Wpisy 2 199 415 – 2 199 514
28 listopada 2014 21:51 → 29 listopada 2014 01:24, 100 wpisów
torsan dzisiaj w plecy z jastrzębiem,a w niedziele będzie z UNIĄ do tyłu
Yotaa...wszystko lipa nic nie idzie złapać ty nie mozesz ja tez moze trafić ..i no oczywisści3 nic i teraz uciekam ... i baaj....
drapek: Twoja rekordowa wygrana? Ręce się trzęsły, fajnie się oglądało wyniki ?
drapek: Twoje trafienie 7/10 w typowaniach na stronie jest najlepszym dowodem
Drapek
ZNOWU KICHA KOMPLETNY KOTLET KLOPS WY TEESIAKI ZBÓJE-NIC WE WSZYSTKIE GRY
to moja najwyższa wygrana w grze mm, a losowania nie oglądałem, a ręce się trzęsły jak sprawdzałem liczby; powiem tyle że liczb nie ukradłem - tym razem sobie zawdzięczam wygraną
Witam Pasko mam prosbe chodzi o oto że jak chcem typowac lub na czacie to wpisuje swoj Nick i loguje się automatycznie i wyskakuje nieprawidlowe haslo więc skasuje haslo wpisuje nowe bo zmienilem jest Ok Sądze że zapamiętlo te stare haslo a nowego nie Możesz to zmienic jak będe się logowal pojawiło się te nowe haslo żeby ręcznie nie wpisywać
pasko...tu 300 osób typują razy 20 zestawów koszt 50 zł =15,tysiaki real ..ale ty nie moze grac to jest biurokacja..
jeszcze raz serdeczne dziękiemocje opadły, ręce się przestały trząść ino skąd jolka jutro tyle kasy weźmie
drapek jeszcze raz
weszłam zobaczyłam i w moim przypadku wyprawa do kolektury była bez sensu
a teraz żegnam towarzystwo idę
weszłam zobaczyłam i w moim przypadku wyprawa do kolektury była bez sensu
a teraz żegnam towarzystwo idę
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
medea dzięki; cieszę się niesamowicie i teraz trzeba zrobić krok na 8/9 a potem na 9/9+
drapek Gratulacje .Ale muszę to napisać wygrałeś 900 zł i będziesz jeszcze bardziej grał i wciągniesz się na maxa a oddasz Totalizatorowi nie skończenie dużo więcej.Przykre ale Bardzo Prawdziwe.A porażka w następnej grze Multi będzie jeszcze gorzej smakować.
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 197 713,00 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 700 000 zł
Dobry wieczór wam ja przed chwilą robiłem zadania z matematyki a wczoraj byłem w przedszkolu wujka na korepetycjach i pani dyrektor z język angielskiego liczy sobie 25 zł na godzinę. Co czwartek fajna pani od Angielskiego przyjeżdża uczyć dzieciaczki około 27 lat ale nie wiem jak do niej zagadać żeby na głupka nie wyjść ? Znaczy w sensie nawet mi się spodobała.
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
nino zazwyczaj gram 2 zakłady na jedno los. ; jeden z plusem, drugi bez i ta wygrana nic nie zmieni- nie wyślę jutro 20stu zakładów tylko 2 no moze 3
drapek drapciu, fajnie, szkoda,że nie dałes tych własciwych pięciu ..ale super, brawa wielkie
miałam raz 6/10 i 0/6
miałam raz 6/10 i 0/6
http://winninglotterymethod.com/Bywa ze sie przegrywa wiecej ,ale jak ten Lustig - 7-krotny zwyciezca loterii mowi - najwazniejsze to grac odpowiednio do swoich dochodow.I mniej wiecej na zero sie wychodzi z nadzieja ze kiedys ...... Pozdrawiam multipaskowiczow.
Przed chwilą robiłem zadania z matematyki a wczoraj byłem w przedszkolu wujka na korepetycjach i pani dyrektor z język angielskiego liczy sobie 25 zł na godzinę. Co czwartek fajna pani od Angielskiego przyjeżdża uczyć dzieciaczki około 27 lat ale nie wiem jak do niej zagadać żeby na głupka nie wyjść ? Znaczy w sensie nawet mi się spodobała. Co powiecie mi ?
Dusia
Czas spać.Dobranoc.
drapek
Pasko >>>>> dzięki
jocia z mojej 9 tylko 3/9 widze 50-tki zaszalały
<< Dobry Wieczór >>
Wędrowca netowy
Uwaga:
Zima nadchodzi. Białystok - Suwałki już ... 9 stopni MROZU.
Zima nadchodzi. Białystok - Suwałki już ... 9 stopni MROZU.
Dobranoc.
Dawno.. . Byłem tu ...wczoraj, i nawet dzisiaj...
krzysztof c zagadaj co ci szkodzi lowy ci nie urwie a najlepiej po angielsku
Bolek:
AlbinLotto.. .
Szkoda, ze nie wpisałem do typowań mojego niedawnego Testu do Mini.
Było tak: o3, o7, o9, 13, 20, 24, 20, 30, 36, 37, 40.
Wylosowali tak: o3, o9, 20, 35, 36.
Było tak: o3, o7, o9, 13, 20, 24, 20, 30, 36, 37, 40.
Wylosowali tak: o3, o9, 20, 35, 36.
Od 1 grudnia będę wpisywać moje typowania.. .
--------------------------------------------
--------------------------------------------
dusia
Dusia.
Nikogo nie ma, to idę stąd...
Wędrowca netowy
http://www.youtube.com/watch?v=GVwJNg4Wgq4
Memory Barbra Streisand
Memory Barbra Streisand
jocia gdzie ty wyparowałaś ?
jocia
Licz.Gł.-1-?-//1-10-68//1-11-31//1-11-80//1-15-31//1-15-32//1-15-47//1-18-47//L.G.-2-?-//2-10-67//2-10-79//2-15-50//L.G.-7-?-//7-30-53//7-53-80/Gra trwa dalej.
gonzaga,coś mi się zdaje,że na 14ą wylosują większość liczb
małych nie parzystych:1,3,5,7,9,11,13,15,17,21,25,29,33,37,
małych nie parzystych:1,3,5,7,9,11,13,15,17,21,25,29,33,37,
Pora do łóżka,zaczynają się kotłować liczby na lotto,we śnie powinny się ułożyć
Nie mam bladego pojęcia,co może być o 14-tej,ale gdybym musiał,to z Twoich:3,9,11,