Wpisy 2 221 173 – 2 221 272
19 grudnia 2014 19:12 → 19 grudnia 2014 20:08, 100 wpisów
Wędrowca ale mi oddał ten kupon teoretycznie mogłem walczyć o te 8 zeta w głównej siedzibie .
nie ma takiej opcji wygrana sie sama drukuje po wrzuceniu kuponu
wrzuca sie kupon i jak jest wygrana to automat pipa dwa razy i drukuje potwerdzenie wygranej
KAŻDY KUPON MA SWÓJ KOD I WIADOMO W KTÓREJ KOL.....E BYŁ NADANY
adona , on to prawdopodobnie zrobił tak . skanował je czytnikiem , pierwsze dwa bez problemu , ostatni palcem zasłonił część kodu i maszyna wywaliła mu błąd , miał większość cyfr z kodu i oddał mi kupony a póżniej początek kodu sobie dopisał gdyż to nie trudne
to musi miec dobra pamiec do cyfr
ale tak jak juz pisalam wczesniej zawsze prosic o rachunek tam jest wszystko
ale tak jak juz pisalam wczesniej zawsze prosic o rachunek tam jest wszystko
aadona wiem że łatwo dojść i łatwo bym te pieniądze odzyskał bo miałem kupon ale musiał bym składać reklamacje a tego mi się już nie chciało robić i mykać na Targową .
kasjer ma obowiązek zwrócić sprawdzone kupony
a jak nie ma kuponu nie ma wygranej
a jak nie ma kuponu nie ma wygranej
tomecki wyślę nie tylko mini zaraz mykam
i nie robię z igły widły bo odpuściłem .
i nie robię z igły widły bo odpuściłem .
wujek mylisz się nie raz kasjer przez pomyłkę wydał sprawdzony i wypłacony kupon .
no ja gram w keno i zastanawia mnie czy ktos prowadzi statystyki tej gry
Tomecki ...nie pisz duuzy litera ..pasko chce zablokuje na ciebie ..moze wszystko zdarzyć
mam kilka kóre maja swoje godziny kiedy wystepuj a
ale to mało
chciałbym mieć pewne piatki
ale to mało
chciałbym mieć pewne piatki
wujek , o jaki temat pytasz 5/11 ? tam była pomyłka 3/5 miało być
zgrywuś ...i co wygrałes na maxxa 5/5 ..ja wiem nie masz juz ...
adona chyba że walisz o określonej godzinie już lepiej śledzić jak wchodzą i kreślić na gorąco
jackwar jakim sposobem kasjer może oddać wygrywający kupon się pytałem
jackwara ..ja wiem nr kupon i wazne data wygrana trzeba obejrzeć wyniki..itp ..nie jestem taki głupcem
może sie zdazyc że wyda juz kupon wypłacony jak jest kilka a numery kuponun podobne kazdy jest tylko człowiekiem
ok . śmigam bo zaraz zacznie nadawać niezależna telewizja i o 20:30 mecz
wujek nie raz dostałem zaplątany kupon który mi wypłacił więc można .
jak nie będzie miał w kasie kuponów z wygranymi to będzie miał manko i po pupie
monet ..chcesz pisać duuzy litera ..a ty nie chcesz bana patrz lewa klawiatura wyłącz CapS
wujek nie wiem jak jest z kuponami ale myślę że ich rozliczają tylko elektronicznie a kupony zabierają i oddają do niszczenia .
a kto to sprawdza ile jest kuponów z wygranymi hehe to leci do kartonu i tyle
wujek a po co jest elektronika ? ty myślisz że na koniec dnia sprawdzają i zliczają wszystkie kupony wygrane ?
chyba nie musz sie z tego rozliczyc ze wyplacone ale jak nie wiem
maszyna ma wszystko w pamięci i robi wydruk . raport . kiedyś pokazywał mi gostek z kolektury wydruk na koniec miesiąca z lottomatu na którym miał nawet wyliczone ile zarobił on na sprzedaży .
jezeli byl sekanowany to sytem zatwierdza ze wyplacony i jest wydruk
medusia ..przypomnię ..wiem skąd DLL ...trzeba poszukaj w goooglach nazwano ----> nazwa dll i zaladuj tam twój system32 ..moze nie skakuje..okey ...albo szukaj tam CD vista ale stare update albo xp ..trzeba zaistaloważ 7zip i otworzyć widaC dll zrób sama i poowodzenia
Mają uprościć procedury przebywania obcych wojsk na terytorium Polski
Ma wystarczyć zgoda ministra
do czego nasz kraj dąży ?
wystarczy że jakiś chłystek od zegarka zaprosi którąś armie i ona będzie mogła wjechać i kiedy chciała wyjechać
Ma wystarczyć zgoda ministra
do czego nasz kraj dąży ?
wystarczy że jakiś chłystek od zegarka zaprosi którąś armie i ona będzie mogła wjechać i kiedy chciała wyjechać
mm
27, 61, 53, 21, 38, 32, 54, 12, 3
parki
57,58,
58,59,
55,56,
56,57,
65,66,
73,74
28,29
49,50
27, 61, 53, 21, 38, 32, 54, 12, 3
parki
57,58,
58,59,
55,56,
56,57,
65,66,
73,74
28,29
49,50
aadona , teraz oglądam bardziej słucham wiadomości w
http://niezaleznatelewizja.pl/
może cię to zainteresuje , zwłaszcza audycja po wiadomościach
meczyk jest o 20:30 też oglądam na kompie
http://niezaleznatelewizja.pl/
może cię to zainteresuje , zwłaszcza audycja po wiadomościach
meczyk jest o 20:30 też oglądam na kompie
witajcie Kochani wlasnie bylem w kolektorze i podaje mini lotto system 6 na chybil trafil .... 2 5 6 17 31 36
Jackwar>> a to nie chodzi o wojska za paktu?
Bo te "obce" to jakoś nie rozumiem inaczej.
Bo te "obce" to jakoś nie rozumiem inaczej.
Monet , chodzi o wojska między innymi paktu , teraz musi wydawać zgodę szef MONu a chcą uprościć
porusza on sprawę Putina , ukrainy i nominacji Tuska , to jest wszystko powiązane i właśnie mówił o wojskach które by mogły dzięki temy wejść szybko przez Polskę