Wpisy 2 200 015 – 2 200 114
29 listopada 2014 20:59 → 29 listopada 2014 21:42, 100 wpisów
krzysztof c zaproś na Wigilię tylko niech się przebierze w czerwony kostium
krzysztof c po co do świąt czekać ,pisz do Mikołaja to Ci 6 grudnia przyniesie
krasnalku czyli na czerwonego kapturka mam rozumieć aha. Tylko ciekawe co rodzice by powiedzieli wtedy jak by nas w pokoju nakryli. No co bym miał powiedzieć o to moja koleżanka ?
krzysztof c pod choinkę niech wejdzie i z karteczką że to tobie bo Ci ojciec zabierze
Agnieszko byłem z rodzicami w mieście tata z targowiska kupił mi buty zimowe bo stare się rozlatywały a miałem kilka sezonów chyba z 7 potem jeszcze garnitur ze spodniami dał 350 zł plus czapkę, kalesony i slipy wszystko na Św Mikołaja od taty kochanego dziękuje tato. Aten garnitur z tych modnych bo chciałem z dwom rozcięciami z tyłu będzie na maturę, poprawkowy egzamin zawodowy Technika Agrobiznesu i komunię kuzyna. Żyła był 24 niestety i tylko on się zakwalifikował do 30 reszta bardzo słabo. A i dwa upadki były Słoweńca i Niemca.
Pani Iwon co mi ojciec zabierze panienkę ?
Też muszę coś tatuśkowi i mamuśce kupić może doradźcie co ?
Iwono.
Witam wszystkich
Z ta panienką to panowie chyba głupi pomysł co ?
Krzysztof jak ładną dupencje przyprowadzisz to kto wie
Wypraszam sobie on ma moją mamę wiesz co on nie jest typem takie człowieka pani Iwono.
Agnieszka
Krasnalka
Krzysztof C
Krasnalka
Krzysztof C
krzysztof c a co ty jakiś ostatni żeby za seks płacić,zakładaj nowe buty i gajerek i jeszcze coś wyrwiesz do Świąt.
Ale o jakiej panice masz na myśli i do czego ?
Krzysztof po pierwsze to ja nie jestem pani Iwona a po drugie ja tylko żartowałem z tą dupą
Ja nie z tym Agnieszko ładną dziewczynę na kasie w TESCO widziałem około miesiąca temu w mieście jak byłem próbki do badania zawiść. Naprawdę ładna na kasie około 18 lat blondynka z tyłu ciemniejsze włosy trochę, szczupła około 58 kg, ładna twarz.
Krzysztof w życiu nie bierz wszystkiego na poważnie
No właśnie ojciec też tak mi mówi i całe życie mam trochę z tym problem właśnie.
dotam ciepłe stringi
I co mam jej powiedzieć jak będzie na kasie ?
No widzisz wystarczy tylko chcieć,następnym razem kup kawę czekoladki ,jak nabije na kasie zapłać daj dziewczynie i zapytaj kiedy możesz wpaść na tą kawę.
Dobra nie macie innego zajęcia ja muszę do nauki matematyki wracać a na głupoty i rozrywki jeszcze przyjdzie czas. http://www.matemaks.pl/playlista.php?id=81
matematyka nie zając,a dziewczyna jak fajna to trzeba już ...
Marek G
Ale do TESCO mam około 16 km.
Może 17 nawet ?
A o 22:00 walka mam być Chisora vs Fury waga ciężka na kogo stawiacie chyba Fury wygra ?
Toć skuter mam może da się podwiesić ?
Marku dzięki zaraz zobaczę ale niestety dziś już nie odpiszę do ciebie jak już to jutro
No wiem ale u mnie zawsze rodzice tak dziewczyna ale co potem muszę najpierw skończyć szkołę zdobyć pracę a potem dopiero dziewczyny szukać bo ona też będzie miała potrzeby a takiego gołodupca kopnie w dupę bo tak pewnie by było.
Multi multi plus 1984. Dzisiaj zaświeci słoneczko. Baw się dobrze.
Mój skuter ma blokady a w ogóle ja szybko nie jeżdżę czy to skuterem czy samochodem. Mój skuter maksymalnie 50 km/h poleci a samochodem to tak z 80 maksymalnie jeżdżę na ogół.
Marku jutro dam znać na @ dzięki i wzajemnie
myśl pozytywnie nie wszystkie materialistki,dla niektórych ważnę są uczucia i obyś taką spotkał
Dziękuje.
Krzysioo ...ja dawno jechałem motor Emzeta 250 ..maksymalna 120 KM
Aha akurat a tu czołg mi jedzie ?
Dzwoni Janek z Polski do Saszy do Irkucka
- cześ Sasza,słuchaj słyszałem dzisiaj rano w telewizji że tam u was w Irkucku jest minus 60 stopni mrozu to prawda?
- a skąd jakie minus 60 stponi
- no ale Sasza mówili że u was minus 60
- no mówięc ci Janek że nie, najwyżej jakieś minus 30 stopni
- no ale Sasza tą wiadomość podały poważne rosyjskie stacje telewizyjne, no przecież by nie kłamały,
mówili że jest minus 60 stopni
ooo aaaa może i na dworzu to jest i z minus 60 stopni
W jednym z moskiewskich przedszkoli pani pyta dzieci:
W jakim kraju dzieci mają najładniejsze zabawki?
W Rosji odpowiadają chórem dzieci.
A w jakim kraju dzieci mają najładniejsze ubranka?
W Rosji znów odpowiadają dzieci.
A w jakim kraju żyją najbardziej szczęśliwi ludzie?
W Rosji jeszcze raz odpowiadają dzieci.
Nagle nauczycielka zauważa, że jedno z dzieci stoi w kącie i płacze.
Wowa, dlaczego płaczesz?
Bo ja tak bardzo chciałbym mieszkać w Rosji!...
Ile lat dostałeś? pytają się więźniowie łagru nowego współwięźnia.
15 lat.
A za co?
Za nic.
Nie kłam, za nic dawali 10
Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada NOWY Ruski obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty.
- Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska
Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu.
Rosjanin uśmiecha się cynicznie.
Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym.
Po czym poznać Rosjanina w Ameryce?
Przychodzi na walki kogutów z kaczką.
Po czym poznać, że są tam również Włosi?
Stawiają na kaczkę.
Po czym poznać, że jest tam mafia?
Kaczka wygrywa
- cześ Sasza,słuchaj słyszałem dzisiaj rano w telewizji że tam u was w Irkucku jest minus 60 stopni mrozu to prawda?
- a skąd jakie minus 60 stponi
- no ale Sasza mówili że u was minus 60
- no mówięc ci Janek że nie, najwyżej jakieś minus 30 stopni
- no ale Sasza tą wiadomość podały poważne rosyjskie stacje telewizyjne, no przecież by nie kłamały,
mówili że jest minus 60 stopni
ooo aaaa może i na dworzu to jest i z minus 60 stopni
W jednym z moskiewskich przedszkoli pani pyta dzieci:
W jakim kraju dzieci mają najładniejsze zabawki?
W Rosji odpowiadają chórem dzieci.
A w jakim kraju dzieci mają najładniejsze ubranka?
W Rosji znów odpowiadają dzieci.
A w jakim kraju żyją najbardziej szczęśliwi ludzie?
W Rosji jeszcze raz odpowiadają dzieci.
Nagle nauczycielka zauważa, że jedno z dzieci stoi w kącie i płacze.
Wowa, dlaczego płaczesz?
Bo ja tak bardzo chciałbym mieszkać w Rosji!...
Ile lat dostałeś? pytają się więźniowie łagru nowego współwięźnia.
15 lat.
A za co?
Za nic.
Nie kłam, za nic dawali 10
Majorka, lotnisko. Z samolotu wysiada NOWY Ruski obwieszony złotem i pilnowany przez dwóch goryli. Na ramieniu niesie narty.
- Przepraszam ale szanowny pan chyba się pomylił - zwraca mu uwagę pracownik lotniska
Tu u nas, na Majorce, jest gorąco, tu nie ma śniegu.
Rosjanin uśmiecha się cynicznie.
Spakojno, grażdanin, mój śnieg przyleci następnym.
Po czym poznać Rosjanina w Ameryce?
Przychodzi na walki kogutów z kaczką.
Po czym poznać, że są tam również Włosi?
Stawiają na kaczkę.
Po czym poznać, że jest tam mafia?
Kaczka wygrywa
Ja już także uciekam życzę wszystkim wysokich wygranych dobranoc .
Mój skuter do Keeway Goccia z 2011 roku 4100 zł daliśmy za niego. Tylko od ciula pali paliwa sprawdzałem to wyszło aż niemożliwe 5/100 l około co źle mam coś ustawione ? Znaczy muszę jechać blokady zdjąć choć za dużo km też nie zrobiłem około 1340 w ponad 3 lata bo nie było aż gdzie zrobić więcej. W tym sklepie gdzie był kupiony za zdjęcie blokad 150 zł skasują czyli co zrobią co wymienią i ile będzie wtedy mocniejszy i ile wtedy pójdzie ?
5/100 mój skuter pali dlaczego co ?
Keeway Goccia podajcie możliwe przyczyny ?
Syn Krasnalka: Ten motor to dwusów?? Jeśli tak to masz zwykły skuterek 50tkę że tak to ujmę a one zawsze palą około 5l na 100km. A co do blokady prędkości to lepiej się tym nie baw bo jak Ciebie zatrzymają i zobaczą że jest odblokowany to masz mandacik, utratę prawka jeśli takowe posiadasz oraz zabierają Twoją zabaweczkę.
Dobry Wieczór
rzutem na taśmę zdążylam na losowanie
wszystkich obecnych i powodzenia
rzutem na taśmę zdążylam na losowanie
wszystkich obecnych i powodzenia