać i kiedy chciała wyjechać
Ma wystarczyć zgoda ministra
do czego nasz kraj dąży ?
wystarczy że jakiś chłystek od zegarka zaprosi którąś armie i ona będzie mogła wjechać i kiedy chciała wyjechać
mm
27, 61, 53, 21, 38, 32, 54, 12, 3
parki
57,58,
58,59,
55,56,
56,57,
65,66,
73,74
28,29
49,50
27, 61, 53, 21, 38, 32, 54, 12, 3
parki
57,58,
58,59,
55,56,
56,57,
65,66,
73,74
28,29
49,50
aadona , teraz oglądam bardziej słucham wiadomości w
http://niezaleznatelewizja.pl/
może cię to zainteresuje , zwłaszcza audycja po wiadomościach
meczyk jest o 20:30 też oglądam na kompie
http://niezaleznatelewizja.pl/
może cię to zainteresuje , zwłaszcza audycja po wiadomościach
meczyk jest o 20:30 też oglądam na kompie
witajcie Kochani wlasnie bylem w kolektorze i podaje mini lotto system 6 na chybil trafil .... 2 5 6 17 31 36
Jackwar>> a to nie chodzi o wojska za paktu?
Bo te "obce" to jakoś nie rozumiem inaczej.
Bo te "obce" to jakoś nie rozumiem inaczej.
Monet , chodzi o wojska między innymi paktu , teraz musi wydawać zgodę szef MONu a chcą uprościć
porusza on sprawę Putina , ukrainy i nominacji Tuska , to jest wszystko powiązane i właśnie mówił o wojskach które by mogły dzięki temy wejść szybko przez Polskę
Ja jasnowidz. Dwa lata temu wiedziałem (a coś około roku temu-pisałem na czacie tutaj że Tusk wyfrunie do Brukseli i kto będzie premierem.
krasnalka a przecież podobno w twoich okolicach można spotkać szeptuchy
Monet aaa , sory
jak wyżej to tylko Wprost bo Michnik już myszami śmierdzi
jak wyżej to tylko Wprost bo Michnik już myszami śmierdzi
krassnale ..a ty widziałas jak wyglądac foto jackwara bezpieczny.. ty nie bardzo wszysko wiesz
Tak w Orli jest jedna ale ja tam nigdy nie byłam i się nie wybieram
Ale to co innego niż jasnowidztwo ona ludzi leczy
Ale to co innego niż jasnowidztwo ona ludzi leczy
2 221 275. to dlatego napisałeś ,że jestem diablicą...wiesz o tym
jackwar nie nie oszukuje on podobno leczy ziołami
ale ona nie mówi że ci pomoże bez lekarza ,
podobno potrafi wykryć chorobę
ale ona nie mówi że ci pomoże bez lekarza ,
podobno potrafi wykryć chorobę
wiem tylko że nie wyłudza od ludzi pieniędzy i jeśli możesz to dajesz co łaska
krasnalka , przyznam ci się szczerze
ja wierzę że człowiek może dużo a nawet więcej
umysł nasz jest ograniczony ale można góry przenosić a nawet samemu się wyleczyć
ja wierzę że człowiek może dużo a nawet więcej
umysł nasz jest ograniczony ale można góry przenosić a nawet samemu się wyleczyć
jackwar do Orli jeździła moja mama i po takiej wizycie i piciu tych ziółek zawsze lepiej sie czuła ale też chodziła po lekarzach i jedno z drugim nie miało nic wspólnego
Podam ci autentyczny przykład który opowiadał w telewizji gościu . Jego babcia ok. 20 pare lat temu miała operację , znajomy lekarz ją operował i jak ją otworzyli to szybko zaszyli bo rak zaatakował większość organów . Babci powiedzieli że niestety nic jej nie pomogą i wypisali ze szpitala . Babcia w domu czekała na śmierć , modliła się , majątek poprzepisywała i czekała leżąc chora . Przyszedł ksiądz po kolędzie i pyta się rodziny gdzie babcia a oni że w pokoju leży i czeka na śmierć a on że chce z nią pogadać . Wszedł i pyta się babci co jej jest , ona że ma raka i dała mu papiery że tam po łacinie napisane . On poczytał i mówi : babciu ale tu pisze że jesteś zdrowa , nic ci nie wycieli bo wszystko było wporządku . Babcia zaraz wstała , zaczeła latać i żyła długo . Gostek spotkał się po 2 latach z tym znajomy lekarzem który przy okazji zapytał się kiedy babcia zmarła a on że babcia żyje . Lekarz poprosił go by babcie pod pozorem odebrania recepty przysłał ją , ciężko było bo babcia na lekarzach psy wieszała że ją tak oszukali
jackwar
ja znam kobietę która miała syna alkoholika i pojechała do ORLI I TA BABKA DAŁA JEJ woreczki które miała wyrzucić na rozdrożu w czterech kierunkach i po jakimś czasie syn miał przestać pić i miała nic jemu nie mówić ,a synek po woli się staczał na samo dno minęło chyba cztery może trzy tygodnie syn poszedł do kościoła i złożył przysięgę nie pił rok . Po roku tak stanął na nogi ze mało kto go teraz poznaje
ja znam kobietę która miała syna alkoholika i pojechała do ORLI I TA BABKA DAŁA JEJ woreczki które miała wyrzucić na rozdrożu w czterech kierunkach i po jakimś czasie syn miał przestać pić i miała nic jemu nie mówić ,a synek po woli się staczał na samo dno minęło chyba cztery może trzy tygodnie syn poszedł do kościoła i złożył przysięgę nie pił rok . Po roku tak stanął na nogi ze mało kto go teraz poznaje
oglądam ale niestety Lewandowski nie gra i nawet na ławce go nie ma
krasnalka , ja znam takiego co pił i chciał przestać , zaszywał się cudował aż w końcu znalazł ogłoszenie jakiegoś ruska co hipnozą leczył , Powiedział mu by się zastanowił bo jak będzie chciał pić to jeszcze raz będzie musiał przyjechać by go odkodował . Ten go zakodował i przestał pić , można przy nim pić i go nie rusza a kiedyś jak zobaczył wódę to nie było siły by się nie napił