Wpisy 2 212 342 – 2 212 441
11 grudnia 2014 20:09 → 11 grudnia 2014 21:16, 100 wpisów
Czyli Polki teraz w następnej rundzie zagrają z Norweżkami, Dunkami i Rumunkami z grupy B dobrze to widzę ?
Fernando Alonso w McLarenem.
teraz podaje parka 75 i 38 ...test ..teraz nie chce połączy osoby liczby iii teraz uciekam ...i dzidaa
krasnale ..ty chcesz wygrac kasa ..chcesz ubierasz mini spodniczka bez majtek przy kompie ..ty nie bedziesz
krasnalku jest może pani syn ?
A która z zawodniczek w polskiej reprezentacji najbardziej wam się podoba bo ja mam dwoją upatrzoną ale w TESCO trzeba do niej jechać kiedy. No tak mi coś doradził że dysk nie działa dalej.
A może zna się ktoś z was na konsolach. Chodzi o to że jak system się spytał czy zrobić resetowanie po zmianie na dysk twardy czyli masową pamięć mam wybrać tak czy nie ? Bo wybrałem tak i czekałem chyba z 2 godziny a postęp stał cały czas na 1 % ?
Ustawiłeś na pamięć masową tak?? Nie idzie postęp dalej?? Proste dysk jest walnięty a czemu to wczoraj Tobie pisałem... Chłopcze chcesz to podłącz go do kompa to jest jedyne miejsce gdzie Tobie zadziała. Chcesz dowód zapłać za przesyłkę a wyślę Tobie dysk 160GB który działa pod komputerem lecz pod konsolą jest ten sam problem!!
Znaczy tak dokupiłem dysk działał potem zrobiłem resetowanie i znowu problemy. Bo jak niby odczytała konsola że jest to 500 GB to jak grałem w grę na nowo instalowało się. Boże ludzie ja mam PS3 Super Slim dobra widzę że nikt ni ogarnia was więc dam do sklepu gdzie została kupiona tam na pewno pomogą mi.
Przecież kupiłem dysk twardy i chodził !!!
Ale jak jest walnięty od czego przecież jak za pierwszą razą zrobiłem było podane że mam ponad 450 GB.
No i skasują mnie z 200 stówy pewnie.
Dzisiaj zrobiłem tak wyłożyłem dysk potem włączyłem konsolę następnie wyłączyłem konsolę włożyłem z powrotem dysk. Potem operację z trzymaniem i piknięciami. Zrobiłem 1a i był czy chcę zmienić na pamięć masową tak potem jakiś czas 42 cale TV i czy formatowanie mam być dysku może miałem nie i wtedy było zmieniło ?
krzysio..C ..pomyśl troche jak kupiłeś dyski nie wiadomo moze uszkodzone ..trzeba przygotowa sprawdzac czy jest bada talerzu dyski ..wez programy HDtune i połącz PC i dyski
Dobra widzę że chyba nikt nie pomoże czyli przerwa w graniu będzie chyba ?
jak ty takie cuda wyprawiasz to ja się nie dziwie że to ne działa
kup nowy dysk nik ci na odleglosc nie pomoze trzeba posprawdzac itp podloczyc , partycje , format itp
No kupię znowu dysk i znowu zepsuje bo nie umiejętnie zrobię dziękuje bardzo.
Witam
w piątek 12-12 czeka nas wietrzny dzień.
Silny wiatr w porywach 70-90km/h na Północy, zachodzie kraju.
W górach i na Pogórzu prędkość wiatru( poryw.) nawet do 100-120 km/h
Od dziś pogoda w Europie bardzo dynamiczna, napływają masy powietrza
atlantyckiego. Rozpoczyna się wędrówka glębokich Niżów z nad oceanu.
Czekają nas wiatry i więcej opadów niż do tej pory.
w piątek 12-12 czeka nas wietrzny dzień.
Silny wiatr w porywach 70-90km/h na Północy, zachodzie kraju.
W górach i na Pogórzu prędkość wiatru( poryw.) nawet do 100-120 km/h
Od dziś pogoda w Europie bardzo dynamiczna, napływają masy powietrza
atlantyckiego. Rozpoczyna się wędrówka glębokich Niżów z nad oceanu.
Czekają nas wiatry i więcej opadów niż do tej pory.
No bo nie chciał odczytać potem po tych moich formatowaniach bo głośno chodził.
2 212 404....a jaki programy zrobi partycja ..jak zginął partycja ..PC nie widzi ukryte dyski
Właśnie na szynach mam dysk.
mozna dyskietka starowa sciagnac partycje zalozyc i sformatowac ale to trzeba sie znac
tak to sie nazywa mozna z plytki lub z klucza opcji jest duzo
jzezeli system nie widzi to jescze nie jest zla a bios widzi moze trzeba partycje logiczna zalozyc
Widzi tylko potem było pytanie czy zrobić mam formatowanie tak nie co miałem wybrać w decydującym momencie ?
dokompa trzeba zworki poustawiac primary ,master to tez jest wazne
tomecki...ja mam wystarczyC bootowalny CD ,,wszystkoo moze zrobi dyski i załadować pliki....
kransalek
KrzysztoF CC ...widzisz to jak masz plama czerwone ..masz odać w sklepie albo allegro nie przejmuj na złom
--
http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/31000/31822/hd-tune-12.jpg
--
--
http://screenshots.en.sftcdn.net/en/scrn/31000/31822/hd-tune-12.jpg
--