Wpisy 2 221 092 – 2 221 191
19 grudnia 2014 18:15 → 19 grudnia 2014 19:18, 100 wpisów
Robal_36 pewnie ze tak " nie oddaja wyplaconych kuponow nigdy " !!!
quzwa , nie czytacie co pisałem , wysłane byolo w 1 kolekturze a w innych sprawdzane i tyle
a tymczasem znikam i powodzenia wszystkim
a tymczasem znikam i powodzenia wszystkim
krzysio nie wiem kiedy
slychaj to jest sytem wysylaszw katowicach a mozesz sprawdzuc i wtplacic w sopocie
siemasz Krzysiek
albin - wiem - ale - ludzie są omylni człowieku
juras
jeśli nie chcesz znaleźć rozwiązania problemu, to po kiego zarzucasz wątek, a potem sadzisz Nam /tu zgromadzonym/ teksty o 'nie czytaniu" ?
pytanie brzmiało - czy nie mogło się zdarzyć, że przez pomyłkę oddali Ci w kolekturze wypłacony już kupon, a potem /w następnej/ 'walczyłeś' z tym dalej ?
albin - wiem - ale - ludzie są omylni człowieku
juras
jeśli nie chcesz znaleźć rozwiązania problemu, to po kiego zarzucasz wątek, a potem sadzisz Nam /tu zgromadzonym/ teksty o 'nie czytaniu" ?
pytanie brzmiało - czy nie mogło się zdarzyć, że przez pomyłkę oddali Ci w kolekturze wypłacony już kupon, a potem /w następnej/ 'walczyłeś' z tym dalej ?
Kowalski wraca z pracy i biegnie do telewizora.
- "Jaki wynik?! - pyta żonę."
- "5:0."
- "A kto wygrywa?!!!"
- "Jak to kto?! Ci co strzelili więcej bramek!"
- "Jaki wynik?! - pyta żonę."
- "5:0."
- "A kto wygrywa?!!!"
- "Jak to kto?! Ci co strzelili więcej bramek!"
cześć wsztstkim,zamit niemiałem połączenia z netem
szybko piszę i z tąd czasami pomyłki
zamit jesteś
KrzysztoF CCCCP ..a pan chcesz zamowic rekawiczka bokserska ..a bijesz dziewczyny ..nie do mnie
krzysio jak z kaszlem mamy
Mąż przed wyjściem do pracy mówi do żony:
- Wiesz, po goleniu czuje się tak, jakbym miał ze dwadzieścia lat mniej ...
- A czy nie mógłbyś się golić wieczorem? - pyta się żona.
- Wiesz, po goleniu czuje się tak, jakbym miał ze dwadzieścia lat mniej ...
- A czy nie mógłbyś się golić wieczorem? - pyta się żona.
<< Dobry wieczór >>
...................................
...................................
zamit ,narazie lipa dwójeczki ubywają,a nowe nieprzybywają
dziś może w m/m,1,2,3,5,6,
Robal
ja miałem coś takiego 2 razy ale ostatni raz z rok temu .
za 1 razem w jednej kolekturze mi nie wypłacono mówiąc że już zrealizowane było ale za godzinę wypłacono w drugiej . Za drugim ewidentnie oszukał mnie z obsługi , zeskanował kody z 3 kuponów gdzie były wygrane po 2 ,4 i jeden 8 zł oddał mi ten z 8 zł mówią że na nim nic nie trafione . sprawdzając go w innej kolekturze była wygrana ale już zrealizowana , podejrzewam że mnie okradł chłopaczek z pierwszej kolektury . Analizowałem jego zachowanie i raczej mnie do tego wniosku skłoniło . Niestety odpuściłem sobie.
ja miałem coś takiego 2 razy ale ostatni raz z rok temu .
za 1 razem w jednej kolekturze mi nie wypłacono mówiąc że już zrealizowane było ale za godzinę wypłacono w drugiej . Za drugim ewidentnie oszukał mnie z obsługi , zeskanował kody z 3 kuponów gdzie były wygrane po 2 ,4 i jeden 8 zł oddał mi ten z 8 zł mówią że na nim nic nie trafione . sprawdzając go w innej kolekturze była wygrana ale już zrealizowana , podejrzewam że mnie okradł chłopaczek z pierwszej kolektury . Analizowałem jego zachowanie i raczej mnie do tego wniosku skłoniło . Niestety odpuściłem sobie.
Oluś.. .
................................
................................
Jackwar...
.............................
.............................
Jackwara ... wczoraj dobrze bawiłeś z emerytem to jest dobre teematy na śmiech
wiekszy problem móglby być z wieksza wygraną
Wujek.. .
Masz ...fantazje...
........................................
Masz ...fantazje...
........................................
zamit spisz
jacklogan , większe wygrane to odbieram w zaufanych kolekturach
tamte to odbierałem i puszczałem raniutko w drodze do pracy
tamte to odbierałem i puszczałem raniutko w drodze do pracy
Wujek.. .
Miałem to na myśli, ze chcesz podarować.... smoczek pewnej osobie.. .
.......................................................
Miałem to na myśli, ze chcesz podarować.... smoczek pewnej osobie.. .
.......................................................
cześć jackwar
papier termiczny jest drogi i mimo początkowego stałego drukowania starają się tego unikać - jednak żądanie - wydruków z kwot i transakcji, to sposób na częściowe rozwiązanie...
sam ostatnio, co ciekawe - też miałem podobnie - na osiem zeta
po pewnych negocjacjach /hihi/ wypłacili ale,
to temat na inną bajkę
zostawiam i
papier termiczny jest drogi i mimo początkowego stałego drukowania starają się tego unikać - jednak żądanie - wydruków z kwot i transakcji, to sposób na częściowe rozwiązanie...
sam ostatnio, co ciekawe - też miałem podobnie - na osiem zeta
po pewnych negocjacjach /hihi/ wypłacili ale,
to temat na inną bajkę
zostawiam i
tak , tylko że ten chłopaczek zeskanował kod i podejrzewam że maszyna pamiętała kod a wypłacił za parę minut , jego zachowanie było dziwne .
posłałem tez mini
jak kac zamit
tomecki72 grales systemami mieszanymi
moja odpowiedz
dzisiaj moze byc forma malych liczb
ja moze wysle jeden zaklad pokombinuje z malych cos
moze 2,3,6,7,8,9
ja moze wysle jeden zaklad pokombinuje z malych cos
moze 2,3,6,7,8,9
kaska ubywa, a nie przybywa
podejrzane było to że tam są dwie kasy i przy jednej lottomat gdy dałem kupony to kasjer zawołał drugiego choć wiedziałem że ten umie wysyłać ale zobaczył że mam też do odbioru kupony a ten co przyszedł wysłał i dopiero skanował i ten jeden oddał że niby pusty . Był bardzo bystry i szybki . no i na kuponie była wygrana a on twierdził że nic .
Teraz najmocniej pada/leje na południu Polski w rejonie Katowic.. .
...............................................
...............................................
trzeba w miare możliwosci grać w tej samej kolekturze
jaK ZNAMY GOSTKATO JEST MIEJSZA SZANSA NA OSZUSTWO
Witam! Podepnę się pod temat, "jackwar" ma rację.Trzeba uważac bo krecą niektórzy kolektorzy.Przerabialem to na wlasnej skórze.Oszklili mnie na drobną kwotę. Niby nie było wygranej , a sprawdzilem na MP i stwierdzilem ,ze mnie oskubał psubrat.
ja odbieram większe wygrane w sprawdzonych kolekturach , rano puszczam w drodze do pracy w których miałem pare dziwnych problemów i przeważnie tam tylko wysyłam .
to trzeba zawsze prosić o rachunek
i jest czarno na białym ile było wygranych
i jest czarno na białym ile było wygranych
NIELADNIE CZYCHAJĄ NACZYJĄS KASKĘ
Aby psubraty Was nie oszukiwali, to warto jest sfotografować kuponik dobrym aparatem cyfrowym.. .
................................................
................................................
VIVA POLONIA
CHYBA DOBRY POMYSŁ
aadona ale jak pisałem prawdopodobnie kod pamiętała maszyna i odebrał wygraną chwile później .
Wędrowca ale mi oddał ten kupon teoretycznie mogłem walczyć o te 8 zeta w głównej siedzibie .
nie ma takiej opcji wygrana sie sama drukuje po wrzuceniu kuponu
wrzuca sie kupon i jak jest wygrana to automat pipa dwa razy i drukuje potwerdzenie wygranej
KAŻDY KUPON MA SWÓJ KOD I WIADOMO W KTÓREJ KOL.....E BYŁ NADANY
adona , on to prawdopodobnie zrobił tak . skanował je czytnikiem , pierwsze dwa bez problemu , ostatni palcem zasłonił część kodu i maszyna wywaliła mu błąd , miał większość cyfr z kodu i oddał mi kupony a póżniej początek kodu sobie dopisał gdyż to nie trudne
to musi miec dobra pamiec do cyfr
ale tak jak juz pisalam wczesniej zawsze prosic o rachunek tam jest wszystko
ale tak jak juz pisalam wczesniej zawsze prosic o rachunek tam jest wszystko
aadona wiem że łatwo dojść i łatwo bym te pieniądze odzyskał bo miałem kupon ale musiał bym składać reklamacje a tego mi się już nie chciało robić i mykać na Targową .