Wpisy 2 197 377 – 2 197 476
26 listopada 2014 16:07 → 26 listopada 2014 17:49, 100 wpisów
pewnie bedzie 0/10 ale wpadly mi takie liczby w oko pare trza wywalic ale ktore
wysle 1 zakladzik na 10 liczb
35,26,38,24,73,68,32,16,17,19,12,30,06,09
wysle 1 zakladzik na 10 liczb
35,26,38,24,73,68,32,16,17,19,12,30,06,09
Witam wszystkich
bongolas ty jesteś z Piły ?
Takie pytanie czy ktoś z was wyspecjalizował się (tylko multi)w typowaniu od -1-do -9-.Tylko ten przedział.Podejrzewam że znam odpowiedź ale kto wie!
Cześć całkiem całkiem idzie mi w tym miesiąc typując liczby o żeby chociaż tak realnie było zawsze coś może w pierwszej setce się utrzymam 76 miejsce 341 punktów a wy jesteście zadowoleni z typowań swoich i miejsca ? A tak nawiasem mówiąc jest na stronie zalogowany od i liście typujących gram 03.09.2012 roku czyli roku mojego pierwsza podejścia maturalnego nie udanego zresztą jak pozostałe dwie próby ale wracając do tematu raz byłem w setce w marcu 2013 roku na 52 miejscu z dorobkiem 476 punktów a zawsze chciałem być przynajmniej na koniec miesiąca w najlepszej piątce ale pewnie trudne to będzie.
przepraszam ale muszę już uciekać życzę wysokich wygranych cześć do poklikania
krzysztof, u mnie wygląda to tak - im bardziej sie staram tym gorzej idzie a tera wracam do obiadu
Bongolas..ty to mi sie kojarzysz z nazwy tylko z jednym gościem....klownem Bongo z serialu "Kapitan Sowa na tropie"...
bongolas póżniej będę w kontakcie bo mam jedno pytanie do ciebie a teraz uciekam
Dzisiaj znowu rozpocząłem sezon w FIFIE 2014 od początku czyli mój mój pełen sezon i mam zamiar bo długo już nie grałem sezon przejść moim klubem realem Madryt któremu kibicuję od około 10 lat !!! Na poziomie początkującym w pierwszym meczu z Interem przegrałem 0-1 w drugim wygrałem z Schalke 04 3-0 a trzecim przedsezonowym z Bayerem Leverkusen też wygrana 1-0. Ciekawe jak mi pójdzie sezon ?
A poziom początkujący bo na zawodowcu też grałem i wygrywałem ale dość trudno gole się strzela.
A potem się pomyśli oczywiście nad zakupem FIFY 2015 i innych fajnych gier.
No wspaniale, co za wspaniały młody mężczyzna z tego Krzysztofa niesamowite
jocia o co ci chodzi ?
dziesiątka z przegranej zdrapki czarna perła.
03,07,09,13,24,28,31,32,33,36
03,07,09,13,24,28,31,32,33,36
Pewnie na salonach ,za biurkiem wujta jak zasiądziesz, to tez bedziesz miał konsolę do gier na podorędziu
To już by było 11 liczb.
emerytka 46 3,7 rajczej powinno wyjść dajcie mi jeszcze jedną liczbę pewniaka
zgrywus ...jak tam szcześliwy ty ty ...trafione real czy przygrane real czy czy co
ja mam tak od urodzenia, ale teraz to się skumulowało przez te wszystkie lata
Yota ...krzysztoF C ...przejmuj razem tylko GraC konsolę do gier i kawka ...i to wszystko ..wiecej nie rób zboczersi ..on nie chodzi
Witam wszystkich!.ma ktoś cyferki do "pensyjki" bo wyplata dopiero 10-tego, a Barbórki nie wyplaci bo nie ma pieniędzy ten "mój " szeeef?!
Hej
lewy
zgrywus
zgrywus
Agnieszka
aga tym paluszkiem powinnaś zatknąć sobie jedno uszko, a nie nim wymachiwać
szybko dawać pewniaka ,bo muszę teraz iść grać dziś sama z dziećmi cały wieczór i noc i póżniej już nie będę mogła wyjść
trisetum >>>>> to jest EP dla > jareq08 jest w kryzysie a to wypłata
31,45,56,57,61 kilka pewniakow
albinlotto dzięki puszczam twoją piąteczkę oby była szczęśliwa
Agnieszka dolóż jescze 3 liczby przynajmniej
Agnieszka 12,16, 79
zgrywus figos fagos to ile tych pewniaków wysłałeś ? tylko bez śćiemy
Krasnalek
muszę znależć dobrego pewniaka
krasnalek
Co słychać w Puszczy ?
Oj biedne zubry