Wpisy 2 207 914 – 2 208 013
7 grudnia 2014 12:26 → 7 grudnia 2014 13:59, 100 wpisów
marek wracając do Twojego systemu to ile trzeba trafić z tych 15 liczb aby uzyskać te dwie trójki?
2 207 915. marek33 2014-12-07 (12:26)
Ula
Kręcisz lody
Dała byś przepis
Masz licencję pilota,to pokręć sobie śmigłem.
Ula
Kręcisz lody
Dała byś przepis
Masz licencję pilota,to pokręć sobie śmigłem.
2 207 914. trisetum 2014-12-07 (12:26)
emerytka ja już z widelcem czekam a kotleta brak
To jeszcze weź nóż do rączki i czekaj cierpliwie.
emerytka ja już z widelcem czekam a kotleta brak
To jeszcze weź nóż do rączki i czekaj cierpliwie.
kurcze dlaczego mi na poczcie wiadomości do kosza wywalakto wie jak to zrobić żeby zostały w odebranych
35 zakładów po 3 skreślenia i przy trafieniu 5 liczb mam 2 trójki zgadza się?
Fion.... kosz masz pod skrzynką a w skrzynce brak dna ot przyczyna
fifi>>
Pewnie pocztę masz ustawioną że przeczytane z automatu do kosza wysyła. Zmień w ustawieniach i już.
Pewnie pocztę masz ustawioną że przeczytane z automatu do kosza wysyła. Zmień w ustawieniach i już.
z jakiego wyliczenia? jeśli możesz to wpisz mi go w KG a teraz uciekam
fifiunia {slonce}}
a adresik nadawcy zapisany w skrzynce kontaktowej ? a może jakiś filtr włączyłaś - i np reguła - w polu "grupa" -> 'od byłych' - kosz ?
a adresik nadawcy zapisany w skrzynce kontaktowej ? a może jakiś filtr włączyłaś - i np reguła - w polu "grupa" -> 'od byłych' - kosz ?
Opcje>> bezpieczeństwo \
i sprawdź jak masz ustawiony automatyczny spamu.
A tak na boku to wszystko psujesz ostatnio. Niedawno był piec,teraz skrzynka pocztowa..
i sprawdź jak masz ustawiony automatyczny spamu.
A tak na boku to wszystko psujesz ostatnio. Niedawno był piec,teraz skrzynka pocztowa..
Może ktoś urok rzucił..
Musisz napisać do Złotego Staśka żeby - fachowiec od rzucania to i zdjąć potrafi.
Musisz napisać do Złotego Staśka żeby - fachowiec od rzucania to i zdjąć potrafi.
szykuje sie wysyp malych liczb w m/m
niema systemu ktory gwarantuje 100
procentowa wygrana
procentowa wygrana
narazie
fifi
na pocztach są różne segregatory - do ustawienia 'rangi' i nadawców i spodziewanej treści listów - możesz stworzyć sobie różne - kręgi
i to, co wpada / bez skojarzeń/ do kosza może być wynikiem jakiegoś takiego filtrowania...
na pocztach są różne segregatory - do ustawienia 'rangi' i nadawców i spodziewanej treści listów - możesz stworzyć sobie różne - kręgi
i to, co wpada / bez skojarzeń/ do kosza może być wynikiem jakiegoś takiego filtrowania...
35,42,4....
właściwie to 48 chyba bardziej na wieczór,to już 2 mi brakują
70,75,26,28,4,42,35,46,52,67 to dzyszka na 14
emeryt wiatr szaleje czy spoko
http://sport.wp.pl/rid,2520,title,Lillehammer-K-123-konkurs-skokow-narciarskich-relacja-na-zywo,relacje_skoki_narciarskie.html
oto zakladziki zony zagrala sobie
01,03,05,13,18,27,43,44,59,80
29,06,34,36,38,16
01,03,05,13,18,27,43,44,59,80
29,06,34,36,38,16
to tak jak z naszym bokserem wczoraj ale trzeba zauwazyc ze to jest sport jak Totalizator Sportowy
tomecki jak wczoraj mini?
niedziela lubi k.2 i 6. moze 0...
ooo zgrywus jaki ezpert? to ile jużwygrałeś w ts???
własnie wcinam cukierki musujące,zaraz kogoś chyba musne...
chyba tomecki cos wygrał bo sie nie odzywa...