Wpisy 2 205 083 – 2 205 182
4 grudnia 2014 20:02 → 4 grudnia 2014 21:22, 100 wpisów
Siedzi facet przy grobie i krzyczy:
- Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć!
Podchodzi do niego drugi i pyta:
- Panie, kogo pan tak żałujesz? Ojca, syna?
- Pierwszego męża mojej żony!
- Dlaczego musiałeś umrzeć! Dlaczego musiałeś umrzeć!
Podchodzi do niego drugi i pyta:
- Panie, kogo pan tak żałujesz? Ojca, syna?
- Pierwszego męża mojej żony!
Woda utleniona na przeziębienie. Lecz się naturalnie! (Instrukcja obsługi człowieka/Trójka)
Polecam dsłuchaj
http://www.polskieradio.pl/9/306/Artykul/1306981,Woda-utleniona-na-przeziebienie-Lecz-sie-naturalnie
Polecam dsłuchaj
http://www.polskieradio.pl/9/306/Artykul/1306981,Woda-utleniona-na-przeziebienie-Lecz-sie-naturalnie
Wuju
żony szukasz nie tutaj
same hazardzistki
Przegracie ostatnie grosze
żony szukasz nie tutaj
same hazardzistki
Przegracie ostatnie grosze
@wujek74
taki jeden dyrektor ze szkoły
zassał sie w krocze nauczycielki z tejże szkoły
uczniowie to nagrali na fony
w NENCIE było o Tym głośno
zassał sie w krocze nauczycielki z tejże szkoły
uczniowie to nagrali na fony
w NENCIE było o Tym głośno
Wuju możesz gadać swoim kolegom z podwórka
i jesteś nie w temacie
Wuju możesz gadać swoim kolegom z podwórka
i jesteś nie w temacie
w sobotę w kasynie w B-stoku facet obstawiał ruletkę przez całą noc grał i wyszedł z 22000w kieszeni a miał 500 jak zaczynał grę
wszystkich wytrwałych i zapalonych graczy
Pi.a zdobyła dziedzica...
a to mymamy zdobywać
Pi.a zdobyła dziedzica...
a to mymamy zdobywać
Witam nie wiem co się stało za pierwszym razem jak zainstalowane dysk jak przeniosło dane i gry ale gry jakby nie miałem zapisanych stanów przejścia a teraz jak po sformatowaniu chcę jeszcze raz zainstalować wyskakuje komunikat że nie można przenieść danych z pamięci masowe do dysku twardego dlaczego i co mam zrobić ?
03,05,08,26,30,35,44,47,65,67
oby cos bylo wyslalem po przerwie na 4 losowania
Kto się z was zna na konsolach i tego typu urządzeniach proszę o pomoc to przysięgam że nigdy już nie wspomnę o maturze ani słowa.
zgrywus gra na kasę to jemu głupota dobrze że nie poszedł w ślady mamusi
Krasnalku zaraz się wezmę tylko proszę o pomoc ok ?
krasnalka >> skąd takie wiadomośći że wygrał a morze to ty tam byłaś ? a morze to chwyt ? ,, tak jak w trzy karty oni grają między sobą aby zrobić podpuchę
jemu gry roraty boks itp podobne w glowie a nie nauka gdyby chcial zdac to by tu ani do gier nie zagladal bedzie jak co roku jak w tym kawale o sumieniu studenta ktory się konczy tak w dniu egz po otwarciu pytan
o k.......... NA CO SUMIENIE JA PIER..........
o k.......... NA CO SUMIENIE JA PIER..........
@krzysztof c
A Ty próbowałeś się sam sformatować ?
od tego zacznij...
A Ty próbowałeś się sam sformatować ?
od tego zacznij...
ja w życiu w kasynie nie byłam za wysokie progi na moje krótkie nogi
Tacy mądrzy podobno jesteście wszyscy o głupiej konsoli rozgryźć nie możecie ?
Śmiechu warte jesteście wszyscy warci.
Mądrale za dychę.
To taka moja odskocznia czasami można sobie pograć. Inni w moim wieku dupy, na dyskoteki jeżdżą chleją i dobrze jest ja tego nie robię taka mała różnica kobieto. Ałła kobieta mnie bije. Krasnalku ile masz lat ?
Dobra czas na zadania z matematyki nikt za mnie raczej nie zda matury.
Mam teraz cześć II - logarytmy przewidziany czas na zrealizowanie 4 dni a ogólnie kurs liczy 14 części na 4 miesiące materiał wyrobię się a jeszcze poproszę o kilka lekcji syna 29 lat pana woźnego z którym w gimnazjum się uczyłem trochę w domu. Bo 5 miesięcy do matury zostały jednak a niedługo święta są. Przepraszam wiem tak tylko z ciekawości.
piąty raz już idzie do książek maturalnych
bo do matury 5 miesięcy
JAJA jak berety m... w... T.....
bo do matury 5 miesięcy
JAJA jak berety m... w... T.....
No bez takich proszę zaraz będzie mi jeszcze przykłady pisać co za niesforna kobieta.
torsan spoko dlaczego tak uważasz ? A który według ciebie dział jest trudny bo np. równia kwadratowe opanowałem do perfekcji wręcz z deltą.
Zaraz wzór tylko poszukam z tablicy którą dostaje maturzysta.
torsan log 2z 2 = 1
krasnalek
a w nocy otrzymał propozycję pracy
on myśli, że jak zda maturę, to wszyscy czekają żeby go zatrudnić
2 204 481. zloty 2014-12-04 (00:33) złoty sen
Krzysztof C, nie zaczepiaj krzysia,,,,,,,,,,,, jak nie masz pracy to przyjedź do mnie u mnie jest praca od zaraz
2 204 490. zloty 2014-12-04 (00:43) złoty sen
KRZYSZTOF C normalna praca jak wszędzie po 8 g. ale zarobki takie jak na zachodzie 4.ooo\mies.
a w nocy otrzymał propozycję pracy
on myśli, że jak zda maturę, to wszyscy czekają żeby go zatrudnić
Krzysztof C, nie zaczepiaj krzysia,,,,,,,,,,,, jak nie masz pracy to przyjedź do mnie u mnie jest praca od zaraz
KRZYSZTOF C normalna praca jak wszędzie po 8 g. ale zarobki takie jak na zachodzie 4.ooo\mies.
emeryt ja też szukam pracy może mi coś znajdziesz dziś wysłałam 16 CV i dzwoniłam jak durna po wszystkich co znalazłam nr, jak na razie dupa z tyłu
krasnalak
wpisz Białystok zatrudnię
i kliknij szukam
może coś znajdziesz dla siebie
wpisz Białystok zatrudnię
i kliknij szukam
może coś znajdziesz dla siebie
log1/3z81=-3 dobrze panie nauczycielu ? A emeryt jaka to praca i gdzie ona jest ?
krzysztof c
nie czytałeś w nocy ???? to przeczytaj
nie czytałeś w nocy ???? to przeczytaj
Jak co zawsze mogę za około bo gdzieś tak wychodzi za 25 groszy za sztukę zrobienia filcaki robić w zakładzie około 500 m od naszego domu mój kolega tez tam około 2 miesiące pracuje a teraz do świąt będą wszystkie soboty i niedziele robić ale za to potem wolne będą mieć Wigilię i dalej. A za niedzielę 100 zł ekstra szef daje. Tak na zebraniu ustalili z pracownikami z jeszcze pewnie swoją wigilię zrobią tam.
torsan do 4 a co ? A.e tam do -4 będzie pomyliło mi się.