Wpisy 2 208 581 – 2 208 680
7 grudnia 2014 21:45 → 7 grudnia 2014 22:19, 100 wpisów
nic nowego
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 02,06,10,14,27 oraz dodatkowa liczba 01
w ekstra pensji miales racje ;p ale nic bysmy nie wygrali
dodatkowa 1 ;p
no coz jutro sie uda
dodatkowa 1 ;p
no coz jutro sie uda
Pawcio teoretycznie jakby Ci stawiał dobry specjalista jest to możliwe, ale większośc tarocistów do których da się u nas dotrzec to ludzie podobni do mnie. Czyli pasjonaci, którzy sie tego nauczyli ale w odróżnieniu ode mnie chcący na tej pasji zarobic.
bysmy wygrali 5 zeta
Siema 2/14 działów z matematyki przerobiłem a teraz pora na jezyk polski. A ja tam wygraliście coś ?
tarot toniebezpieczna droga
k-u-b-a
Pawcio możemy zrobic mały eksperyment. Chcesz wygrac ?? A teraz podaj liczbę od 1 do 22 jak Ci pierwsza przyjdzie na myśl w odpowiedzio na to moje pytanie
medea76: Dzięki za odpowiedź, ale zazwyczaj jest tłumaczenie, że jakby ktoś przewidział to nie zarabiałby na tym hehe bo sam sobie by przewidział
mam cos przeczucie ze dadza ta piatke na dniach
5,6,34,77,80 jak w tamtym roku
5,6,34,77,80 jak w tamtym roku
tarot okultyzmhttp://www.multipasko.pl/# niewarto w to wchodzic jeszcze nikt natym dobze niewyszedl
Pawcio osoba, która naprawdę ma do tego "dar" nie może sobie przewidziec. Tak to działa
Dobra 3 czyli zaraz zrobię Ci zestaw dla tej karty i zobaczymy w najbliższych 7 dniach jak sobie poradzą we wszystkich grach
Dobra 3 czyli zaraz zrobię Ci zestaw dla tej karty i zobaczymy w najbliższych 7 dniach jak sobie poradzą we wszystkich grach
tylko z jakiego zrodla pochodzi ta wiedza
niemam pomyslu
zaryzykujmy i zagrajmy na jedna tylko piatke jutro nie ma co szalec na 14
tak mysle
dam jeszcze 3 moze podratuje skromny budzet
jutro pracujesz
Na jutro jakie pwniaki dajecie niech każdy po jednym da to może piątkę sklecę a kasa się przyda na korepetycje z jezyka polskiego i matematyki a godzina 25 zł kosztuje. Tak wygram 700 to styknie.
Zamit22 wizę że ty też lisie na piątkę w Multi Multi jak inni polujesz co ?
15
no polujemy z tata polujemy
ostatnio tylko 4/5 2 razy w niedalekim czasie
ale trafi sie
ostatnio tylko 4/5 2 razy w niedalekim czasie
ale trafi sie
Mój pewniak 13 teraz wasza kolej mówię wam to da dobry rezultat.
Ja w życiu grając dwa razy miałem 4/5 ale nigdy jeszcze piąteczki nie udało się trafić.
jesli bysmy patrzyli na statystyki to slaba jest szansa trafienia 5/5wm/m/m
oktorej wpadniesz
apropo 80 jak niewchodzi to niewchodzi ale jak sie pokaze to kilka losowan pokolei
Pawcio zestaw "tarotowy" to 39,12,25,29,18,59,27,56,23,19,44
marek
marek
A kiedyś z tatą ja też polowałem na szóstkę ale potem na piąteczkę się przerzuciłem bo miałem liczb i też równie dobry hajs co by nie mówić. A mało tego mój tata nawet trafił kilka lat temu 6/6 w Multi Multi ale kupon nie był przedłużony o jedno losowanie a mieliśmy za wygraną palowane radio na płyty kupić i nici ale radio tak kupiliśmy.
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
A może by tak z osób dających pewniaków piątkę zrobił dobry pomysł ?
ok,
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Już kiedyś o tym myślałem nawet.
Zamit22 dla taty. A za nie wysłanie.
dobranoc
No dawajcie te pewniaki na 14:00.
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
medea76: Dobranoc
krzysztof c: Przerabiałem to i lipa wychodzi jakby była blokada hehe
krzysztof c: Przerabiałem to i lipa wychodzi jakby była blokada hehe
naten multi mosi byc jakis sposob trzeba to rozgryzc
tylko troche za drogi
Musi być jakiś sposób przecież to nie jesteś jakaś enigma której nie da się rozpracować ale musimy zespołowo pracować aby wygrać zgadzacie się ?
Jaki plan strategię wizję ludzie do roboty.
tak
trojeczki prawie rozpracowalem ale jeszcze musze ten ca,ly balagan upozadkowac
A może taka piątka z pewniaków ludzi 1,12,36,46,52 co o niej myślicie ? A ja więcej bzdur nie będę pisać tylko kombinować razem z wami i pomagać żebyśmy kasę wygrywali.
Dobranoc i powodzenia w losowaniach.
Marek.
Jutro losuje jakaś "nowa gwiazda"
Jutro losuje jakaś "nowa gwiazda"
Krasnalka