Wpisy 2 204 835 – 2 204 934
4 grudnia 2014 16:52 → 4 grudnia 2014 17:38, 100 wpisów
Matura chcę ją zdobyć a wy jak chcecie mi pomóc i żebym więcej tu nie pisał o nie wam to napiszcie aby mi w końcu papier wystawili że zdałem w końcu 4 podejście niech nie katują mnie już więcej.
A krzysiowi i tak nie wypłacę bo leń i obibok nawet porządnego skalniaka nie umie zklecić
jest gitara tylko trochę chłodno ale przy piecu jest bardzo dobrze
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
ja zawsze lubiłam siedzieć przy piecu kaflowym tak cieplutko było
to jeszcze sa w blokach piece kaflowe Krasnalku?
witam
Żartuje ale zobaczcie jednak prawo jazdy zdałem za 3 razem a pisemny za 1, szkolę Technikum Agrobiznesu i Technika Agrobiznesu za 3 podejściem egzamin praktyczny bo pisemny za 1 tylko egzaminu tej szkoły Policealnej Administracji pisemny 36% a praktyczny 54% tylko że byliśmy według nowej podstawy i nowy egzamin ze spisu spraw choć niektórzy się bali że nie umieją i nie zdadzą a zdali jakoś dziwne ? Na koniec szkoły średniej miałem średnią 3,71 a Policealnego 3,5 na egzaminie gimnazjalnym część humanistyczna 19/100 punktów a matematyczno-przyrodnicza 21/100 a koniec podstawowej szkoły 25/40. A wracając do matury do z ustnego języka polskiego 65%, teraz pisemnego 21%, matematyka 22%, jeżyk niemiecki 66% ustny 53% i dodatkowy geografia 34%. Czy jednak coś tam osiągnąłem do jasnej ciasnej do cholery niektórzy nawet tego nie są w stanie osiągnąć ale niektórym ludziom zawsze mało i mało ciągle.
i centralny i kaflowy i gazowy tak zabezpieczenie musi być jak będzie minus 36
Falconholy nie jak byłam dzieckiem to mieszkałam w małym drewnianym domku za B-stokiem
Totalizatorku Kochany
może coś w Łodzi wylosujesz na Strykowskiej
mam 8 mini i 4 lotto+
może coś w Łodzi wylosujesz na Strykowskiej
mam 8 mini i 4 lotto+
4 podejście maturalne sonda uda się czy nie pisać proszę tak lub nie ? Wyniki o godzinie 22:00 to start.
krzysztof c Ty się do nauki bierz a nie tu siedzisz przed kompem
Ja również strajkuję i nie gram od jakiegoś czasu choć pokuszę miałem dzisiaj ale powiedziałem sobie nie trzeba mieć twardą wolę. do odwołania.
Przeszperam tak jakoś mnie naszło z tym pisaniem znowu.
dajcie spokój krzysztofowi c on i ta nie wie co robić tak na dobrą sprawę jest zdezorientowany
Zdam ta maturę czy nie proste prawda pytanie ?
mala drewniana izolatka w Choroszczy Krasnalku?
leh czyli co mam począć w jakim kierunku iść aby na prostą wyjść ? Aha i z konsolą znowu problem jest niestety niby gra ale nie wiem dlaczego z pamięci flash nie chcę mi wskoczyć na dysk twardego który kupiłem i włożyłem a ponad 200 zł kosztował bo miejsca nie mam na wewnętrznej pamięci tyle aby wgrać a tam 500 GB co mam zrobić ?
wujku 74 za co ta żółta kartka ?
Przecież ja tak się staram.
Do matury czy do jakiegoś turnieju na pegazusach się przygotowujesz?
Krasnalka hmm to juz nie bede zgadywal
wujek srujek dlaczego ty tak się denerwójek ? te twoje żyłki filozoficzne ci wyłażą i to ci na zdrowie nie wyjdzie !!!!
Krzys w tetrisa cisnie na 5 miejscu byl ostatnio w Polsce
Ale mnie ciśnie o kurde.
O jeny twrwutrwuaoooooa.
Ja w takie coś nie gram dobra kiedyś u kuzyna u sobie potem w tibię gram dość długo pamiętam i CS nawet turnieje są słyszałem. A teraz wybaczcie idę na klopa bo ciśnie pyda.
o prosze pogratulowac wujku
O jakiej grze mówicie ? A w tibię albo CS grał ktoś z was ?
skoro nalegasz Krasnalku to zzzz Sokolki?
hmmm a moze Wasilkow?
Krzusu i z tego maturę zdajesz?
To już masz miejsce na kilku uniwersytetach
najbliższy pewnie będzie pośredniak
To już masz miejsce na kilku uniwersytetach
najbliższy pewnie będzie pośredniak
krzysztof c >> porozmawiaj z nauczycielką żeby tobie doradziła ? a tutaj dorady nie znajdziesz większość to filozofy
czyli wygram dzis w lotto
Ja na sołtysa wystartuje teraz a za 4 lata na wójta i Radnego Gminy. Ale zna się ktoś z was na konsolach naprawdę pytam ?
hmm na konsolach trzeba bylo mowic wczesniej jakies 18 lat temu jak mialem Play-a 1 oddal bym ci teraz cos bys tam poskladal z dwoch
Pomożecie mi napisać rymowankę ?
Krasna...
Nie śmiej się z chłopaka bo matury niezda i zostanie tylko sołtysem
Nie śmiej się z chłopaka bo matury niezda i zostanie tylko sołtysem
matury nie trzeba zeby zostac prezydentem a co dopiero poslem
ja mam jeszcze w piwnicy Comodora i Atari mogę sprzedać jako zabytek
Mały Głód i Newton nie opanują Imagifsery. Jednak to nie koniec! Ułóżcie (maksymalnie 3-zdaniową) i wpiszcie w komentarzu pod tym postem rymowankę, która podsumuje triumf drużyny Sackboya.
krasnalek
a wię kolejny wieczór, gdzie na pierwszym miejscu jest
konsola
potem
matura po raz czwarty, jest się z czego chwalić
a potem darmowa praca u wujka
a wię kolejny wieczór, gdzie na pierwszym miejscu jest
konsola
potem
matura po raz czwarty, jest się z czego chwalić
a potem darmowa praca u wujka
Czyli mogę w przyszłorocznym wyborach wystartować cna posła jak będę należeć do jakieś partii ?
emeryt piekna rymowanka
Tu altana tam ogródek
zapiernicza krasnoludek
dokont lecisz mój malutki
spadaj ośle szukam wódki
zapiernicza krasnoludek
dokont lecisz mój malutki
spadaj ośle szukam wódki