Wpisy 2 200 484 – 2 200 583
30 listopada 2014 09:42 → 30 listopada 2014 11:38, 100 wpisów
ja szybciutko obiadek podgotuje i trzeba na cmentarz wode z wazonów powylewać bo może je porozrywać jak przyjdzie silniejszy mrozik
ja wczoraj nie wysłałam bo w żb była awaria ,to zaoszczędziłam na dzisiejsze granie/
no Krasnalka może troszkę u nas nie ma takich przymrozków jak u Ciebie ale trzeba to iść zrobić
u nas w bloku od rana pies ujada u sąsiadów pewnie coś się stanie (złego)
Achtung: Uwaga:
Nie odpalajcie autka w ZAMKNIĘTYM GARAZU. 2 dziewczyny na Podlasiu zatruły się spalinami, a 2 osoby uratowano.. .
Nie odpalajcie autka w ZAMKNIĘTYM GARAZU. 2 dziewczyny na Podlasiu zatruły się spalinami, a 2 osoby uratowano.. .
--->> miejscowość Biebrza:4 osoby siedziały w samochodzie.. .
Dusia...
dusia ostatnio wył jakieś trzy lata temu i się okazało że sąsiadki córka ma raka piersi
Pies szczeka i wyje do księżyca to będzie nieszczęście. - Wycie odziedziczył pies po swoim przodku wilku, który w ten sposób porozumiewał się ze swoją gromadą. Pies nie wyje do księżyca, tylko silne światło księżyca wyzwala w nim instynktownie odwieczny pociąg do polującej gromady, którą w księżycowe noce oczekiwał bogate łupy.
Za rzadko jest wypuszczany, za długo siedzi w kojcu. Na starośc doskwiera mu samotnosc i się żali. A zabobony ,ze wycie psa oznaczas czyjąś smierc byly modne w średniowieczu. Ale, widać nie wszędzie jest XXI wiek.....
pies to mądra gadzina wie lub wyczuwa jak ktoś jest chory ,wiem bo miałam i on nie opuszcza tej osoby tylko przy niej siedzi/waruje/
Nie ma czegoś takiego jak pech czy szczęście. Twoi rodzice nie potrafią wymyślić lepszej wymówki. Pies może czuć się osamotniony, albo po prostu woła tak do swoich psich towarzyszy w okolicy. Idź z nim wieczorem na długi spacer albo pobiegać by się zmęczył i od razu zaśnie
J-23 jak mieszkałam z rodzicami i z babcią to zawsze mieliśmy psa i na kilka dni przed śmiercią babci pies wył i zachowywał się bardzo dziwnie ,nie chciał pić i jeść i wył jak jakiś dziki . Jak babcia zmarła to nie wyszedł z budy do puki trumna stała w domu
Krasna...
Jak będziesz się tak denerwować
Zobaczymy jakie będzie serduszko i ciśnienie
Jak będziesz się tak denerwować
Zobaczymy jakie będzie serduszko i ciśnienie
krasnalek
jak moj tata zmarl, to pies przez 3 dni wyl jak wsciekly, u sasiadow obecnie tez wyje, ze nie moge juz tego sluchac
jak moj tata zmarl, to pies przez 3 dni wyl jak wsciekly, u sasiadow obecnie tez wyje, ze nie moge juz tego sluchac
Krasna....
Wieczór ąndrzejkowy słowiańska noc wróżb i czarów
Sny mogą się spełnić
Wieczór ąndrzejkowy słowiańska noc wróżb i czarów
Sny mogą się spełnić
marek33
daj spokoj, pies jak wyje to jest niezbyt ciekawe dla ucha
daj spokoj, pies jak wyje to jest niezbyt ciekawe dla ucha
marek 33 >> ty łoksie leżałeś do tej godziny i pewnie wszystkie numerki ci się wyśniły ? dawaj pewniaki jeśli nie podasz to znaczy że jesteś taki sam filozof jak ,j-23,
Liczba dnia: -17.
Taką temperaturę zanotowano dzisiaj w Białymstoku przy powierzchni ziemi...
------------------------------------------------------
Taką temperaturę zanotowano dzisiaj w Białymstoku przy powierzchni ziemi...
------------------------------------------------------
Agatko
Zwierzęta mają 7 zmysł mogą przewidzieć wszystkie złe sprawy które nas mogą czekać nawet i koniec naszego istnienia .
Ale pod jednym warunkiem muszą kochać swojego pana
Zwierzęta mają 7 zmysł mogą przewidzieć wszystkie złe sprawy które nas mogą czekać nawet i koniec naszego istnienia .
Ale pod jednym warunkiem muszą kochać swojego pana
Wedruś ciekaw jestem gdzie oni to mierzą pewnie na jakiejś łące
Pewnie temperaturę zmierzyli na... lotnisku, bo tam muszą taką mierzyć...
Wedruś to wszystko jasne bo tam jest straszne pustkowie i nic w koło nie ma
Krasna ,..
To o 3 mogłaś mierzyć temperature jak ty używałaś innych termometrów
To o 3 mogłaś mierzyć temperature jak ty używałaś innych termometrów
mam dwa termometry i każdy pokazuje coś innego jest różnica około jednego stopnia
Hej
krasnalek
lech
marek
lech
marek