Wpisy 2 219 252 – 2 219 351
17 grudnia 2014 23:19 → 18 grudnia 2014 02:48, 100 wpisów
wiesz cos mi swita ze byla podobna zecz ale co o notarkiru ale nie dokova wiem
bolek , jest z tym problem gdyż jest dużo chętnych na takie wygrane kupony i oferują nawet większą kasę chodzi o pranie kasy by mieć potwierdzenie że jest z legalnego źródła podobno stoją goście przed główną siedzibą i jak idzie nowa twarz to nagabują . Totek się asekuruje przed oszustwem podatkowym
raz mi się udało za 125 zł trafić 4/5 i kilka 3/5 w mini,
graliśmy we trójkę to nie było problemu, wygrana 450 zł
graliśmy we trójkę to nie było problemu, wygrana 450 zł
nie stoja bylem tam pare razy przejazdem na targowej jest siedziba
ale widzialm ogloszenia kupie wygrane rzchunki z kasyna itp ale do odczelenie siebie bo ktos wie ze masz kase czyli klopoty
Witam jocia. Mam dowalić? czy grzeczna będziesz,i łapkę na przywitanie mi podasz? Wiem, że się stęskniłaś za mną, i moim ciętym językiem.
Jak odbierałem w latach 80-ych w Katowicach za 5/6 w Dużego Lotka ,to mnie zaczepili goście o kupno kuponu,nie zgodziłem się
jak mieszkałem w W-wie to zawsze chcialem iść na Targową
ale się nie udało
ale się nie udało
tomecki rano wrzucę ci liczby,jak je odbierzesz wpisz mi na @ swoje 5
Brjan pierwszy raz takie cos slysze o "zaczepianiu kogos " a znam sporo osob co wygralo kwote powyzej 2 k i odbierali w oddzialach
tomecki, gdzie wygrana ,pyta się skarbowy z rana ,daj mi kaske na podatek ja dam tobie marny datek,jeśli wygrasz i dasz wspólnikowi połowę wygranej to mimo wszystko musi zapłacić podatek od darowizny ale ,skarbówka niemusi wiedzieć
czesć
jutro naoisze doTS JAK JEST ZTY ZE GRAMY W2 JAK TO WYGLONA Z ICH STRONY OK
2 219 270. ksings 2014-12-17 (23:24) Regałowisko
Witam jocia. Mam dowalić? czy grzeczna będziesz,i łapkę na przywitanie mi podasz? Wiem, że się stęskniłaś za mną, i moim ciętym językiem.
Ksings , skoro masz cięty język , to mozesz go sobie zrobic w galarecie lub w szarym sosie albo też salcesonik
Zachowaj go dla siebie
Ksings , skoro masz cięty język , to mozesz go sobie zrobic w galarecie lub w szarym sosie albo też salcesonik
Zachowaj go dla siebie
bracie
nic
nic
Jocia
Jocia
objawiły się nam zera !
objawiły się nam zera !
Dobry wieczór
ja zawsze tak piszę ...bałagan matematyki a to czerwone oznaczać strzał juz było 2/2
--
http://img.fastshell.pl/images/pict0372.jpg
---
--
http://img.fastshell.pl/images/pict0372.jpg
---
Witam nocką
Jociu
Gonzaga
Gonzaga
no i wystraszyłam towarzystwo
qrcze ,widzę że bonusik zjedzony, a miał być mój
Kuponiki sprawdzone, wujek ToSiek znów poskąpił, zatem pora spinkać. Spokojnej nocki
gonzaga ...i co jestem dobre serce nie wyobrazony nie jestem ....dawałem 2/2 ....i xxxxxxx..jeden osoba nie wiedział szkoda real i no truudnoooo i powoo.....
Piszę tak do Krzysia,bo chcę być grzeczny,ale...na dobrą sprawę prawie nigdy nie rozumiem o co mu chodzi
Hmm.,,Dlatego dwoje uszu,jeden język dano,iżby mniej mówiono,a więcej słuchano,,-I Lorde-Yellow Flicker Beat,,-Kończymy te zabawy(?)Jasne..Dobranoc-Krzysiu wie co mówi.