Wpisy 2 212 642 – 2 212 741
11 grudnia 2014 22:13 → 11 grudnia 2014 23:53, 100 wpisów
Bonus Multi Multi: 900 000 zł
Kumulacja Lotto: 3 000 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Trzeba tego Bonusa uwolnić z rąk TS, to prawie jak Księżniczka w wieży.
Widzę, że mirnam ma jakieś zadatki na Rycerza- Zbawiciela
bo na zgrywusa nie ma co liczyć
Widzę, że mirnam ma jakieś zadatki na Rycerza- Zbawiciela
bo na zgrywusa nie ma co liczyć
estymy najważniejsza jest strategia bo biciem głową w mur nic nie zdziałasz
Mnie w ogóle bonus nie interesuje...a nawet mnie drażni
bo ludzie się napinają a Ci losuja coraz dziwniejsze zestawy.
bo ludzie się napinają a Ci losuja coraz dziwniejsze zestawy.
kransalek dobranoc
Bracie
jeszcze się nie najadłeś
jeszcze się nie najadłeś
obiad??
EstyMy
jak tam wygrane?
jak tam wygrane?
w realu
EstyMy
w ciągu ost. tygodnia
w ciągu ost. tygodnia
Brat
a kiedy kolacja??
a kiedy kolacja??
Jeżeli
pytasz o dzisiaj to byłam sponsorem absolutnym ( na 14, bo na wieczorne nie puszczalam)
pytasz o dzisiaj to byłam sponsorem absolutnym ( na 14, bo na wieczorne nie puszczalam)
a tak w ogóle to do dwóch gdz. po jedzeniu nie powinno się pić, więc w tym czasie myśl nad strategią
... ale ponieważ za 3 gdz. będziesz jadł kolację, to szkoda sobie zawracać głowę herbatą
Przepr.
Słyszę, że kociaszek- demolka drze jakieś papiery!
Idę na kontrolę
Słyszę, że kociaszek- demolka drze jakieś papiery!
Idę na kontrolę
Witam!znowu miałem proroczy sen.tym razem wyśniłem kres kumulacji w mm.ma to nastąpić w sobotę o 14tej za sprawą tego oto ciągu;
11,18,19,26,x,31,43,48,63,y
11,18,19,26,x,31,43,48,63,y
za cholerę nie mogę sobie przypomnieć tych dwóch brakujących liczb.próbowałem dopasować wszystkie kombinacje ale nie jestem pewien.może ktoś zna czary na przypomnienie snu.we śnie widziałem kupon mm właśnie z tymi liczbami,niestety nie wszystkie się utrwaliły
Często, nie często...
słowo się rzekło (kobyłka u płotu)
Zobaczymy
słowo się rzekło (kobyłka u płotu)
Zobaczymy
Maryjan, może Ci się przyśni jeszcze raz. Czasami sny się powtarzają
Pytając, czy często miewasz TAKIE sny, chodzilo mi raczej o TAKIE (czyli prorocze jak to nazwałeś ) a nie często (czyli częstotliwość jakichkolwiek)
W Mini Lotto 0/5 i 1/5 a u was ?
spróbuję zasnąć na stercie kuponów-może w ten sposób sprowokuję liczbowy sen
A ja nie wysyłałam na wieczorne losowanie, więc Super Krzysztof_c
KrzysztoF CCCP ...dyski masz 2,5 calowy talerzu 500 GB ..a jaki masz złacza sata czy ATA ,,trzeba tu pokazeć foto ..znam wszystko..
A z tą konsolą co mam zrobić ?
Krzysztof c-Ja osiągnąłem w ostatnich 2-ch dniach mistrzostwo w MM[1(słownie:jeden)na 40 skreśleń
krzysio może dać ci linka z Allegro ok ? Słuchaj może ty najlepiej mi wyjaśnisz mój problem ?
rzeczywiście czasami K_c, zachowuje się jak profesjonalny śledczy rosyjski
Maryjan, w razie czego 22 tys. (czy ile tam płacą za 8/8) też drogą nie chodzi
http://allegro.pl/dysk-hdd-500gb-kieszen-do-sony-ps3-super-slim-i4749850849.html
O godzinie 23:16 pytałam Cię Krzysztof_c o zdrowie Woźnego ( i jego dobrostan)
do tej pory nie wiem, nawet czy żyw!
do tej pory nie wiem, nawet czy żyw!
No nie wiem nie widziałem się z nim od 12 listopada.
krzysztoF C ..złącza dyski to jest sata dobre ..mozna twój dyski połaczy do PC ,,trzeba sprawdzi masz uszkodzone talerzy błąd sektory talerzu i wez to programy HTtune i zrobisz formaty ..nie wiem np FAT32 nTFS
---
http://allegro.pl/prosty-w-obsludze-adapter-usb-sata-dysk-twardy-i4882058896.html
---
http://allegro.pl/prosty-w-obsludze-adapter-usb-sata-dysk-twardy-i4882058896.html
Co założyłem normalnie włożyłem do konsoli i było czy chcę przenieść z flash na dysk zrobiłem tak i po chwili pasek raz drugi potem włączam grę a tu znowu instaluje dlaczego ?
I co ja mam z tym kablem do komputera podłączyć ?
Czy podłączyć i sprawdzić jakie mam błędy tak ?
KrzysztoF C ..a tam miałeś pierwszy dyski było dobre a drugi dyski zle działa ..nie wiem ..moje zdanie dyski problem
To ogólnie co mogło się mojemu dyskowi skoro przeniosłem dane gier tam a potem się okazało że po jakimś formatowaniu czy resetowaniu znowu wróciłem do flash ?
krzysio czyli tylko problem mógł się uszkodzić tak a przez takie np. jak nie wiem formatuje się dysk, resetuje czy inna operacja a się z wtyki wyciągnie bo pasek postępu nie idzie jak w moim przypadku kilka razy co może się stać ?