Wpisy 2 220 789 – 2 220 888
19 grudnia 2014 13:17 → 19 grudnia 2014 14:09, 100 wpisów
z kocem maszynka nie miała problemu ale z kołdrą chyba nie poszłoby jej tak łatwo
Ciekawe czy ma jakiś mechanizm zabezpieczający aby nie pościelić ukochanej razem z pościelą
Albo inne info IBM opracował PC który posługuje sie naturalym językem na razie w piśmie i wygrał Jeopardy taki teleturniej wiedzy Za niedługo będziemy mieć go za asysenta w wyszukiwaniu bo nie będzie haseł wyszukiwał jak Google tylko najcelniejsze odpowiedzi
albo dla chętnych inteligientna toaleta 2700 zł made in China odtwarza muzykę działa jak masażer i jest ozdobiona lampkami led, zużywa mniej niż 4 l wody
roninr
takie toalety to japończycy mają od dawna , nawet nasi skoczkowie jak byli na konkursie w japonii to zrobili zdjęcie muszli z konsolą zdziwieni po co tyle przycisków
takie toalety to japończycy mają od dawna , nawet nasi skoczkowie jak byli na konkursie w japonii to zrobili zdjęcie muszli z konsolą zdziwieni po co tyle przycisków
Dzień dobry...
...............................
...............................
wiesz co zlapalo mnie przeziebienie moze po swietach zaczniemy co bo to prae dni i swieta
Nom w sumie słysząłem o ty JP lata temu ale ceny nie wiem za to CHińskiej cenę znam
ja kupie takie wc moze byc i japonskie zeby cyfry celnie typowal
Dawać losowanie...
Mi by tam starczyło aby karmiła się odchodami i drukowała kupony w zamian
Albo inne info naukowcy opracowali metodę pozyskiwania energi z moczu dobre dla terenów bez urbanizacji typu afryka a i u nas sporo się marnuje
" Nie matura, a chęć szczera
zrobi z Ciebie
Lotto... milionera ".
Zaraz tu wpadnie zadawacz dziwnych pytań.. .
....................................
zrobi z Ciebie
Lotto... milionera ".
Zaraz tu wpadnie zadawacz dziwnych pytań.. .
....................................
Zasponsorują takie użądzenia jeśli nie będą drogie koszt napewo miejszy d pociągnięcialinii i wybudowania elektrowni
Przerwa na kawę...
.................................
.................................
A i nam w Polsce by się przydało bo te ceny prądu są zabójcze np amerykańskie wojsko na misji w Iraku ma taki genereator który wytarza energię z odpadów... Fajnie zamiast wyrzucać smieci pod blokiem by stał generator by go się karmiło odpadami i by były mniejsze rachunki za prąd
tomecki , ok może po świętach , ja wczoraj dałem te 11 co pisałem , myślę by dziś dać je jeszcze raz
dotam no i co wytypił???
a jak dobrze to co?
witajcie
Lila a w Nasa obchodza święta???
biedny karp w gacie narobi przed losowaniem...
dotam no emeryturke bedzie miał u ciebie...
a faktycznie karp nie nosi gaci jak kubuś puchatek...
moze to chomo niewiadomo...
dotam weż karpia przed monitor moze sam zawału dostanie...
jak zobaczy jakies Shreka albo blondyne...
jo a Tinki chodzi z torebką...
dotam nastrasz go ze wszystkie łuski mu wyskubiesz jak u tej papugi na hu..j mi te pióra...
o matko to mam pozamiatane...
ale wczoraj miała spódnicę z frędzlami chciałe taka żonie kupić,ale powiedziała że jestem gupi
Lila no widzem ześ na czasie...
dotam to ty masz żone???
dotam zawsze ci sie panowie podobają to ta żona to chyba przykrywka...
o kurna żylasta wróciła???
3/5 ile za to jest ?
lepszy rydz niż nic