Wpisy 2 193 911 – 2 194 010
21 listopada 2014 22:18 → 22 listopada 2014 00:39, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
test po resecie...wszystko działa...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
Rychfer, nie ,nie musi, wystarczy wcisnąć klawisz ctrl i trzymając go wcisnąć shift, w ten sposób zamieniasz klawiaturę
ale ale ..system win7 albo xp to jest przerobione nLife programy ..wy ludzie ściągnął nie originalne programy torenty ..duupcia..
a teraz hm...
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
RYCHFER...tak jest zycie oszustw wszystko wybory ..po to chce bogatom nie robiom i lezeć pod palmami tak jak były prezydent KwaCHa ..kraść kasa od naród ..nie pasuje sprawy
ok, wyniki sprawdzone więc można się udać w objęcia Morfeusza,
dobranoc
dobranoc
RYCHFER JAK IDZIESZ NA WOJNĘ MUSISZ SIĘ LICZYĆ ŻE ZGINIESZ JESTEŚ NA TO GOTOWY.?
wczoraj 5/8 o 14 nic a teraz 6/9 w ciagu tyg 2 raz 1 zakladzik nie ma co sie meczyc jak nie idie przerwa
Majpan...ja nie tylko przez internet poważnie, a ciebie nie rozumiem ...
Jakie pamiętasz pieniądze z dzieciństwa opisz wygląd banknotów to nie żart
różne pieniądze są do kupienia na allegro za pare złotych można opisać wygląd z internetu, ale komu się chce !
Witam, mam pytanie czy występują statystyki liczb które wypadły w KENO z podziałem na dni, bądź zwyczajnie na"sucho".
Pozdrawiam gorąco
Pozdrawiam gorąco
Majpan, to nie czas na rozmowę z tobą, musisz jeszcze dojrzewać
ale komu się chce ! ostatnie twoje słowa. Mam nadzieje że rozumiesz.
totalna zalamka dzis imieniny moje janusza
i byla cala data moich urodzin , plus dzien imienin plus cos dla diabelka 6,66, 1,12,19,75,21 strata 5400 za kazde 2,5
smiac sie czy plakac
i byla cala data moich urodzin , plus dzien imienin plus cos dla diabelka 6,66, 1,12,19,75,21 strata 5400 za kazde 2,5
smiac sie czy plakac
Majpan najprawdopodobniej ci cężko dupę ruszyć, mam nadzieję , że te ostatnie zrozumialeś...
jak zawsze ts pisze ..............
...........dopisano wygrane brak głównej wygranej .....
....jak zawsze .....obooki
.
.
.witam mp....
...........dopisano wygrane brak głównej wygranej .....
....jak zawsze .....obooki
.
.
.witam mp....
Tobie było ciężko zobaczyć na allegro banknoty, chcesz innych ruszyć na rynek.
gonzi
ale to mp- wymarło po 1.10.2014 po wszystkich swietych
dobra uciekam w kime dobranoc wszystkim ...
gonzi x100%
gonzi x100%
nie pić tyle hehe
2 193 958. Majpan 2014-11-21 (23:36)
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu
ani na kupony ani na bitkoiny, tylko w kieszeniach ma nam się gruchać, chyba ze z kuponów nam będzie obrywać kiesznnie
Januszzdrowia, radości miłości..i codziennej szczęśliwości , oraz wysokich wygranych
Jocia, a ja też zamęczałem. robiłem od dwóch tydodni uśpij i uśpij.. i wiesz co.. musiłem reseta zriobić i sam tez się zrestartowałem
przepraszam, coś mi nie wyszło z wpisami, więc tak się nie ciesz
i chyba u joci znowu coś się zepsuło. dobzre że po przekątnej na mapie