Wpisy 2 204 805 – 2 204 904
4 grudnia 2014 16:30 → 4 grudnia 2014 17:23, 100 wpisów
Krasnalka...
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nieszczęśnik jest... jeden, druga osoba jest zaradna...
Krzysiooo..CC ...spokojnieee panie mam teraz 50 procent problem i szczeście i nieszczescie ..teraz ty jesteś nowy człowiekiem bedziesz nastepnie jak twój tatusku miał nosić twój problem
Krzysio...
krzysio a znasz się na konsolach PS3 bo problem mam mały ? Nie nie dostałem krasnalku ale na w święta ta z 50-100 zł pewnie. A potem, spytałem się w bibliotece czy na staż by mnie nie wzięli a pani powiedział że jest taka możliwość ale to muszę z panem co pierwszym razem o staż rozmawiałem porozmawiać i może po tej pracy interwencyjnej się tam dostanę ? A pytanie już zadałem na bezpłatnej poradzie ciekawe kiedy otrzymam odpowiedz ? Tak tak wszystkim Barbarom wszystkiego najlepszego z okazji imienin zdrowia, szczęścia i pomyślności a przede wszystkim wysokich wygranych choć ja od jakiegoś czasu nie gram. A i teraz wójtem jest pan od którego właśnie tej wujek startował i znają się bardzo dobrze to może jakiegoś pracę znajdzie mi i pomoże albo staż w urzędzie gminy jutro muszę o tym powiedzieć wujkowi. Miał w swoim programie na spotkaniu z tatą na którym byłem że będzie praca dla osób młodych aby nie musieli wyjeżdżać w naszej gminie i ściągani nowi inwestorzy.
Widzę nie wizę pomyłka od szybkiego pisania w poprzednim wpisie u góry.
NIE !!! I co zrobię ?
Nie !!! jeszcze.
Na darmowym stażu na pewno nie.
Bo nie mam dla mnie roboty tam rozumujesz takie żeby miał płacić mi ale nie poszedłem do pracy np. filcaków robienia po praca na 3 zmiany a do matury bym nie miał czasu przygotować się dobrze kapujesz ? Jeszcze zdążę tam do roboty.
Tak z urzędu pracy dobra ja spadam do nauki i robienia zadań z matematyki bo matura za 5 miesięcy o cholera jasna jak ten czas leci.
Potem będę.
krasnalka >> czy dzisiaj grasz jeśli tak nie pewnie mini i to na 100%
Dobra dobra daj spokój ok ? Ty już wszystko wiesz co będzie a ja nawet się modlę do Św Jana Pawła o zdrowie dla rodziny, zdania matury i egzaminu zawodowego i zdrowie Kubicy aby wrócił do F1.
Matura chcę ją zdobyć a wy jak chcecie mi pomóc i żebym więcej tu nie pisał o nie wam to napiszcie aby mi w końcu papier wystawili że zdałem w końcu 4 podejście niech nie katują mnie już więcej.
A krzysiowi i tak nie wypłacę bo leń i obibok nawet porządnego skalniaka nie umie zklecić
jest gitara tylko trochę chłodno ale przy piecu jest bardzo dobrze
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
jeśli chodzi o granie to strajk nie gram
ja zawsze lubiłam siedzieć przy piecu kaflowym tak cieplutko było
to jeszcze sa w blokach piece kaflowe Krasnalku?
witam
Żartuje ale zobaczcie jednak prawo jazdy zdałem za 3 razem a pisemny za 1, szkolę Technikum Agrobiznesu i Technika Agrobiznesu za 3 podejściem egzamin praktyczny bo pisemny za 1 tylko egzaminu tej szkoły Policealnej Administracji pisemny 36% a praktyczny 54% tylko że byliśmy według nowej podstawy i nowy egzamin ze spisu spraw choć niektórzy się bali że nie umieją i nie zdadzą a zdali jakoś dziwne ? Na koniec szkoły średniej miałem średnią 3,71 a Policealnego 3,5 na egzaminie gimnazjalnym część humanistyczna 19/100 punktów a matematyczno-przyrodnicza 21/100 a koniec podstawowej szkoły 25/40. A wracając do matury do z ustnego języka polskiego 65%, teraz pisemnego 21%, matematyka 22%, jeżyk niemiecki 66% ustny 53% i dodatkowy geografia 34%. Czy jednak coś tam osiągnąłem do jasnej ciasnej do cholery niektórzy nawet tego nie są w stanie osiągnąć ale niektórym ludziom zawsze mało i mało ciągle.
i centralny i kaflowy i gazowy tak zabezpieczenie musi być jak będzie minus 36
Falconholy nie jak byłam dzieckiem to mieszkałam w małym drewnianym domku za B-stokiem
Totalizatorku Kochany
może coś w Łodzi wylosujesz na Strykowskiej
mam 8 mini i 4 lotto+
może coś w Łodzi wylosujesz na Strykowskiej
mam 8 mini i 4 lotto+
4 podejście maturalne sonda uda się czy nie pisać proszę tak lub nie ? Wyniki o godzinie 22:00 to start.
krzysztof c Ty się do nauki bierz a nie tu siedzisz przed kompem
Ja również strajkuję i nie gram od jakiegoś czasu choć pokuszę miałem dzisiaj ale powiedziałem sobie nie trzeba mieć twardą wolę. do odwołania.
Przeszperam tak jakoś mnie naszło z tym pisaniem znowu.
dajcie spokój krzysztofowi c on i ta nie wie co robić tak na dobrą sprawę jest zdezorientowany
Zdam ta maturę czy nie proste prawda pytanie ?
mala drewniana izolatka w Choroszczy Krasnalku?
leh czyli co mam począć w jakim kierunku iść aby na prostą wyjść ? Aha i z konsolą znowu problem jest niestety niby gra ale nie wiem dlaczego z pamięci flash nie chcę mi wskoczyć na dysk twardego który kupiłem i włożyłem a ponad 200 zł kosztował bo miejsca nie mam na wewnętrznej pamięci tyle aby wgrać a tam 500 GB co mam zrobić ?
wujku 74 za co ta żółta kartka ?
Przecież ja tak się staram.
Do matury czy do jakiegoś turnieju na pegazusach się przygotowujesz?
Krasnalka hmm to juz nie bede zgadywal
wujek srujek dlaczego ty tak się denerwójek ? te twoje żyłki filozoficzne ci wyłażą i to ci na zdrowie nie wyjdzie !!!!
Krzys w tetrisa cisnie na 5 miejscu byl ostatnio w Polsce
Ale mnie ciśnie o kurde.
O jeny twrwutrwuaoooooa.
Ja w takie coś nie gram dobra kiedyś u kuzyna u sobie potem w tibię gram dość długo pamiętam i CS nawet turnieje są słyszałem. A teraz wybaczcie idę na klopa bo ciśnie pyda.
o prosze pogratulowac wujku
O jakiej grze mówicie ? A w tibię albo CS grał ktoś z was ?
skoro nalegasz Krasnalku to zzzz Sokolki?
hmmm a moze Wasilkow?
Krzusu i z tego maturę zdajesz?
To już masz miejsce na kilku uniwersytetach
najbliższy pewnie będzie pośredniak
To już masz miejsce na kilku uniwersytetach
najbliższy pewnie będzie pośredniak
krzysztof c >> porozmawiaj z nauczycielką żeby tobie doradziła ? a tutaj dorady nie znajdziesz większość to filozofy
czyli wygram dzis w lotto