Wpisy 2 196 957 – 2 197 056
25 listopada 2014 21:58 → 26 listopada 2014 07:31, 100 wpisów
Niestety chwilowo TS górą i z ta niewesołą refleksją żegnam się z towarzystwem by udac się
Przepraszam pomyliło mi się byłem na 52 miejscu a teraz 79. A nawet na początki miesiąca prowadziłem przez chwilę byłem liderem bodajże przez trzy dni a kiedyś liderem Lotto za trafienie 5/12 sporo czasu nawet.
Dobranoc i oby w kolejnych losowaniach lepiej wam poszło.
Idę dzisiaj marszałkowską dochodzi 14.i nie zdążyłem kilka trójek poszło w błoto.
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - padło 2 x 3 016 182,70 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
u mnie lipa
musze sluchac ojca
mowiol ze wejdzie 5,10,15 i bylo ;p kurde teraz nie gram na swoje typy on mial dzis 4/5 znowu jednej liczby mu braklo
musze sluchac ojca
mowiol ze wejdzie 5,10,15 i bylo ;p kurde teraz nie gram na swoje typy on mial dzis 4/5 znowu jednej liczby mu braklo
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
moge sie z wami podzielic ze trojka 5,10,15 wejdzie jutro na wieczor albo pojutrze w poludnie i oczekujcie piatki
2,3,4,5,8
2,3,4,5,8
Bonus Multi Multi: 650 000 zł
mozecie mnie posluchac ale nie musiscie ;p ale on ma naprawde wyczucie
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Muszę się z wami jednak podzielić radosną nowiną jak zaczeło mi z...sać to wtedy zaczeło naprawdę dobawiać siana.!!
co zaczelo ? majpan to podaj jakies typy bo duzo ludzi tu wtapia kase i pochwal sie ile wygrales
ja mowie 5,10,15 i ta piatka wejda na dniach minimuim 4/5 daje 100 %
2 196 634. jocia 2014-11-25 (18:11) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Bardzo cięzko- bongolas zobacz 63 albo 62...
totalny brak pewniakóe..15 mi wychodzi mechanicznie do powtórki..ale nie wiem.
wlazła-15- a zera, jak to zera
Bardzo cięzko- bongolas zobacz 63 albo 62...
totalny brak pewniakóe..15 mi wychodzi mechanicznie do powtórki..ale nie wiem.
wlazła-15- a zera, jak to zera
ostatnio kiepskie wygrane, a /EP nie gram, nie odpowiada mi cena, zasady..itp itd.
Hmm.Historia lubi się powtarzać.Moje typowanie było z wyprzedzeniem.Nic to.,,Finit coronat opus,,-brzmi prawie jak... onegdaj głosił pewien polityk.....A więc zatypowałam z ,,wyprzedzeniem,,(??).-Mam 34 zł.Jest na jutro.-Dobranoc .I dobranoc Gonzaga-za wczoraj.
Wybuch gazu w bloku w Bytomiu.Są ranni.-To do Joci-wszak to Twoje miasto.Przykre-jak zawsze tego typu info.
Mocno mi wychodzi 33 do powtórki, 24 tez wydaje sie dobra, zobaczymy czy :
http://www.youtube.com/watch?v=nFk4VPgga2Q&list=RDemHrsJ93Sr0&index=27
Celine Dion - My Love
Celine Dion - My Love
dzień..dobry..wieczór
jeszcze spi
ło matko ile płaci t.s
za 4/6 --- 114,80 zł znowu
ale mają dwóch lottomilionerów
jeszcze spi
ło matko ile płaci t.s
za 4/6 --- 114,80 zł znowu
ale mają dwóch lottomilionerów
właśnie oglądałam zdjęcia z wybuchu gazu to jest w miechowicach/dzielnicy BYTOMIA/
..u mnie są regularnie w roku kontrole/pomiary szczelności
,pyt.>> co za przyczyna ..?
dusia ok,z.w.
,pyt.>> co za przyczyna ..?
dusia ok,z.w.
Baxter szkody górnicze to inna sprawa/czesto są- taki mocniejszy to 2 tyg temu był-ze szafki w kuchni się pootwierały
..no nie daj Boziu..strach pomyśleć
.żartów nie ma - te tereny są >> ???..
.żartów nie ma - te tereny są >> ???..
ja już jestem przyzwyczajona do tego były i będą nawet jak wszystkie kopalnie polikwidują
..można ...o przyzwyczajeniu..? ..niepewność >> co pod ziemią..? >> zostaje jednak
to podaj jakiegoś pewniaczka może wygram i uciekam stąd /w inne rejony /daleko od kopalni i wody też,bo rzeki też swoje robią zniszczenia
..to na zachód,..tu >>
dusia,zacznę dopiero,ale z tych może coś >> 36,52, 75
dusia,zacznę dopiero,ale z tych może coś >> 36,52, 75