Wpisy 2 212 292 – 2 212 391
11 grudnia 2014 19:17 → 11 grudnia 2014 20:49, 100 wpisów
to dobrze bo oni BIEDACY prezesy w TS a i emerycka komisja nie widzialna
Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie...
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają.....
weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.
- No, weszły!
Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi:
- Ale mam buciki odwrotnie...
Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły!
Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi:
- Ale to nie moje buciki....
Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły!
Na to dziecko :
-...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić.
Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają.....
weszły!.
- No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki?
- W bucikach.
jajka oby gotowane na twardo
a arbuzy nie za duże maszyna nie pomieści
a arbuzy nie za duże maszyna nie pomieści
Witam was serdecznie ale w odmiennym nastroju gratuluję naszym piłkarkom ręcznym zwycięstwa i to na Rosjankami a więc kolejna runda a teraz nie mówmy choć ale po cichu liczę choć na pewno trudno będzie walka o półfinał. Dla was która z naszych zawodniczką meczu jak bym dał Wojtas ale bramkarka też dzisiaj ładnie broniła. A od 21:00 Legia gra w Lidze Europy na TVN TURBO.
Czyli Polki teraz w następnej rundzie zagrają z Norweżkami, Dunkami i Rumunkami z grupy B dobrze to widzę ?
Fernando Alonso w McLarenem.
teraz podaje parka 75 i 38 ...test ..teraz nie chce połączy osoby liczby iii teraz uciekam ...i dzidaa
krasnale ..ty chcesz wygrac kasa ..chcesz ubierasz mini spodniczka bez majtek przy kompie ..ty nie bedziesz
krasnalku jest może pani syn ?
A która z zawodniczek w polskiej reprezentacji najbardziej wam się podoba bo ja mam dwoją upatrzoną ale w TESCO trzeba do niej jechać kiedy. No tak mi coś doradził że dysk nie działa dalej.
A może zna się ktoś z was na konsolach. Chodzi o to że jak system się spytał czy zrobić resetowanie po zmianie na dysk twardy czyli masową pamięć mam wybrać tak czy nie ? Bo wybrałem tak i czekałem chyba z 2 godziny a postęp stał cały czas na 1 % ?
Ustawiłeś na pamięć masową tak?? Nie idzie postęp dalej?? Proste dysk jest walnięty a czemu to wczoraj Tobie pisałem... Chłopcze chcesz to podłącz go do kompa to jest jedyne miejsce gdzie Tobie zadziała. Chcesz dowód zapłać za przesyłkę a wyślę Tobie dysk 160GB który działa pod komputerem lecz pod konsolą jest ten sam problem!!
Znaczy tak dokupiłem dysk działał potem zrobiłem resetowanie i znowu problemy. Bo jak niby odczytała konsola że jest to 500 GB to jak grałem w grę na nowo instalowało się. Boże ludzie ja mam PS3 Super Slim dobra widzę że nikt ni ogarnia was więc dam do sklepu gdzie została kupiona tam na pewno pomogą mi.
Przecież kupiłem dysk twardy i chodził !!!
Ale jak jest walnięty od czego przecież jak za pierwszą razą zrobiłem było podane że mam ponad 450 GB.