Wpisy 2 214 802 – 2 214 901
14 grudnia 2014 10:19 → 14 grudnia 2014 13:03, 100 wpisów
no u mnie sie pojawia...moze juz nawet o 14:00...wiec moze zastąpię nią 79 lub 65
kondi, jak uważasz, ja spiocha nie skreślam miałam 17 mocna wczoraj na 14- wiec juz sobie daruję
Idę, bo widzę,ze przerwałam ..coś.
Powodzenia wszystkim
Później zerknę może zerknę. Teraz dumanie.
Powodzenia wszystkim
Później zerknę może zerknę. Teraz dumanie.
Witam w niedzielę
gram dzis ostatni raz w MM jak nie bede mial tyle jak puscilem i zaczynam atakowac mini
pora iść się pomodlić za wygraną i dać na ofiarę w tej intencji
tomecki72 Co do Mini,to wrzuć@- masz w profilu,to zadziałamy razem
Bracie
nie, ja wrócił ze Świątyni ale do kolektury kroki swe skieruję
dopiero jutro ( o ile przejdzie mi złość )
nie, ja wrócił ze Świątyni ale do kolektury kroki swe skieruję
dopiero jutro ( o ile przejdzie mi złość )
panoramix Dawnymi czasy,po zabawach w soboty się chodziło do remiz strażackichi
Wędrowca netowy pisał, że trafił 7/7 ale nie wysłał...
Przykre, ale nie trzeba się przejmować...
Przykre, ale nie trzeba się przejmować...
Ja trafiłem "na sucho: (czyli specjalnie nie grając) 4 razy 10/10...
I Dwukrotnie nie wysyłając kuponu (z braku możliwości/ czasu) trafiłem 10 plus...
Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu- szczerze się wtedy popłakałem, bo to już drugi raz tak mi się zdarzyło
I Dwukrotnie nie wysyłając kuponu (z braku możliwości/ czasu) trafiłem 10 plus...
Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu- szczerze się wtedy popłakałem, bo to już drugi raz tak mi się zdarzyło
A zawsze wysyłam za 2x stawkę...
Więc 5 milionków poszło się walić. Dwukrotnie.
Ale jeszcze trafię...
Więc 5 milionków poszło się walić. Dwukrotnie.
Ale jeszcze trafię...
Tak mi tarocista przepowiedział- dlatego zacząłem grać. Około rok temu. Wcześniej grałem raz na pół roku...
A najwięcej to 8/10, 3 lub cztery razy 7+/10, kilka razy 7/10 kilkanaście razy 6+/10 i raz 4/6 w lotto
Nie wiem- z drugiej strony przewaliłem mnóstwo kasy z oszczędności...
Witam was serdecznie wszystkich. Byłem z rodzicami w Inter Marche zrobiliśmy trochę zakupów i 4 karpie. Oj z tymi karpiami też mały cyrk był pani chciała łowić a tata wybierał jakie ma dać. Potem jak złowiła to sam je z sidła łapał w ręce i do worka wkładał. Mało tego worek by dziurawy i trzeba było do innego przełożyć. Mało tego postawił obok kasy to worek się przewrócił i żebym nie spojrzał to by karpie na podłogę wypłynęły z wodą. A i do kolektury zajrzałem kupiłem 3 zakłady Mini Lotto chcecie moje numery ?
Te sporadyczne wygrane to kropla w morzu tego co straciłem
A ostatnio (ostatnie 2 tygodnie) nie trafiłem nawet 2 złote
A ostatnio (ostatnie 2 tygodnie) nie trafiłem nawet 2 złote
Na dziś mam jeszcze kilka zestawów mm na 10 skreśleń z plusem za 2 stawkę i jeden bez plusa. Na obydwa losowania. Jak nic nie wejdzie, to pewnie zrezygnuję z tego "odgrywania się" które ostatnio same straty przynosi.
>>>>>tirarira
Lepiej codziennie grac w gry TS niz te same pieniadze przechlewac w barze i do tego sponsorowac przemysl tytoniowy.
Lepiej codziennie grac w gry TS niz te same pieniadze przechlewac w barze i do tego sponsorowac przemysl tytoniowy.
Czy mam dobre liczby...? Nie wiem- każde są dobre. Ja prowadzę prywatną statystykę- zapisuję wszystko, medytuję całe wieczory i poranki i nic ostatnio z tego nie wychodzi
A ja lubię piwko i niestety jaram jak smok. Mam więc trzy nałogi- piwo, fajki, TS... No i jeszcze seks lubię cholernie
tirarirapiszesz,że tarocista podał ci ,że wygrasz i ty posłuchałeś oszusta naciągacza
brian- tarocista nie wiedział o czym mówi. Ja zapytałem tylko czy mi się powiedzie w "tej" sprawie"...
Ale masz rację- tumok ze mnie.
Ale masz rację- tumok ze mnie.
A tarocista to nie naciągacz, bo nie zarobił na tej wróżbie- darmówka...
Idę pobudować z klocków z córcią, bo mnie tu szarpie za łokieć i nie można pisać spokojnie. Pa
Pozdrówka dla wszystkich MPaskowiczów
Pozdrówka dla wszystkich MPaskowiczów
Wrozbita Maciej,ten to dopiero leje wode na ekranie,w kazdym programie przechwala sie jaki to on jest dobry,a wlasciwie najlepszy w Polsce,he,heNaiwni ludzie dzwonia i wysylaja SMS-y i sponsoruja mu pozniej wczasy 3-4 razy w roku w cieplych krajach.Dodatkowo przyjmuje w Warszawie prywatnie i kroi frajerow 300-400 PLN za GODZINE sciemniania,ha,ha,a matolki placa
Ja nie oglądam wróżbitów maciejów i nie sponsoruję. Ba- nic nie oglądam. Nie mam telewizora nawet. Ostatni wywaliłem 7 lat temu, a nie oglądam tego syfu już z 10 lat...
Moją wróżbę postawił mi znajomy za free i bardzo się przy tym starał- tak sądzę
Pozdrawiam niedowiarków i jeszcze raz powtarzam: z tarotem jest jak z TS-em: wróżbita trafi lub nie
Pozdrawiam niedowiarków i jeszcze raz powtarzam: z tarotem jest jak z TS-em: wróżbita trafi lub nie
A prawda jest taka,ze ZADEN tarocista nie moze wplynac na zycie danej osoby,ani przewidziec w 100% jej przyszlosci.Co ma byc,to bedzie....,wszystko zalezy WYLACZNIE od samej zainteresowanej osoby.
tirarira sprawdziłem twoje liczby,no no trafienia w lutym miałeś dobre
magik wytypowal wam 10 liczb, bierzcie i skreslajcie z jego profilu wszyscy, a bedzie wam dane