Wpisy 2 194 805 – 2 194 904
23 listopada 2014 01:46 → 23 listopada 2014 02:52, 100 wpisów
Jaguar dlatego zazartowalam czy razy 100,bo pewne jest tylko to ,ze umrzemy no i jeszcze ,ze kazde wybory wygra taka sama opcja
Nikt z genderowców jeszcze się tego nie dopatrzył, że
Kopernik była kobietą....
Kopernik była kobietą....
Nie bardzo do.Ciebie piszę (bo Cię nie znam),.raczej tekst komentuję, Jaguar
wyrażony publicznie.
wyrażony publicznie.
Jocia jak myslisz jakie przedzialy liczbowe będą wchodzić w najbliszym czasie w MM
Toruń..pierniki- moja mamusia za czasów PRL , zapragnęła toruńskich pierniczkow , wedrowała od sklepu do sklepu, aż w końcu sie przejęzyczyła i zapytała: Czy sa torniki pieruńskie
Należy mieć na uwadze: z prochu powstałeś, w proch się obrócisz..
i to by było na tyle.
i to by było na tyle.
Pociąg zbliża się do Torunia,
konduktor idąc od przedziału do przedziału
krzyczy:
Toruń! Toruń! Pierniki wysiadać...
konduktor idąc od przedziału do przedziału
krzyczy:
Toruń! Toruń! Pierniki wysiadać...
Typuję z losowania na losowanie i tez nie wiem :Wszystko sie zmienia, jak dawniej potrafiłam ustalic pewniaka z 4-5 ostatnich losowań( cały czas piszę o końcówkach) to teraz czesto wchodza w gre dwa ostanie losowania... cięzko.
Robert Lanza, naukowiec - biocentryzm, masterZ....
nie relig. coś tam...
nie relig. coś tam...
Byo tez tak,ze jak typowałam na 14 , to wiedziałam co wejdzie o 21:40..teraz nie!!
Jocia co napisalaś te zestawy to na jaki okres czasu
przewidujesz?
przewidujesz?
Jaguar.. ja jeszcze oprócz tego co mi wychodzi, patrzę między " wierszami " czasami stawiam na liczbę, której nie ma wśród tych wypisanych.
Jaguar- tylko na 14:00, Niedziela 23.11.2014 roku
Jaguar- tylko na 14:00, Niedziela 23.11.2014 roku
A co to jest pech- splot wypadków..niekorzystny- najczesciej wywołanych przez samego siebie.
mich505 , nie graj jutro, to wejdzie..ja ja skreslę na kuponie, bede tobie bardzo wdzięczna
Tą czwórke puszcze w realu jutro na dwa losowania Może coś będzie
odnosze wrażenie,ze sa szczególnie traktowane przez TS.. to nie tylko moje zdanie
Czas lulu Spokojnej nocy I trafnych typowań tu a najlepej w realu
mich..przepraszam, ale to tylko i wyłacznie moja sprawa, a Tobie nic do tego- idź spać, nie siedź...
jocia sorka jak cię obraziłem nie chciałem i juz nic nie piszę dobranoc wszystkim