Wpisy 2 214 775 – 2 214 874
14 grudnia 2014 09:52 → 14 grudnia 2014 12:22, 100 wpisów
To łap szybko ten kupon.
Trisio.
jaka dzisiaj dodatkowa na EP ?
jaka dzisiaj dodatkowa na EP ?
To go wyślij.Sikorki szczęście przyniosą.
Na jaką grę,ten sikorkowy kupon ?
na pewno na Jokera
Jocia
Kondi
Kondi
Trisio.
Jutro też jest Joker.
Jutro też jest Joker.
31 mamo 14 myslałammam w " zawiasach"789 miałam wczoraj na 1429 też wczoraj.
Na 21:40 nie typowałam
Na 21:40 nie typowałam
no u mnie sie pojawia...moze juz nawet o 14:00...wiec moze zastąpię nią 79 lub 65
kondi, jak uważasz, ja spiocha nie skreślam miałam 17 mocna wczoraj na 14- wiec juz sobie daruję
Idę, bo widzę,ze przerwałam ..coś.
Powodzenia wszystkim
Później zerknę może zerknę. Teraz dumanie.
Powodzenia wszystkim
Później zerknę może zerknę. Teraz dumanie.
Witam w niedzielę
gram dzis ostatni raz w MM jak nie bede mial tyle jak puscilem i zaczynam atakowac mini
pora iść się pomodlić za wygraną i dać na ofiarę w tej intencji
tomecki72 Co do Mini,to wrzuć@- masz w profilu,to zadziałamy razem
Bracie
nie, ja wrócił ze Świątyni ale do kolektury kroki swe skieruję
dopiero jutro ( o ile przejdzie mi złość )
nie, ja wrócił ze Świątyni ale do kolektury kroki swe skieruję
dopiero jutro ( o ile przejdzie mi złość )
panoramix Dawnymi czasy,po zabawach w soboty się chodziło do remiz strażackichi
Wędrowca netowy pisał, że trafił 7/7 ale nie wysłał...
Przykre, ale nie trzeba się przejmować...
Przykre, ale nie trzeba się przejmować...
Ja trafiłem "na sucho: (czyli specjalnie nie grając) 4 razy 10/10...
I Dwukrotnie nie wysyłając kuponu (z braku możliwości/ czasu) trafiłem 10 plus...
Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu- szczerze się wtedy popłakałem, bo to już drugi raz tak mi się zdarzyło
I Dwukrotnie nie wysyłając kuponu (z braku możliwości/ czasu) trafiłem 10 plus...
Ostatnio jakieś 2 tygodnie temu- szczerze się wtedy popłakałem, bo to już drugi raz tak mi się zdarzyło
A zawsze wysyłam za 2x stawkę...
Więc 5 milionków poszło się walić. Dwukrotnie.
Ale jeszcze trafię...
Więc 5 milionków poszło się walić. Dwukrotnie.
Ale jeszcze trafię...
Tak mi tarocista przepowiedział- dlatego zacząłem grać. Około rok temu. Wcześniej grałem raz na pół roku...
A najwięcej to 8/10, 3 lub cztery razy 7+/10, kilka razy 7/10 kilkanaście razy 6+/10 i raz 4/6 w lotto
Nie wiem- z drugiej strony przewaliłem mnóstwo kasy z oszczędności...
Witam was serdecznie wszystkich. Byłem z rodzicami w Inter Marche zrobiliśmy trochę zakupów i 4 karpie. Oj z tymi karpiami też mały cyrk był pani chciała łowić a tata wybierał jakie ma dać. Potem jak złowiła to sam je z sidła łapał w ręce i do worka wkładał. Mało tego worek by dziurawy i trzeba było do innego przełożyć. Mało tego postawił obok kasy to worek się przewrócił i żebym nie spojrzał to by karpie na podłogę wypłynęły z wodą. A i do kolektury zajrzałem kupiłem 3 zakłady Mini Lotto chcecie moje numery ?
Te sporadyczne wygrane to kropla w morzu tego co straciłem
A ostatnio (ostatnie 2 tygodnie) nie trafiłem nawet 2 złote
A ostatnio (ostatnie 2 tygodnie) nie trafiłem nawet 2 złote
Na dziś mam jeszcze kilka zestawów mm na 10 skreśleń z plusem za 2 stawkę i jeden bez plusa. Na obydwa losowania. Jak nic nie wejdzie, to pewnie zrezygnuję z tego "odgrywania się" które ostatnio same straty przynosi.
>>>>>tirarira
Lepiej codziennie grac w gry TS niz te same pieniadze przechlewac w barze i do tego sponsorowac przemysl tytoniowy.
Lepiej codziennie grac w gry TS niz te same pieniadze przechlewac w barze i do tego sponsorowac przemysl tytoniowy.
Czy mam dobre liczby...? Nie wiem- każde są dobre. Ja prowadzę prywatną statystykę- zapisuję wszystko, medytuję całe wieczory i poranki i nic ostatnio z tego nie wychodzi
A ja lubię piwko i niestety jaram jak smok. Mam więc trzy nałogi- piwo, fajki, TS... No i jeszcze seks lubię cholernie