Wpisy 2 219 552 – 2 219 651
18 grudnia 2014 11:13 → 18 grudnia 2014 11:50, 100 wpisów
ciekaw jestem co mozna by bylo wybudowc za 18 mln ile mieszkan
tomecki nie wiem po ile u Ciebie domy chodzą bo u mnie 500tys to tak najmniej
tomecki podejrzewam,że połowa tych ludzi wolałaby swój dom,czyli nie tacy znowu szczęśliwi
mam kumpla w opolu po wczorajszym losowaniu ekstra przekretu telefon dziwnie zamilkl
weżcie mnie kopnijcie w dupę bo mi się dzisiaj nic nie chce a robota czeka
olus...słyszałam jej wypociny wczoraj w programie czarno na białym, zastanawiam się po co kłamie mówiąc, że pracujemy 17 godz.
fifi nie narzekaj bo wy nauczyciele macie tyle wolnego w ciagu roku,że ja to sobiemogę tylko pomarzyć wakacje wolne a kaska wpływa
W MULTI warto sie zastanowic nad opcja gry TYLKO na polowki.Albo 1-39,lub 40-80.Czesto zdarza sie tak iz jest przewaga liczb niskich,lub tez przeciwnie-wysokich.Sugerowana przeze mnie ilosc typowanych liczb:5-8.
pablo nie ale znam kilkuhałas i niebezpieczna praca ijakoś nie narzekają a nauczyciele wiecznie narzekają bo to za hałas bo to coś tam,to na uja wybrał taki zawód ja się jeszcze na razie grzecznie pytam
fifi mnie sie zdaje że szkoła jest od nauki
a nie od wychowywania i pilnowania dzieci
lila założyłaś już swoim dzieciaczkom
konto na MP ?
a nie od wychowywania i pilnowania dzieci
lila założyłaś już swoim dzieciaczkom
konto na MP ?
jak wybierałam ten zawód było wszystko inaczej, tylko u nas prawo działa wstecz
fifi ale teraz bez jaj już,wolnego macie do oporu,10miesiecy szkoły a po odliczeniu sobót,niedziel,dniświątecznych to jak się 7 miesiecypracy uzbiera to duzo
olus....szkoda gadać i tak skłóceni sa rodzice z nauczycielami jeszcze bardziej dzięki pani m
wierz mi nie chcoalbys uczyć we wspołczesnej szkole a w szczegolności w gimnazjum
jakbym miała do wyboru daćpodwyżke górnik a nauczyciel,od razu wybieram górnika