Wpisy 2 196 996 – 2 197 095
26 listopada 2014 00:01 → 26 listopada 2014 08:37, 100 wpisów
ostatnio kiepskie wygrane, a /EP nie gram, nie odpowiada mi cena, zasady..itp itd.
Hmm.Historia lubi się powtarzać.Moje typowanie było z wyprzedzeniem.Nic to.,,Finit coronat opus,,-brzmi prawie jak... onegdaj głosił pewien polityk.....A więc zatypowałam z ,,wyprzedzeniem,,(??).-Mam 34 zł.Jest na jutro.-Dobranoc .I dobranoc Gonzaga-za wczoraj.
Wybuch gazu w bloku w Bytomiu.Są ranni.-To do Joci-wszak to Twoje miasto.Przykre-jak zawsze tego typu info.
Mocno mi wychodzi 33 do powtórki, 24 tez wydaje sie dobra, zobaczymy czy :
http://www.youtube.com/watch?v=nFk4VPgga2Q&list=RDemHrsJ93Sr0&index=27
Celine Dion - My Love
Celine Dion - My Love
dzień..dobry..wieczór
jeszcze spi
ło matko ile płaci t.s
za 4/6 --- 114,80 zł znowu
ale mają dwóch lottomilionerów
jeszcze spi
ło matko ile płaci t.s
za 4/6 --- 114,80 zł znowu
ale mają dwóch lottomilionerów
właśnie oglądałam zdjęcia z wybuchu gazu to jest w miechowicach/dzielnicy BYTOMIA/
..u mnie są regularnie w roku kontrole/pomiary szczelności
,pyt.>> co za przyczyna ..?
dusia ok,z.w.
,pyt.>> co za przyczyna ..?
dusia ok,z.w.
Baxter szkody górnicze to inna sprawa/czesto są- taki mocniejszy to 2 tyg temu był-ze szafki w kuchni się pootwierały
..no nie daj Boziu..strach pomyśleć
.żartów nie ma - te tereny są >> ???..
.żartów nie ma - te tereny są >> ???..
ja już jestem przyzwyczajona do tego były i będą nawet jak wszystkie kopalnie polikwidują
..można ...o przyzwyczajeniu..? ..niepewność >> co pod ziemią..? >> zostaje jednak
to podaj jakiegoś pewniaczka może wygram i uciekam stąd /w inne rejony /daleko od kopalni i wody też,bo rzeki też swoje robią zniszczenia
..to na zachód,..tu >>
dusia,zacznę dopiero,ale z tych może coś >> 36,52, 75
dusia,zacznę dopiero,ale z tych może coś >> 36,52, 75
TERAZ młodzi się przenoszą po całym kraju lub za granice starym sie nie chce zaczynać wszystkiego od nowa
dusia,tak zgadza się,ale do zmian też się można szybko przystosować,ale ja np. za granicą >> nie,
byłem>> ..i NIE !!!..za żadną kasę
dusia mykam,mój czas minął
Dariusz
...i do..
byłem>> ..i NIE !!!..za żadną kasę
dusia mykam,mój czas minął
Dariusz
...i do..
Z 14-stu powtórek układów 10/10 jakie podałem w temacie tylko ten jeden układ wypadł 2 razy o 14 w Listopadzie pozostałe wypadały dwa razy o 21:40./77-74-21-40-07-79-37-28-09-46/
Dobry wszystkim,i znowu po 7mln jest 2 mln..rok 2014 pod względem komulacji jest chyba jeszcze gorszy niż 2013
wszystkich witam wygranych i przegranych ja należę do tych drugich
lewy a prawym chcesz???
mi z braku kasy ju z odbija...
witajcie!
krasnalka mam duszności...
ide popaczec w cyferki...moze coś wypatrze...
lewy uważaj dwiema lewymi...