Wpisy 2 194 270 – 2 194 369
22 listopada 2014 14:04 → 22 listopada 2014 19:33, 100 wpisów
2 194 203. mw29121986 2014-11-22 (13:07) Leszno
pewniaki multi 20,41,44,80
ewentualnie 33,69
2/4
1/2
pewniaki multi 20,41,44,80
ewentualnie 33,69
2/4
1/2
41 było 40
33 było 32
33 było 32
najpewniejsza była 20 ni i wpadła
spadam na razie i powodzenia
to tylko typy na sucho były narazie
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
pani Yota ...ty zyjesz masz jeszcze natepnie kompy nie twoje pozyczone i dzidaaa.. ja dziś zerroo nie trafione i znikam..
Bonus Multi Multi: 600 000 zł
greg to ledwo starczy na flaszeczkę a gdzie zagrycha ? no może jocia ci podrzuci skrzydełka
super , dzieki.. z listopada- te większe sa u Karola- dzisiaj 5/8,5/10, 3/6,i dwa kosze
jocia to nie możliwe że skrzydełek nie masz a przynajmniej bardzo dziwne to co w zamian masz pewnie jakieś kopytka ?
z córeczką wychodziliśmy ulepic bałwanka, śnieg prawie zginoł, ale małego jeszcze udało się ulepić,
a gdzie jest Barbapapa i jego bałwan?...
a gdzie jest Barbapapa i jego bałwan?...
Aktywność ostatnio: 2014-10-15...o bałwanach bym chętnie wymienił zdania...
marek
RYCHFER
nie jestem pewny ale jocia tak go przestraszyła że nie wiadomo kiedy się pojawi ?
RYCHFER
nie jestem pewny ale jocia tak go przestraszyła że nie wiadomo kiedy się pojawi ?
RYCHFER
lewy, zrób zwrot w prawo, bo jak nie to zainkasujesz lewy sierpowy
Spadam w mapki, powodzenia
lewy, zrób zwrot w prawo, bo jak nie to zainkasujesz lewy sierpowy
Spadam w mapki, powodzenia
10 kaskad na wieczor
dzisiaj wysylam 3/3 i 9/9 jak nic nie wejdzie juz nie gram w multi zlodzieja
jak dzis znowu bezie wysyp malych liczb to sie wkurze max
ale mam nadzieje ze nie bedzie
ale mam nadzieje ze nie bedzie
drapek ja też dziś w keno wygrałam 4/5 tylko 18 złale zawsze coś
https://www.youtube.com/watch?v=8_tFxRRCOyI
pan pasco powinien tu zegarek zamontować
pan pasco powinien tu zegarek zamontować
dzięki
7-emki to w tym roku dla mnie najlepsze zestawy na keno, wiele osób w moim mieście juz trafiło 54zł i 250zł, niektórzy wielkokrotnie, a wszystko dzięki jednemu klientowi co trafił w styczniu 7/7 na 7ki i wtedy i ja zacząłem się interesować tą kombinacją liczb; niestety trzeba wejśc wtedy do żb, gdy... one chodzą
tera trzeba sie postarać o kolejne 6/6niestety nawet jak wylosują sześć 7mek, to tylko pewne jest 5/6, tak jak mi się trafiło godzinkę temu...
powodzonka
7-emki to w tym roku dla mnie najlepsze zestawy na keno, wiele osób w moim mieście juz trafiło 54zł i 250zł, niektórzy wielkokrotnie, a wszystko dzięki jednemu klientowi co trafił w styczniu 7/7 na 7ki i wtedy i ja zacząłem się interesować tą kombinacją liczb; niestety trzeba wejśc wtedy do żb, gdy... one chodzą
tera trzeba sie postarać o kolejne 6/6niestety nawet jak wylosują sześć 7mek, to tylko pewne jest 5/6, tak jak mi się trafiło godzinkę temu...
powodzonka
Siema no wam !!! Coś kiepsko poszło naszych orłom co dzisiaj 9 miejsce lipa ale jutro będzie zdecydowanie lepiej mówię wam liczę szczególnie na Żyłę i Stocha a i oczywiście punt 14:00 obowiązkowo ostatni wyścig F1 2014 i kto zostanie mistrzem świata stawiam na Rosberga raczej ?
Tata kupil mi jeden zakład Multi Multi na 5 skreśleń ale nie wiem ile trafiłem liczb bo mam kupon w samochodzie który jest w garażu potem pójdę. Bo byliśmy u cioci która ma urodziny 25.11 ale dzisiaj bo pasowało najlepiej 50 urodziny będzie miała.
Krzysioo CCC ...twój tata dziś nie bedzie wygra ,,,i ty tez to samo i co pózniej