Wpisy 2 219 699 – 2 219 798
18 grudnia 2014 12:10 → 18 grudnia 2014 13:51, 100 wpisów
jeżeli wróciłaś to fajnie, a jeżeli jeszcze nie to czekamy na ciebie
tianshi wiem,że dajesz radę bo was obserwuję czasami,gr w dobrych rękach a ja spokojna
>>>>>>Lila
Problem w tym,ze kobiety chca facetow przy ktorych sie nie nudza.A taki pracowity,poukladany facet jest po prostu za nudny dla wiekszosci pan.Oczywiscie mam tu na mysli babki w wieku w 18-25 lat.Pozniej przychodzi otrzezwienie,ale jest juz za pozno-babka chodzi z brzuchem,facet okazuje sie zupelnym zerem i do kobity dociera wiadomosc,ze przegrala swoje zycie.
Problem w tym,ze kobiety chca facetow przy ktorych sie nie nudza.A taki pracowity,poukladany facet jest po prostu za nudny dla wiekszosci pan.Oczywiscie mam tu na mysli babki w wieku w 18-25 lat.Pozniej przychodzi otrzezwienie,ale jest juz za pozno-babka chodzi z brzuchem,facet okazuje sie zupelnym zerem i do kobity dociera wiadomosc,ze przegrala swoje zycie.
69darowcześniej czy póżniej przychodzi ŻYCIE CODZIENNE,poświrować można no bo kto nie świruje ale potem te kobietki tak jak piszesz budzą się i szara żeczywistość je dopada.A nikt nie mówił,że będzie lekko
pablo nie zamierzaszmieć rodziny ale tak samemu całe zycie to też do dupy
>>>>>Lila
Zakladanie rodziny ma sens jesli sie zarabia Normalnie.Gdy zamiast pensji przynosi sie do domu jakies smieszne grosze lepiej klepac biede w pojedynke.Notoryczny brak kasy i zwiazane z tym pozniejsze klotnie o wszystko=powolna destrukcja malzenstwa i w efekcie rozwod.Powyzsza uwaga nie dotyczy osob z mizernymi potrzebami od zycia,ktorym do szczescia wystarczy TV Polsat i grill z sasiadami.Ale prawdziwe zycie polega na czyms innym.
Zakladanie rodziny ma sens jesli sie zarabia Normalnie.Gdy zamiast pensji przynosi sie do domu jakies smieszne grosze lepiej klepac biede w pojedynke.Notoryczny brak kasy i zwiazane z tym pozniejsze klotnie o wszystko=powolna destrukcja malzenstwa i w efekcie rozwod.Powyzsza uwaga nie dotyczy osob z mizernymi potrzebami od zycia,ktorym do szczescia wystarczy TV Polsat i grill z sasiadami.Ale prawdziwe zycie polega na czyms innym.
[poradnik] Zdjęcie simlocka i root dla początkujących- wystarczy 1 program!!!
http://forum.android.com.pl/f257/poradnik-zdjae-cie-simlocka-i-root-dla-poczae-tkujae-cych-wystarczy-1-program-95413/
jak jest tel z orange to niech kupi nową kartę i po krzyku albo niech ściągnie simlocka
https://www.youtube.com/watch?v=tzr2o21-Zok&list=RDtzr2o21-Zok#t=NaN
tomecki uświadom go bo szkoda człowieka trzymać w nieświadomości a on ile ma lat ten sąsiad?
nagimnastykowaćto się możesz jak będziesz się chciał sam w zadek cmoknąć