Wpisy 2 194 343 – 2 194 442
22 listopada 2014 16:54 → 22 listopada 2014 20:13, 100 wpisów
drapek ja też dziś w keno wygrałam 4/5 tylko 18 złale zawsze coś
https://www.youtube.com/watch?v=8_tFxRRCOyI
pan pasco powinien tu zegarek zamontować
pan pasco powinien tu zegarek zamontować
dzięki
7-emki to w tym roku dla mnie najlepsze zestawy na keno, wiele osób w moim mieście juz trafiło 54zł i 250zł, niektórzy wielkokrotnie, a wszystko dzięki jednemu klientowi co trafił w styczniu 7/7 na 7ki i wtedy i ja zacząłem się interesować tą kombinacją liczb; niestety trzeba wejśc wtedy do żb, gdy... one chodzą
tera trzeba sie postarać o kolejne 6/6niestety nawet jak wylosują sześć 7mek, to tylko pewne jest 5/6, tak jak mi się trafiło godzinkę temu...
powodzonka
7-emki to w tym roku dla mnie najlepsze zestawy na keno, wiele osób w moim mieście juz trafiło 54zł i 250zł, niektórzy wielkokrotnie, a wszystko dzięki jednemu klientowi co trafił w styczniu 7/7 na 7ki i wtedy i ja zacząłem się interesować tą kombinacją liczb; niestety trzeba wejśc wtedy do żb, gdy... one chodzą
tera trzeba sie postarać o kolejne 6/6niestety nawet jak wylosują sześć 7mek, to tylko pewne jest 5/6, tak jak mi się trafiło godzinkę temu...
powodzonka
Siema no wam !!! Coś kiepsko poszło naszych orłom co dzisiaj 9 miejsce lipa ale jutro będzie zdecydowanie lepiej mówię wam liczę szczególnie na Żyłę i Stocha a i oczywiście punt 14:00 obowiązkowo ostatni wyścig F1 2014 i kto zostanie mistrzem świata stawiam na Rosberga raczej ?
Tata kupil mi jeden zakład Multi Multi na 5 skreśleń ale nie wiem ile trafiłem liczb bo mam kupon w samochodzie który jest w garażu potem pójdę. Bo byliśmy u cioci która ma urodziny 25.11 ale dzisiaj bo pasowało najlepiej 50 urodziny będzie miała.
Krzysioo CCC ...twój tata dziś nie bedzie wygra ,,,i ty tez to samo i co pózniej
2 194 369....aaa skąd wiesz nie wolno wymyślesz bzdurka temat ..nie pewnie ...trzeba zauwazyć cud
Tu niektórych trzeba czasami sprowadzać szybko na ziemię
bujają w obłokach ale o 14 i 21:40 szybko im wszystko opada
bujają w obłokach ale o 14 i 21:40 szybko im wszystko opada
jacwara ...a gdzie jest twój Lenin Emeryt nie wróci tu ... i nic nie widzę ..tak zmieniło spokojnie
ta świnia siedzi w Gnieźnie a mówi że rozbija się po całym świecie
witam
Dopiero teraz wróciłem z Łodzi i niespodzianka,mam parzyste TS spotulnial,po tęgim laniu
jackwar agatka krasnalek brian neko
lewy
ups lew
jak wasze wygrane bo ja i tak nic bym nie trafiła jak bym grała
nie mam co wypić tylko jedynie jest butelka niebieskiej to będzie ratunek