Wpisy 2 207 834 – 2 207 933
7 grudnia 2014 11:03 → 7 grudnia 2014 12:35, 100 wpisów
Po ile teraz litr benzyny stoi ?
krzysio c jak spuscisz z traktora to za darmo masz
witam mp
Ale od kogo mam sobie spuścić ?
Monte nie wolno spuszczać się.
Znaczy pali mam na myśli.
wasyl-piaski do do ciebie.
To do ciebie.
Miało być.
ja z doskoku bo pakuje sie
sie ograło ts to tera cza jechac do ciepłego klimatu
sie ograło ts to tera cza jechac do ciepłego klimatu
Spokojnie możemy prognozować dla cen średnich w przyszłym tygodniu poziomy 4,85-4,97 dla Pb95 i 4,83-4,89 dla oleju napędowego
Zobaczycie jak tak dalej pójdzie to benzyna poniżej 4 zł będzie i tak powinno być na te nasze zarobki zwykłego Kowalskiego paliwo na jego kieszeń.
Jak minimalna krajowa brutto wynosi 1680 zł to benzyna powinna kosztować 1,68 o to by wtedy ludzie się jakoś podreperowali.
j--23
1680 brutto to to śmiech na sali żeby w niby liczącym się europejskim kraju aspirującym do najlepszych państw UE tylko można było minimalnie zarabiać gdzie na do zachodu lata świetlne z zarobkami i ni tylko. Jak sądzicie za ile lat to się zmieni ?
Tylko widzę że was lemingi to trochę średnio za przeroszeniem interesuje i was jadą jak chcą ale to wszystko do czasu uwiercie mi.
Obudźcie się w końcu ludzie.
Za lemingi przepraszam ale tylko mówię wam jak to jest z naszą rzeczywistością.
przez chwile byly jakies zaklocenia jafalku z lasu pozdrowienia dla jasia i malgosi z gor i lasow od malp
gryks
O kumulacja Lotto 12 000 000 zł chyba jutro wyślę z dwa zakłady jednak więcej abstynencji od Totalizatora Sportowego nie będzie aż do zawieszenia strajku ponownego. A wy gacie w Lotto zakłady kupicie na następne losowanie albo Mini Lotto i ile mieliście najwięcej trafionych w życiu ? Ja Lotto, Lotto Plus czy Mini Lotto dwójki tylko a najwyższa jednorazowa wygrana to 4/5 w Multi Multi.
Może na 23 Grudnia dadzą jakoś specjalnie wysoką kumulację z 30 000 000 zł bo długo jakieś większej nie było już wtedy i chętnych animatorów gier się znajdzie pewnie liczących na wielkie miliony. Halo dlaczego się do mnie nie odzywacie bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
tomecki72 słuchaj ale jak próbowałeś kiedyś może systemem zagrać zy to nie ma sensu ?
ostatnio puszczalem na mini na 11 liczb systemem rozpisanym i trafilem 1 liczbe ale te male liczby wpadaly
2 207 870. krzysztof c 2014-12-07 (11:56)
... bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
Nie.....
... bo zrobię tak że odejdę z tej strony na zawsze i będzie do widzenia chcecie tego ?
Nie.....
Dobra ja do rozwiązywania zadań spadam trzeba się pouczyć coś a niedzielę przebąknąć całą choć potem skoki będą i mecz piłkarek ręcznych z Hiszpankami.
Monet a dlaczego nie widzę że chyba prawie każdy z was mnie nie lubi więc po co mam tutaj być dłużej. Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
Co to za cisza nastała ?
2 207 877. krzysztof c 2014-12-07 (12:01)
Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
wzruszyłeś mnie.... do łez
Monet nie martw się zawsze będą o was pamiętać.
wzruszyłeś mnie.... do łez
Obiecanki-cacanki.
Fiolka
Trisio
Mirnam
Krzysiu c.Zmień repertuar i zaskocz Wszystkich.Wiesz więcej,niż wiesz,że sam wiesz.Powodzenia
Marek
jestem,ale z doskoku.Trzeba obiad szykować.
marek wracając do Twojego systemu to ile trzeba trafić z tych 15 liczb aby uzyskać te dwie trójki?
2 207 915. marek33 2014-12-07 (12:26)
Ula
Kręcisz lody
Dała byś przepis
Masz licencję pilota,to pokręć sobie śmigłem.
Ula
Kręcisz lody
Dała byś przepis
Masz licencję pilota,to pokręć sobie śmigłem.
2 207 914. trisetum 2014-12-07 (12:26)
emerytka ja już z widelcem czekam a kotleta brak
To jeszcze weź nóż do rączki i czekaj cierpliwie.
emerytka ja już z widelcem czekam a kotleta brak
To jeszcze weź nóż do rączki i czekaj cierpliwie.