Wpisy 2 194 470 – 2 194 569
22 listopada 2014 20:31 → 22 listopada 2014 21:30, 100 wpisów
jak ja dziś wygram 10/10 to ci co się dziś ze mną witali dostaną po tysiaku
Agnieszka to graj w extra pensję jutro pewniak to 1 , jeszcze daj 5 liczb
witam
ja też obstawiam 1 a te pięć liczby jutro moja czterolatka z dwulatkiem będą kreślić
ostatnio był program o milionerach z lotto i najczęściej padały wygrane z zakładów chybił trafił,a i gracze grali sporadycznie
na multi: 2,6,7,8,14,34,26,24
Kto według was jest najlepszym bokserem w historii wagi ciężkiej ? Moim zdaniem jednak Mike Tayson żelazny Mike Iron jak na niego mówili i sądzę że dzisiejszego nudnego stylem jak flaki przysłowiowe z olejem ograł by do jednej mordy. Toć on by mu to jego szczękę szklaną no nie wiem nie dość że zbił to jeszcze łeb by urwał. Jeny jak szkoda że takich zawodników już nie ma dzisiaj jak Tayson bo dzisiejsza waga ciężka jak według innych niestety umarła.
George Foreman i Ali Muhammad
KH Sanok vs Belfast Giants jutro 15:30 mamy jeszcze matematyczne szanse na awans do finału
idę bo chyba padne przy kompie a więc do rana
i wysokich wygranych
i wysokich wygranych
torsan w komisjach PKW też mieli matematyczne szanse....
jackkowal bez urazy ale obuch by zmiótł z ringu żelazny Mike !!!
witam
krzysztof c: Najman jeszcze nie powiedział ostatniego słowa
krzysztof c: Najman jeszcze nie powiedział ostatniego słowa
krzysztof c-- żelazny był ustawiony na system kroków i na średniaków starczyło co było z lepszymi każdy widział natomiast ci co wymieniłem boksowali, taka "mała' subtelna różnica
Co ty gadasz gościu ? Rekord (50-6-0, 44 KO) nie wziął się z powietrza.
Panie Januszu a pan co powie o Mike Taysonie ?
jacekkowal a co powiesz o Kliczko dlaczego nikt prze tyle lat nie może jego rozgryźć co ?
(jakie miłe towarzystwo, nikt się nie wita, pewnie...sami mężczyźni)
Nie chodzę do Kościoła... ale nauczano mnie kiedyś, że kościół TO LUDZIE, puszek
To cię trochę nie douczono.
Bo Kośćiół toludzie i Bóg. Bóg mieszka w KOściele.
Bo Kośćiół toludzie i Bóg. Bóg mieszka w KOściele.
Bo ludzie odwracają się od Boga.
Gonią za pieniądzem i nic więcej, nawet nie zauważają Boga który przechodzi obok nich.
Gonią za pieniądzem i nic więcej, nawet nie zauważają Boga który przechodzi obok nich.
Puszek 735, gdybym chciała.rozmawiać, zastanowilabym się na początek najpierw (na głos) co Ty obrońca wiary Chrystusowej ( cudzysłów) robisz na tym i naw TAKIM chacie... ale nie zrobię tego, ani głośno ani po cichu.
witaj estymy
Puszek zważaj z tym niedouczeniem chłopcze... i się nie zapedzaj
ludzie nie odwracaja tyle co od Boga I kosciola tylko od ksiezy pedofili dlatego przestaja chodzic
Puszek 736 nie.odwracaj się od Boga i nie wchodź na t a k i e chat(y)
Ksądz jest tylko nażedziem w ręku Boga. Będziecie odpowiadali przed Bogiem nie prze Księdzem pedofilem.
Ad. 547. Nie chciałbym być niegrzeczna,ale... jak to mówią,w niektórych środowiskach... Z Prawdą, jak z d-pą, każdy ma swoją.
549. Dla Ciebie najwlasciwszym narzędziem będzie słownik ortograficzny
A Ja myślałem że nawet dziecko o tym wie, że prawda jest tylko jedna.
Przejdź.się do pierwszego lepszego Sądu w naszym cHrZeścijańskim kraju: to posłuchasz ile jest prawd.
Nawet te najmniejsze zło pochodzi tylko i wyłącznie od szatana.
ooo I Krasnalka wrocila
Krasnalka a nie starczy ci wczorajsza '3' w mini niz te 5mln?
no tak pisalas pisalas
moze skonczycie tę jałową dyskusje. To nie miejsce na takie rozmowy, to jest czat dla miłosników lotto a nie religijny. OK?