Wpisy 2 220 372 – 2 220 471
18 grudnia 2014 22:00 → 18 grudnia 2014 23:00, 100 wpisów
ale rozwiązanie nierówności które jest za 2pkt jest w miare proste
krzysztof_c: a do tej pory co tyle razy tą maturę zdawałeś to nic się nie przygotowywałeś??? Bo teraz to wygląda jakbyś chciał na 5 zdać
krzysztof c , ja stosuje alpe leśną 6 kropel na łyżeczkę cukru , do ust i połknąć po rozpuszczeniu , rewelacja , zapalenie gardła i kaszel mija po minucie . tak mi poradziła jedna babeczka z Petrowic w Czechach
ja w sumie guzik umie z tej matmy ale wiem co trzeba się nauczyć do matury i postaram się tego nauczyć
No właśnie w tym rzecz że z deltą nie miałem trudności a te funkcje teraz mam jako kolejny dział do przerobienia ale jutro zacznę go. Procenty też mam ogarnięte tata nawet przykładowe zadania i wczoraj podał i zrobiłem Pasko.
zgrywus ..kiedy ty idzie do przooodu 3/3 ..i kiedy chcesz grać piintol realne .. ja wiem ty nie bardzo lubi siedziec w domku ..nie idziesz do kolekturzy
trzeba trenować bo przyjdzie ten piękny dzień i zapomnimy tych ruchów rączkami
jackwar a skąd tą alpe mogę wsiąść ? A torsan jak poszła próbna matura z matematyki i jak chcesz się przygotować do matematyki z ważniejszych działów trzeba wszystko przygotować bo nie wiadomo że akurat to będzie choć dużo zadań co rok się powtarza.
krzysztof , ja kupuje przez sklep internetowy ale w niektórych aptekach też kupowałem
najtrudniejsze funkcje ? wydaje mi się że trudne były zadania otwarte z geometrii na wykazywanie ale one nie były najwyżej punktowane, nie wiem jak teraz - w sumie 99% wiedzy już zdążyłem zapomnieć, ale wystarczy chyba trochę pytań a,b,c,d zrobić dobrze i już jest te 30%, zależy kto jaki wynik ma zamiar uzyskać
http://matemaks.pl/ a co powiesz o tej stronie ?
04,09,10,17,35,37,45,58,68,75 mam nadzieje ze jutro mi cos wejdzie bo ostatnio nie mam szczescia
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 225 593,30 zł
multilotek powiem ci tak miałem korepetycje przez szkołę średnią całą a to i zadani domowe z chemii, fizyki robiłem to mniej czasu na matematykę nie raz było najpierw z panią a potem z moim wychowawcą co fizyki uczy. A w tym roku w kwietniu do cioci jeździłem i pani przychodziła która już nie uczy nawet wujka uczyła i co po dwa razy tygodniowo ale za późno już było. I zadań które były na maturze dużo z X-mi nie zrobiliśmy tylko to co było i się powtarza tak mówiła. Moja kuzynka podobno też u niej krótko przed maturą i zdała jednak a też była leserka nie uczyła się ważniejsze był zabawy i chłopak aż wszyscy zrobili oczy jak zdała. A ja jednak nie zdałem 11 punktów zabrakło 4 a kuzyn też oblał ale nie przykładał się wyraźnie język polski i matematyka lecz on pierwszy raz pisał. A teraz pracuje jako kurier w Olsztynie i uczy się w Policealnym Studium Zawodowym na ochroniarza bo tata jego dziewczyny firmę m ochroniarską. Z języka polskiego 21% miałem.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 40 000 zł
Kumulacja Lotto: 10 000 000 zł
Ale też intensywnie z język polskiego się uczę z panią dyrektor przedszkola za godzinę 25 zł i powiem wam że coraz lepiej mi idzie. Bo jak to mówią grunt to się nie poddawać. A jak nie uda mi się odpukać tym razem to trudno dam są na spokój całą maturę i pójdę do pracy gdzie te filcaki robią albo na staż z urzędu pracy lub
porada na kaszel dla mamy krzysztofa,c,,kielich z pieprzem na rozgrzewkęi pod kołderkę
jaklogan47 kielich z pieprzem pomoże na ile % ?
pewno do następnego kaszlu
warto spróbować kazdy bezpieczny sposób i moze znajdzie cos dla siebie,
Dobranoc.
myślę, że mając wyćwiczone te najpopularniejsze maturalne zadania można spokojnie 30% uzyskać
siemka
ewentualnie można przed maturą wlać w siebie coś co ma 30% i to się od razu przełoży na wyniki matury
Dzieńdobry
pewniaczki 74,80.
https://www.youtube.com/watch?v=dRnNpLOhn1Q&list=RD3pk3A_QSINI&index=2
siemka
ts już zarobił na karpika
Jocia
1many336
1many336
Dobrze nagoniłem liczby na lotto o 20-ej i nie wysłałe Lotto,tylko na ch/t
Bracie
tak naprawdę kochacie ts
ale niestety to jest miłośc bez wzajemności
wczoraj zadałem pytanie które jest na czasie, a na które nie uzyskałem odpowiedzi...how much is the fish?