Wpisy 2 220 919 – 2 221 018
19 grudnia 2014 14:15 → 19 grudnia 2014 17:01, 100 wpisów
a przystanki i pierwszy bar,bo inaczej lipa...i od razu odłóżcie na taxi
dotam jak tam karp żyje czy zszedł???
jak żylastą obaczył to od razu poszedł się utopić...
dotam to go nie zostawiaj samego z żoną...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 50 000 zł
dopiero zajarzyłam ze ze snu 17 29 33 ostało sie 10,66..ciekawe co dusia wygrała...
Witam wszystkich i życzę wysokich wygranych.
hej. Ja dziś multi- liczę na deficyt przedziału 11-20. to znaczy jego uzupełnienie. w Pensji wpadła dyszka czyli wpadalność jest stosunkowo wysoka, no ale płacą już za 2/5 i liczb o 7 mniej niż w mini
rano się "mylnołem" i wysyłając trójkę zamiast stawki x2 dałem z plusem i mam 28 zeta .Pierwszy raz od x czasu jestem do przodu
mam do Was stare wygi pytanie które mnie nurtuje . pomozecie?
korzystam z programów multiliczby i multipairs..
w celu sprawdzenia statystyk najczęsciej padających liczb/zestawów o ile losowań sie cofacie?
w celu sprawdzenia statystyk najczęsciej padających liczb/zestawów o ile losowań sie cofacie?
ja sie nie cofam , ja idę do przodu
staram się przewidywać , to jest gra losowa
staram się przewidywać , to jest gra losowa
niedawno zacząłem przygode, liczę że uda mi sie ograc Państwo
gregorgda statystyki i tak ci nie pomoga w wygrywaniu moze padac caly szeroki zakres liczb nigdy nie wiadomo co padnie
torsan ósemeczka
J-23
jackwar
torsan ósemeczka
J-23
jackwar
jak nie trafisz głównej wygranej to zawsze będziesz do tyłu im więcej będziesz stawiał tym więcej przegrywał
taka jest zasada
taka jest zasada
Cześć wszystkim
gregorgda ,,inaczej - ostatnio padających- do początku losowań mm, nie używam tych programów
gregorgda ,,inaczej - ostatnio padających- do początku losowań mm, nie używam tych programów
jocia "uszczupliłaś " dzisiaj budżet TS ?
jocia ósemeczka cie podratowała widze
jocia gra bez stawki i bez +
walka o karpia w lidlu jednak ludzie to .........
zreszta co sie dzieje w lidlu w pn czw bieg po zdrowie jak otworza laski kule w gore na bok{hahaha}}
https://www.youtube.com/watch?v=GZqXkx3r_5U{
to ja spadam od kompa bede ziorał estmy sorrki nie pamietam nicka
zreszta co sie dzieje w lidlu w pn czw bieg po zdrowie jak otworza laski kule w gore na bok{hahaha}}
https://www.youtube.com/watch?v=GZqXkx3r_5U{
to ja spadam od kompa bede ziorał estmy sorrki nie pamietam nicka
teraz patrze 5 parek moich wylazło-ale tyle tych układów jest że nie ogarniesz 11,13-23,24-79,80-17,18
Cześć dzisiaj pojechałem bardzo dobre 3 wyścigi bo w pierwszym startowałem z 9 pola a wygrałem w drugim wyścigu z 1 pola i wyścig wygrałem 3 nie były zbyt udany bo miałem opony zmienić z świeże wystartowałem z 6 pola ale po 2 okrążeniach już musiałem zmieniać ogumienie i 12 okrążeń z trudem na tym komplecie przejechałem już czerwone bardzo było pokazane na wykresie były ale ostatecznie 8 miejsce i 4 wyścig 3 pole startów i również zwycięstwo na Vetelem a poprzednio dwukrotnie nad Hamiltonem nota bene aktualnym mistrzem świata. A zespołem w którym jeżdżę jest Lotus jesteśmy jako zespól na 1 miejscu !!! A byłem dzisiaj w gimnazjum pogadać z panem woźnym ale nie miał czasu bo Wigilię w stołówce mieli ale nie był jakoś elegancko ubrany raczek jak do pracy. A trzecia sprawa to na badoo pisałem do jednej dziewczyny i odpisała że chciała by się spotkać przed świętami tylko aby to ona była nie jakiś chłop bo tak też może być prawda ?
I z matematyki kolejny działa przerabiam tym razem funkcje a jak dobrze poszło o 14:00 coś wygraliście bo to jest sedno wiem tego komunikatora w końcu ale muszę z siebie nie raz kilka spraw wyrzucić.
Gracie jeszcze w Mini Lotto albo ekstra pensję ja chyba w to drugie raczej długo nie zagram wolę jednak te Mini Lotto po pierwsze tańsze a po drugie raczej chyba łatwiej jak można to to powiedzieć trafić główną wygraną a po 3 również dużo do wygrania jest.
Po 4 wyścigach jestem na 1 miejscu i 79 punktów mam a 13 przewagi nad Vetelem.