Wpisy 2 195 900 – 2 195 999
24 listopada 2014 16:06 → 24 listopada 2014 18:27, 100 wpisów
witam
na stronie "lotto-centrum" jest podane, że liczba "65" padła 9x w ostatnich 10 losowaniach
na stronie "lotto-centrum" jest podane, że liczba "65" padła 9x w ostatnich 10 losowaniach
ela52
pozytywka , czy jestes pozytywnie nakrecona ?- tak to rozumiem
pozytywka , czy jestes pozytywnie nakrecona ?- tak to rozumiem
dziś nie sprawdza łem wyniki ...ja nic nie gram ii nic nie dam 1/1 a pani Yota sama szukasz mapkaa ..terzaz resetuje mój PC
siemasz pozytywka
słyszałaś, czytałaś już o Martwej Klasie ? ciekawe - co nie ?
słyszałaś, czytałaś już o Martwej Klasie ? ciekawe - co nie ?
Robal_36 tys czasami 5 w mini nie trafil ostatnio tyle tego padlo
Cześć Robalku
Nie, nie słyszałam... a co się stało? ( martwa klasa )
Nie, nie słyszałam... a co się stało? ( martwa klasa )
krzysio od joci ja zawsze swoje skreslam do gry
siemanko Krzysiek, albin v /sami sobie wybierzcie/
pozytywka
cóż - żarło żarło i wzięło i niewiedzieć czemu /hihi/ padło, ale - Iwan nie w ciemię bity ...
pozytywka
cóż - żarło żarło i wzięło i niewiedzieć czemu /hihi/ padło, ale - Iwan nie w ciemię bity ...
Robal_36 ostatnio padlo az 6 wygranych w mini i to w jednym losowaniu moze ktoras twoja jest
J-23
albin
powiedz jeszcze - " suuuuuupeeeeeerrrrr, aż siedem, hurrrrrraaaaa"
pozytywka
co wysyłasz na dziś ? może być bez szczegółów, oczywiście
powiedz jeszcze - " suuuuuupeeeeeerrrrr, aż siedem, hurrrrrraaaaa"
pozytywka
co wysyłasz na dziś ? może być bez szczegółów, oczywiście
Robal ...przypomnie ale ty nie umiesz naprawia auta samochodowa ...a pozytywka dobrze znała wie gdzie jest zepsuty silnika niz ty duzy nie umiesz robi
Robal_36 dla tych co trafili to by nie bylo hurrraaaaaaaaa jak by bylo jescze wiecej o jedna i tak zostala ta wygrana mocno oslabiona
Krzysiek
oj tam, oj tam
Ale wiesz ? no dobra - po cichu Ci powiem - bo ja, jak mi się c o ś zepsuje, to kupuję nowe
oj tam, oj tam
Ale wiesz ? no dobra - po cichu Ci powiem - bo ja, jak mi się c o ś zepsuje, to kupuję nowe
Robalku, ja jak zwykle 7/7 i jedno 10/10 ( kiedyś się uda, na pewno! )
hi j-23
siemasz mrowka
i jak ? zero gry w realu ? A mogę spytac - po co Ci typowanie ?
zresztą - nieważne - duża mrowka jesteś
zostawiam /prawie/ i powo
i jak ? zero gry w realu ? A mogę spytac - po co Ci typowanie ?
zresztą - nieważne - duża mrowka jesteś
zostawiam /prawie/ i powo
dusia
dusia ja nie gral dzisiaj a co ci wpadlo i na ile skreslen gralas ?
dusia 1 zaklad na 10 skreslen 1 na 8
wiesz przez trzy dni nie grałam ,musze teraz obczaić co z czym może iść
Chyba parę osób jest w trakcie pisania doktoratu - Temat - " ? " Te pytania- kto,co , ile za ile itd. Mnie to nie interesuje..no ale widzę , ze to bardzo zajmujące zajęcie
krasnalek
krasnalka,
naprawilas juz laptopa,bo niedawno cos pisalas,ze szwankuje?
naprawilas juz laptopa,bo niedawno cos pisalas,ze szwankuje?
>>>>>>>krasnalek
Bo wlasnie mam cos dla Ciebie
To jest specjalny program ktory czysci kompa z wszelkiego dziadostwa,jakie mozna zlapac,nawet majac antyvira.Nazwa tego ustrojstwa to YAC.
www.yac.mx/?lang=pl
U mnie doszlo do tego,ze zainstalowalo sie malware ktore zmienilo mi strone przegladarki i spowolnilo calego kompa.Jak to zainstalowalem to wywalilo mi caly badziew jaki mialem w laptopie i teraz smiga az milo
Bo wlasnie mam cos dla Ciebie
To jest specjalny program ktory czysci kompa z wszelkiego dziadostwa,jakie mozna zlapac,nawet majac antyvira.Nazwa tego ustrojstwa to YAC.
www.yac.mx/?lang=pl
U mnie doszlo do tego,ze zainstalowalo sie malware ktore zmienilo mi strone przegladarki i spowolnilo calego kompa.Jak to zainstalowalem to wywalilo mi caly badziew jaki mialem w laptopie i teraz smiga az milo
http://vidimobile.com/astrologia/lotto/polski-numerolog-rozszyfrowal-lotto-sldt/
>>>>>>>>>emeryt
VIDIMOBILE
To co proponujesz to jest usluga subskrypcyjna,platna 6,15pln za SMS-a.Tygodniowo otrzymuje sie 3 takie SMS-y.
Prawda jest taka,ze gdyby jakis wrozbita byl w stanie przewidziec na 100% numery jakie padna............to NIE chwalil by sie tym nigdzie tylko sam by trzepal kasiore ino by trzeszczalo
VIDIMOBILE
To co proponujesz to jest usluga subskrypcyjna,platna 6,15pln za SMS-a.Tygodniowo otrzymuje sie 3 takie SMS-y.
Prawda jest taka,ze gdyby jakis wrozbita byl w stanie przewidziec na 100% numery jakie padna............to NIE chwalil by sie tym nigdzie tylko sam by trzepal kasiore ino by trzeszczalo
Jetta to bardzo dobrze,że się szczerzysz
Uśmiech znaczy to,że jesteś szczęśliwa
Uśmiech znaczy to,że jesteś szczęśliwa
69daro
oczywiście że masz rację
tylko że ja nie to proponuję a internet
ja podałem tylko pod dyskusję tą głupotę
to stara już propozycja bo jak sam czytałeś to tam 2mln do wygrania a kumulacja obecnie 7 mln
oczywiście że masz rację
tylko że ja nie to proponuję a internet
ja podałem tylko pod dyskusję tą głupotę
to stara już propozycja bo jak sam czytałeś to tam 2mln do wygrania a kumulacja obecnie 7 mln