Wpisy 2 219 218 – 2 219 317
17 grudnia 2014 23:10 → 17 grudnia 2014 23:55, 100 wpisów
powodzenia
jackwar, tomecki
mi chodzi głównie o Urząd Skarbowy, spyta a skąd ma pan tyle kasy
mi chodzi głównie o Urząd Skarbowy, spyta a skąd ma pan tyle kasy
jackwara ..dziś po połodniu zeeroo ..a na wieczór było wygrane 176 zł ..a do kelekturzy wydać za 50 zł razem było 126 zł kreślone zawsze 10 trójki 1 los koszti za 25 zł ..nie grałem
spoko przecież jest zapis tu naszej rozmowy , można kupony zfotografować wymienimy się telefonami . to już daje dużo by nikt nie zrobił drugiego na szaro .
jeden twierdzi że nie dają szczęścia,drugi że do portfela nie zagląda trzeci jasnowic wie co wpadnie zaje ..... talent a w sumie wszyscy biegają do ts i się
urzad skarbowy niema nic do tego ,odtrącają podatek z wygranej
chodzi mi o tą drugą osobę która dostanie np 100 tyś, połowę wygranej
po co chodzić na jakieś kabarety...wystarczy czat sobie poczytać
nikt niemusi otym wiedzieć
nie ma chyba czegoś takiego jak wygranie dwóch osób, dla TS
jest jedna osoba
jest jedna osoba
oczywiście że największym problemem są liczby , nie jeden raz na sucho wybierałem 12 liczb i była wielka D
tylko ze od calej sumy jest 10% podatku wtym momencie chyba jest niewazne
Ja do typowania podchodzę drogą eliminacji,wykreślam ciągi rzędowe i z reszty wystawiam do gry
bolek , jest i były takie przypadki jak grali systemem w zakładzie pracy
idziemy w 2 i dla pana na kono tam sume dla mnie 2 i tyle w czym problem
tomecki
rozumiem, ok, niepotrzebnie może wam mieszam, tak tylko głośno myślę
rozumiem, ok, niepotrzebnie może wam mieszam, tak tylko głośno myślę
wiesz cos mi swita ze byla podobna zecz ale co o notarkiru ale nie dokova wiem
bolek , jest z tym problem gdyż jest dużo chętnych na takie wygrane kupony i oferują nawet większą kasę chodzi o pranie kasy by mieć potwierdzenie że jest z legalnego źródła podobno stoją goście przed główną siedzibą i jak idzie nowa twarz to nagabują . Totek się asekuruje przed oszustwem podatkowym
raz mi się udało za 125 zł trafić 4/5 i kilka 3/5 w mini,
graliśmy we trójkę to nie było problemu, wygrana 450 zł
graliśmy we trójkę to nie było problemu, wygrana 450 zł
nie stoja bylem tam pare razy przejazdem na targowej jest siedziba
ale widzialm ogloszenia kupie wygrane rzchunki z kasyna itp ale do odczelenie siebie bo ktos wie ze masz kase czyli klopoty
Witam jocia. Mam dowalić? czy grzeczna będziesz,i łapkę na przywitanie mi podasz? Wiem, że się stęskniłaś za mną, i moim ciętym językiem.
Jak odbierałem w latach 80-ych w Katowicach za 5/6 w Dużego Lotka ,to mnie zaczepili goście o kupno kuponu,nie zgodziłem się
jak mieszkałem w W-wie to zawsze chcialem iść na Targową
ale się nie udało
ale się nie udało
tomecki rano wrzucę ci liczby,jak je odbierzesz wpisz mi na @ swoje 5
Brjan pierwszy raz takie cos slysze o "zaczepianiu kogos " a znam sporo osob co wygralo kwote powyzej 2 k i odbierali w oddzialach
tomecki, gdzie wygrana ,pyta się skarbowy z rana ,daj mi kaske na podatek ja dam tobie marny datek,jeśli wygrasz i dasz wspólnikowi połowę wygranej to mimo wszystko musi zapłacić podatek od darowizny ale ,skarbówka niemusi wiedzieć
czesć
jutro naoisze doTS JAK JEST ZTY ZE GRAMY W2 JAK TO WYGLONA Z ICH STRONY OK
2 219 270. ksings 2014-12-17 (23:24) Regałowisko
Witam jocia. Mam dowalić? czy grzeczna będziesz,i łapkę na przywitanie mi podasz? Wiem, że się stęskniłaś za mną, i moim ciętym językiem.
Ksings , skoro masz cięty język , to mozesz go sobie zrobic w galarecie lub w szarym sosie albo też salcesonik
Zachowaj go dla siebie
Ksings , skoro masz cięty język , to mozesz go sobie zrobic w galarecie lub w szarym sosie albo też salcesonik
Zachowaj go dla siebie
bracie
nic
nic
Jocia
Jocia
objawiły się nam zera !
objawiły się nam zera !