Wpisy 219 979 – 220 078
3 lutego 2011 18:44 → 3 lutego 2011 20:59, 100 wpisów
Blondynka zwierza się:
- Nie wiem co w tamtych czasach kobiety widziały w mężczyznach?
- W tamtych czasach, to znaczy kiedy?
- Zanim wynaleziono pieniądze..
- Nie wiem co w tamtych czasach kobiety widziały w mężczyznach?
- W tamtych czasach, to znaczy kiedy?
- Zanim wynaleziono pieniądze..

219952. status hefajstos 2011-02-03 (18:36)home k/Żar
Witaj kasika>
Witaj kasika>
a po pracy puscilem multi i keno i mialem 4/5 w keno i 3/4 w multi .
kasika masz wszystkie słowa które działają na czacie:
brawo, calus, cwaniak, diabelek, dobani2, faja, gafa, heej, hug, hura, jezyk2, kawa, klaps, klotnia, krzywy, kwasny, kwiatuszek, lol, money, mruga, muzyka, nonono, ok, okok, palacz, piwo, placze, prezent, prosi, puknijsie, sciana, smutny, spoko, spox, szampan, uczen, uscisk, usmiech, usta, wow, wsciekly, zeby, ziew, zniesmaczony, zolta_kartka
brawo, calus, cwaniak, diabelek, dobani2, faja, gafa, heej, hug, hura, jezyk2, kawa, klaps, klotnia, krzywy, kwasny, kwiatuszek, lol, money, mruga, muzyka, nonono, ok, okok, palacz, piwo, placze, prezent, prosi, puknijsie, sciana, smutny, spoko, spox, szampan, uczen, uscisk, usmiech, usta, wow, wsciekly, zeby, ziew, zniesmaczony, zolta_kartka
Dawno tu nie zaglądałam ale widzę,że wszystko jest ok. stronka pięknie działa.Wysokich wygranych życzę.

pisze tu i tam i jstem obecy wciąz jak sprawca wielu...ale nie ciąż 

moze byc wygranych ,. bo klienci mowia ze jak ja im puszczam lotka to oni wygrywaja.
moje liczby sa lepsze bo po chlorze je widzialem. moje to pewniaki na najblizsze 100 losowan. napewno w ktoryms wpadna.
Wszystkie rybki śpią w jeziorze ciura.... lalala
Moja liczba wpaść nie może ciura......lalllalal.
Moja liczba wpaść nie może ciura......lalllalal.

powinieneś siedzieć lub porozmawiać z kimś bliskim wypłakać się w mankiet to trochę pomaga nie pozwala zwariować
witam, pora sprawdzić sieci z południa

Dzisiaj była mała awaria w wyświetlaniu obecnych typów w tabelach rankingowych. Problem naprawiono. Jeśli jeszcze ktoś zauważy jakikolwiek błąd/problem, to proszę zgłaszać. Pozdrawiam
aloha, żżżżżzyczęęęę sobie 5/5 w mini sory za egoizm,ale jak każdy gram żeby wygrać.

ja życzę każdemu żeby wygrał tyle i utopił w lotto,i na pewno rano będziemy happy.

hartge

mojeeee oczyyyyyyy