Wpisy 2 210 653 – 2 210 752
9 grudnia 2014 22:49 → 9 grudnia 2014 23:37, 100 wpisów
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
zamit jestes
bryndza
chcialbym zostac tanczacym z liczbami
moze skrada sie norman bates
albo idzie nowa kumulacja
zamit chyba oplakujesz dzisiejsze losowanko
no chyba nie dzis chyba ze w innym wymiaze
moj pies jest kochany przyniosl mi w pysku bulke
niewiem zobaczy sie ,ale jak niewysle to bede chory ,kiedy wpadniesz mosimy przeprowadzic analize m /m
czekam na moje trojki
Jacklogan, Rywal naszą głowę nie od parady!
Tak jest zamowmy.płaczki (jak w starożytnym Egipcie) - zlecenie, realizowane po każdym losowaniu.
Przekaz/Obraz na telebimie przed główną siedzibą TS.
Tak jest zamowmy.płaczki (jak w starożytnym Egipcie) - zlecenie, realizowane po każdym losowaniu.
Przekaz/Obraz na telebimie przed główną siedzibą TS.
Od blisko 5 miesięcy nie mieliśmy kumulacji powyżej 12 milionów ostatni raz w lipcu.
Panie Januszu jak zagrać żeby trafić w Lotto ?
dobze bylo by trafic raz w miesiacu 5 w m/m
A sam pan gra ?
zdaje sie ze nikt niema zlotego srodka na wygrana
Ano i jest Krzysztof_c, chętnie posłucham o rękawicach bokserskich o których NIC nie wiem.
Pasko oglądałeś mecz Polek ? A i która według ciebie najładniejsza z naszych ta bramkarka całkiem mi się wydaje tylko że słabo broniła Izabela Prudzienica ale piękna też nie co ?
mozna porownac gre w renkawicach bokserskich na pianinie do trafienia 6 w dl
Nie do tej z TESCO nie dorównuje ale nie byłem jeszcze u niej muzę kiedy jechać ale jak tu zagadać żeby na debila nie wyjść ?
mysle ze 7 malych
krzysztof c nic trudnego ! trzeba sie tylko odwarzyc
jack no ja tez tak mysle ze 7 malych w czwartek padnie
jack no ja tez tak mysle ze 7 malych w czwartek padnie
jutro na ktora do tyrki
krzysztof c: tutaj Kryspin pokazuje w 3 minutach jak uwieść dziewczynę
https://www.youtube.com/watch?v=V-zBkfL6WeM
https://www.youtube.com/watch?v=V-zBkfL6WeM
Ja to chętnie bym pojechał bolidem Formuły 1 choć wiem że pewnie miał bym trudno ale co ja już najeździłem się na konsoli w karierze F1 2013 to głowa mała. A pro po muszę kiedy iść do pana woźnego żebyśmy w tenisa meczyka zagrali może już lepiej z jego zdrowiem bo ma problemy z cienieniem a młody też nie jest a ogrywał mnie 58 lat na karku to na hali się zagra.
Ale to skuterem około w jedną stronę 17 km trzeba do tankować rumaka. A i ślisko może być ?
Pasko ja tego gówna nie będę oglądać wybacz.
heheeh... ja lubię bardzo filmiki Kryspina, cały kabaret Paranienormalni jest spoczko
dobra spadam ,sukcesow dla wszystkich graczyii pogody ducha mimo wszystko i pozdrawiam szczegolnie wszystkie lotto fanki
tradycyjnie 1,2 3 5 6
mysle wiec jestem chyba gram wiec jestem
Krzysztof_c, powiem Ci co masz zrobić, tylko słuchaj uważnie... bo powtarzać nie będę.
no to graj na te piatki ja jutro nie dam rady zagrac ale za to w czwartek ja zagram
ok
jutro moze mnie niebyc wpadnij w czwartek
nie no jutro nie wpadne do ciebie w czwartek bede ale mi chodzi ze tu na multipasko
mam dla wszystkich rade pokochajcie te biale kuleczki to one pokochaja was
ok
narka
https://www.youtube.com/watch?v=4okyo_jC9eg
Dobrze tutaj facet mówił.
EstyMy zamieniam się w słuch badawczo. A ona pracuje na kasie w TESCO ma około 18 lat, około 160 cm, blondynka z ciemniejszym z tyłu włosami, twarz ładna nastolatki i szczupła nie chuda.
Skopiuj i wklej takie trudne ?
Nie mogę skopiować, piszę z telefonu.
A co do tonu - zalecam zmianę...
A co do tonu - zalecam zmianę...
Jakiego tonu ?
No daj mi jakieś złote rady co będzie na kasie i co mam zrobić o ile tam jeszcze pracuje i czy akurat będzie na tej zmianie ?
Hmm, dam Ci redę Uniwersalną...
Stań się (1) mężczyzną (2) alfa
a następnie, po prostu, rozwijaj się (3)
Tyle wystarczy.
1 i 2 absolutnie konieczne, 3 tylko obowiązkowe.
Stań się (1) mężczyzną (2) alfa
a następnie, po prostu, rozwijaj się (3)
Tyle wystarczy.
1 i 2 absolutnie konieczne, 3 tylko obowiązkowe.