Wpisy 2 209 338 – 2 209 437
8 grudnia 2014 20:05 → 8 grudnia 2014 21:24, 100 wpisów
Czy ktoś w moim profilu mógłby mi wytłumaczyć (tak "łopatologicznie" jak "dokonać typowania" na tej stronce?
Rozglądałem się chwilkę w tym profilu i szczerze pisząc- nie wiem jak mam "zagłosować" na swoją dziesiątkę...
Może Pasko???
Rozglądałem się chwilkę w tym profilu i szczerze pisząc- nie wiem jak mam "zagłosować" na swoją dziesiątkę...
Może Pasko???
A od soboty głowię się nad lotto na jutro.
Mam narazie 15 zakładów swoich i 3 ch/tr
Mam narazie 15 zakładów swoich i 3 ch/tr
szkoda że nie mam czasu posiedzieć i popisać/ poczytać, bo fajnie piszecie- fajna z was "załoga"
Pozdrawiam wszystkich i pa
Pozdrawiam wszystkich i pa
Cześć Wszystkim!
tirarira...po prawj stronie calej strony, na ktorej aktualnie widzisz czat...bedą różne paneliki i bedzie pisac zaznaczone na niebiesko i podkreślone...."Podaj swoje typy ! " klikasz w to i Cie przenosi....i tam podajesz...klikasz zatwierdz i ju
tirarira...po prawj stronie calej strony, na ktorej aktualnie widzisz czat...bedą różne paneliki i bedzie pisac zaznaczone na niebiesko i podkreślone...."Podaj swoje typy ! " klikasz w to i Cie przenosi....i tam podajesz...klikasz zatwierdz i ju
EstyMy
Ja już mam wysłane, żadnych pewnych pewniaków nie podawać... i w głowie mi nie mieszać, bo z domku nie wychodzę już
witam
dzis wpadlo o 12 4/10 5/10 4/7
krasnalek
zle napisalem mialo byc o14
a już myślałam że godziny zmienili i wieczorem będzie wcześniej
jaka bedzie forma
co pusciłes
ogólnie to jest narazie do d..y z tym lotto
naoewno bedzie lipa
moze wyskoczyc jako wolny strzelec
skresl na brudno 200 10;tek i załoze sie ze niebylo by zadnej trafionej
jak trafi 5/5 to bede gral na 10 /10 jak nie trafie to nie puzczam 10 hahaha