Wpisy 2 208 181 – 2 208 280
7 grudnia 2014 16:08 → 7 grudnia 2014 17:30, 100 wpisów
dusia
nie raz tak jest ze cyfra nie wejdzie a w nastepnym juz jest ok
wiesz ja puszcam 10 lktore juz byly z3 razy czekam jak wejdzie 4 raz ostatnio mialem 7/10
ja gram w domu na sucho, podliczam wygrane i przegrane. TO PRAWDA JEST TAKA ŻE DOBRZE ŻE NIE GRAM NA ŻYWO BO NA Dłuższą metę więcej bym przegrał niż wygrał.
w lotto powinni grać tylko zawodowcy co wiedzą że wygrają , a nie amatorzy.
puszek735: bazując na tysiącach typujących tutaj na stronie, jesteś w stanie wyłonić tych "zawodowców" ?
A jeśli tak to każdy może podglądać ich typowania na multipasko i grać jak zawodowiec
A jeśli tak to każdy może podglądać ich typowania na multipasko i grać jak zawodowiec
w ogóle mógłbym przeprowadzać certyfikację na takiego certyfikowanego zawodowego gracza ... tylko jak to weryfikować?
Witam wszystkich który jeszcze dzisiaj nie powitałem a i ciebie Pasko przed chwilą sprawdziłem swoje typowania i całkiem ładnie o 14:00 1/1 3/3 4/10 czyli 35 miejsce i 151 punktów aktualnie hehe.
wygrywać to nie problem, problem żeby być na plusie.
163 kupony Lotto i masz "trójkę" jak w banku 100%
163 kupony Lotto i masz "trójkę" jak w banku 100%
tomecki72: bez przesady... jeszcze dowody w postaci skanów mam zbierać?
Panie Januszu a mam pan jaką radę na Lotto albo Mini Lotto lepiej normalnie czy systemem spróbować ?
A za te dodatkowe zestawy liczb podawanie co się dostaje ?
wszystko ma plusy i minusy, systemem dużo łatwiej wygrać, ale jak przegrać nadal masz większą szansę ... a systemem przegrywa się dużo więcej niż normalnie.
czyli tak. Masz 1 szansę na 100 że wygrasz 100 zł (w przeciwnym razie przegrywasz 2 zł).
Albo masz 1 szansę na 10, że wygrasz 100 zł (w przeciwnym razie przegrywasz 20 zł).
Albo masz 1 szansę na 10, że wygrasz 100 zł (w przeciwnym razie przegrywasz 20 zł).
A ile mogę dać tych zestawów swoich np. Multi Multi ?
tomekcki72 ..kto nie ma praca ..kazdy ma sprawooo chce gra HAZARD ... np kto pracuje wojsku nie grają lotto ..
wiesz gra ten kto chce grac a kwestia jak to zalezy np od iloscii nie tylko
tomecki72 ..skąd tak bedzie 69 ..spotkaj z pannem jasnowidzęm wie jutro czy bedzie dziś albo jutro
jest taki maciej wrozbita ale u niego za 5 minut z 100 zl poloczenie
Powiedz im datę urodzin nr. telefonu i masz problem,jak tych oszustów się pozbyć
dziś jestem pewny na 100% i nawet więcej że najwyższą liczbą PLUSEM bendzie ta z godziny 21.40. Tego byłem pewny już po wczorajszym losowaniu.