Wpisy 2 219 618 – 2 219 717
18 grudnia 2014 11:42 → 18 grudnia 2014 12:43, 100 wpisów
olus...słyszałam jej wypociny wczoraj w programie czarno na białym, zastanawiam się po co kłamie mówiąc, że pracujemy 17 godz.
fifi nie narzekaj bo wy nauczyciele macie tyle wolnego w ciagu roku,że ja to sobiemogę tylko pomarzyć wakacje wolne a kaska wpływa
W MULTI warto sie zastanowic nad opcja gry TYLKO na polowki.Albo 1-39,lub 40-80.Czesto zdarza sie tak iz jest przewaga liczb niskich,lub tez przeciwnie-wysokich.Sugerowana przeze mnie ilosc typowanych liczb:5-8.
pablo nie ale znam kilkuhałas i niebezpieczna praca ijakoś nie narzekają a nauczyciele wiecznie narzekają bo to za hałas bo to coś tam,to na uja wybrał taki zawód ja się jeszcze na razie grzecznie pytam
fifi mnie sie zdaje że szkoła jest od nauki
a nie od wychowywania i pilnowania dzieci
lila założyłaś już swoim dzieciaczkom
konto na MP ?
a nie od wychowywania i pilnowania dzieci
lila założyłaś już swoim dzieciaczkom
konto na MP ?
jak wybierałam ten zawód było wszystko inaczej, tylko u nas prawo działa wstecz
fifi ale teraz bez jaj już,wolnego macie do oporu,10miesiecy szkoły a po odliczeniu sobót,niedziel,dniświątecznych to jak się 7 miesiecypracy uzbiera to duzo
olus....szkoda gadać i tak skłóceni sa rodzice z nauczycielami jeszcze bardziej dzięki pani m
wierz mi nie chcoalbys uczyć we wspołczesnej szkole a w szczegolności w gimnazjum
jakbym miała do wyboru daćpodwyżke górnik a nauczyciel,od razu wybieram górnika
fiolka ja mam na szczeście dzieci w gimnazjum wiec niepotrzebuja opieki , al erozumiem rodziców co nie maja rzeczywiscie co zrobic z dzieckiem bo dziadkowie daleko
mam znajomych też nauczycieli i wiecznie narzekają a o 12 w południe już są po pracy,kilka godzin dziennie i swiatki piątki wolne
sorelka....tez ich rozumiem, to niech zrobia normalne lekcje a nie ten przyjdzie ten nie
sorelka jesli rodzice zdecydowali się na dzieckolub dzieci to niech sami się nimi zajmują,co mają do tego dziadki? Dziadki chcieli dzieci czy jak?
nauczyciele gornicy itp ... a ilu z Was Kochani wejdzie do plonacego budynku ? hmm
no to też prawda, ale widzisz czasami jesttak ze rodzice sie decyduja na dzieciaka bo dziadk chcą
>>>>>>>sorelka
Wychowanie bezstresowe dzieci i pozniej sa tego efekty.Kosze na smieci zakladane na glowe nauczycielowi........
Wychowanie bezstresowe dzieci i pozniej sa tego efekty.Kosze na smieci zakladane na glowe nauczycielowi........
zreszta Ja Was zarusienko pogodze .... kazdy zasluguja na wieksza pensje bo zycie coraz drozsze
dziecku, zwłaszcza w wieku wczesnoszkolnym potrzebna jest właściwy rozwój emocjonalny do dalszego prawidłowego funkcjonowania i więź z rodzicami ale taka prawdziwa
no to prawda ile jest takich dzieciaków co maja za nic nauczycieli i rodzicow też
jezeli ktoś decyduje się na dzieci musi sam ponosić za nie odpowiedzialność.Mi też żadne dziadki nie pomagają,nawet chyba bym nie chciała,bo wolę sama miec je na oku
Ha,ha,ha.... plodzic dzieci,bo dziadkowie chca?Najwieksza glupota jaka slyszalem.....
a nie popychać i zapisywać na wszelkie możliwe zajęcia, byleby w domu nie siedziało, no bo co wtedy z dzieckiem robić?
lila ale niektórzy wola kase niz wychowanie własnego dziecka efakty widać. małalaty poczytaja ksiazki i zabijają
daro a zebyś wiedzial moja kuzynka 12 lat starsza zostal zmuszona do tego zeby zajśc w ciąze bo ja juz mialam dzieci no i jak to nie wypada zeby ona nie mala dziecka.
efekt jest taki ze dziecko wiecznie siedzi samo w domu - yyyy z babcia dewotka bo rodzice jeżdza po Polsce i zarabiaja na drogiee wakacje
efekt jest taki ze dziecko wiecznie siedzi samo w domu - yyyy z babcia dewotka bo rodzice jeżdza po Polsce i zarabiaja na drogiee wakacje
sorelka bo to świat internetowy robi debili z dzieci,nie potrafią odróżnić świata realnego od fikcji i na łeb dostają,za moich czasów się czytało książki a nie napierdzielał narrator z kompa.Teraz tak jest,małolaty leżą a książkę czyta narrator.Młodzież głupieje i będzie co raz to głupsz,strach się bać co będzie za 30 lat
tomecki no jak przeciez rozice maja 9 żyć i wstaną
lila masz racje w szkole moich dziewczyn rzadko kto czyta ksazki... one sa postrzegane jako dziwadła
lila masz racje w szkole moich dziewczyn rzadko kto czyta ksazki... one sa postrzegane jako dziwadła
pablito Ty jak chcesz to możesz nie dożyć bo ja mam zamiarbede wtedy przed 70
W ogole,w Polsce aby myslec o rozmnazaniu nalezy miec w portfelu,co miesiac NIE mniej niz 5 tysiecy NETTO[na 3 osoby].Kto ma mniej a mimo to decyduje sie na rozsiewanie swojego materialu genetycznego to tak jakby strzelil sobie w kolano.Pozniej jest tylko oszczedzanie-dziadowanie do konca zycia.Na wszystkim.
sorelka niech czytająnie ważne to kto co o nich myśli,ci co teraz się z nich śmieją za chwilę mogą byćpenerami a one kimś.Niech nie oglądają się na nikogo tylko robią to co uważają za dobre a będą kimś
sorelka i bardzo dobrze.Jak tak popatrze wstecz i tych ludzi z którymi chodziłam do szkoły to niewielu doszło do czegoś,przeważnie Te cwaniaczki szkolne zaliczyły glebe a Ci co się uczyli i z których się naśmiewali do czegoś doszli więc niech dziewczyny robią co uważają za słuszne a będzie dobrze
pablito a Ty co co chcesz się ze mną kłócić czy bazuki już mam z szafy wytargać czy o co Ci chodzi?
pablito kto nie ryzykuje ten nie pije szampanaZawsze możesz spróbować jak chcesz
tianshi wróciłąch ale nie na długojak chcesz to możesz zostać operatorem grB bo ja niestety nie mam czasu
jeżeli wróciłaś to fajnie, a jeżeli jeszcze nie to czekamy na ciebie
tianshi wiem,że dajesz radę bo was obserwuję czasami,gr w dobrych rękach a ja spokojna
>>>>>>Lila
Problem w tym,ze kobiety chca facetow przy ktorych sie nie nudza.A taki pracowity,poukladany facet jest po prostu za nudny dla wiekszosci pan.Oczywiscie mam tu na mysli babki w wieku w 18-25 lat.Pozniej przychodzi otrzezwienie,ale jest juz za pozno-babka chodzi z brzuchem,facet okazuje sie zupelnym zerem i do kobity dociera wiadomosc,ze przegrala swoje zycie.
Problem w tym,ze kobiety chca facetow przy ktorych sie nie nudza.A taki pracowity,poukladany facet jest po prostu za nudny dla wiekszosci pan.Oczywiscie mam tu na mysli babki w wieku w 18-25 lat.Pozniej przychodzi otrzezwienie,ale jest juz za pozno-babka chodzi z brzuchem,facet okazuje sie zupelnym zerem i do kobity dociera wiadomosc,ze przegrala swoje zycie.
69darowcześniej czy póżniej przychodzi ŻYCIE CODZIENNE,poświrować można no bo kto nie świruje ale potem te kobietki tak jak piszesz budzą się i szara żeczywistość je dopada.A nikt nie mówił,że będzie lekko
pablo nie zamierzaszmieć rodziny ale tak samemu całe zycie to też do dupy